Keluarga itu terkejut, mereka tidak percaya Azie selamat
Berita

Keluarga itu terkejut, mereka tidak percaya Azie selamat

Rate info.4d5d6d.com

TUMPAT: Keluarga ejen jualan kosmetik Rosnazirah Mohd. Naim, 36, atau Azie, 36, yang dibawa pergi dari rumahnya di Kampung Semat Jal di sini pada 13 September lalu, terkejut dan masih tidak percaya wanita itu ditemui selamat.

Bercakap dengan Utusan Malaysia, Kakak Azie berkata, setakat ini dia dan ahli keluarga lain tidak percaya Azi selamat selagi tidak berjumpa dengan kakaknya walaupun polis telah mengeluarkan kenyataan malam tadi.

Menurutnya, dia menerima banyak mesej dan panggilan telefon daripada saudara mara dan rakan-rakan memaklumkan Azie selamat sejak petang tadi.

“Bagaimanapun, kami tidak percaya kerana banyak berita palsu tersebar sebelum ini. Adakah berita ini sahih?

“Setakat ini, saya masih merahsiakan berita penemuan Azi daripada ibu dan ayah kerana saya takut mereka tidak dapat tidur malam ini. Mereka pasti akan bertanya di mana Azi dan di stesen mana sedangkan saya sendiri tidak tahu. mengenai perkara itu,” katanya ketika dihubungi malam tadi.

Kakak mangsa berkata, setakat ini keluarganya masih belum menerima sebarang maklumat daripada polis mengenai keadaan Azi walaupun ada yang mengatakan kakaknya sudah berada di Malaysia.

Katanya, jika berita itu benar mereka tidak sabar untuk bertemu Azie.

“Tetapi tolong beritahu kami di mana Azie berada sekarang,” katanya.

Utusan Online malam tadi melaporkan ejen jualan kosmetik yang didakwa diculik dalam kejadian di Kampung Semat Jal, Wakaf Bharu, dekat sini pada 13 September lalu berjaya diselamatkan Polis Diraja Malaysia (PDRM) di sebuah lokasi di Thailand.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Acryl Sani Abdullah Sani berkata, susulan itu, mangsa dibawa pulang ke negara ini hari ini atas bantuan pihak berkuasa negara itu.

Katanya, tujuh individu tempatan ditahan di sekitar Kelantan, Selangor dan Kuala Lumpur bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 3(1) Akta Penculikan 1961.-UTUSAN

BACA SUMBER ARTIKEL

Related posts

WHO menggesa kewaspadaan tetapi tiada penggera terhadap selesema burung

Abd Karim salut dengan usaha Kuching City FC ke Liga Super

Pejuang sanggup memilih parti yang penuh dengan rasuah – Tun M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy