Projek khas Sofyank, Paul Rudd hero Ant-Man

Projek khas Sofyank, Paul Rudd hero Ant-Man

5/5 - (1 vote)

sofyank paul rudd

KEUNIKAN bakat Sofyank dalam penyuntingan kesan khas visual memberi inspirasi kepada ramai apabila pengaruh media sosial itu dijemput ke Australia untuk penggambaran video bersama wira filem Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Paul Rudd dan Jonathan Majors.

Pemilik nama sebenarnya Muhammad Sofian Abdullah itu turut berkongsi foto dan video pertemuan itu di set penggambaran filem itu menerusi laman sosial miliknya. Sepanjang minggu lalu, Sofyank sibuk memuat naik detik penggambaran dengan Majors, yang memainkan watak Kang the Conqueror, antagonis dalam Ant-Man and the Wasp: Quantumania. .

Ketika menyelak satu persatu foto pencipta kandungan popular itu di Twitter, Mizz Lahar begitu teruja dengan kejayaan cemerlangnya sehingga dijemput ke produksi antarabangsa.

Semoga kemajuan Sofyank akan memberi inspirasi dan inspirasi kepada pencipta kandungan lain untuk menonjolkan keunikan mereka sendiri.

Malah sebelum itu dia membuatkan Mizz Lahar cemburu kerana berpeluang bergambar dengan Rudd yang disifatkan sangat mesra.

Mizz Lahar: Saya nak tengok dua artis yang sudah lama bergaduh bersatu semula.

Jawatan Projek khas Sofyank, Paul Rudd hero Ant-Man muncul pertama kali pada Kosmos Digital.KREDIT UNTUK SUMBER ARTIKEL. SILA KE LAMAN WEB ARTIKEL