Anwar curi masa main cucu
Berita

Anwar curi masa main cucu

5/5 - (1 vote)

WhatsApp Image 2023 02 09 at 10.29.42 AM

PETALING JAYA – Biarpun memikul tugas berat mentadbir negara tidak menjadi penghalang kepada Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim untuk mencuri masa bermain dengan cucu-cucunya selepas habis bekerja.

Menerusi menyiarkan video di akaun TikTok Anwar semalam, gelagatnya bermain dengan cucunya di rumah menyentuh hati ramai pengguna media sosial.

Berlatarbelakangkan lagu ‘Apek Lompat’ dari filem Ali Baba Bujang Lapok arahan P. Ramlee, dalam video tersebut Anwar kelihatan santai menikmati cucunya bermain dengan kapsyen ‘tenang dengan cucu #balik kerja’.

Rata-rata pengguna media sosial yang menonton video tersebut mendoakan agar Anwar terus diberikan kesihatan dan kesejahteraan sepanjang menjalankan tugas sebagai pemimpin negara.

“Semoga keluarga DSAI sentiasa dirahmati Allah SWT dan dilindungi selalu. Sentiasa jaga kesihatan dan keselamatan sayang PMX,” ujar edzlyabah.

“Comelnya… main dengan cucu, semoga dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan, Amin,” ujar Alia.

“Walaupun penat bekerja, anda masih boleh menjaga anak cucu, semoga diberikan kesihatan yang baik,” kata pemilik akaun Kechik.

Video itu kini telah mendapat 288,100 suka dan 9,923 perkongsian di media sosial. – COSMO! DALAM TALIAN

Jawatan Anwar curi masa main cucu muncul pertama kali pada Kosmos Digital.KREDIT UNTUK SUMBER ARTIKEL. SILA KE LAMAN WEB ARTIKEL

Related posts

Pemandu van itu cedera parah dalam kemalangan itu

PM Anwar menggesa kementerian, agensi meningkatkan kecekapan

(VIDEO) Polis menemui seorang individu terlibat dalam kes rusuhan dalam video yang tular

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy