anak?  Sabar saya baru lepas keguguran - Zulin Aziz
Berita

anak? Sabar saya baru lepas keguguran – Zulin Aziz

Rate info.4d5d6d.com

PETALING JAYA – Tidak sampai setahun bergelar isteri, pelakon Zulin Aziz berang dan hilang sabar dengan sikap netizen yang asyik menekannya soal zuriat.

Menjawab pelbagai persoalan mengenai kesediaannya untuk bersalin, Zulin atau nama sebenarnya Farah Azleenda Abdul Aziz bagaimanapun mengejutkan ramai pihak apabila mendedahkan dia baru sahaja mengalami keguguran bulan lalu.

“Saya baru pengsan, orang tanya bila nak ada anak. Sabar, saya baru jatuh (keguguran) bulan lepas,” tulisnya dalam posting di TikTok, sekali gus merungkai persoalan netizen mengenai kanak-kanak itu.

Menganggap soalan sebegitu sebagai perkara melampau dan tidak wajar ditanya oleh netizen, bekas penyampai radio Suria FM itu turut membuat kenyataan umum dan menegaskan tidak mahu lagi menerima soalan sama berulang kali.

Menurut Zulin, orang ramai harus lebih peka sebelum bertanya soalan sensitif terutama isu peribadi berkaitan perhubungan, perkahwinan dan perhubungan.

“Kalau nak tanya soalan walaupun kita tak tahu, elakkan tanya soalan sensitif. Tak ada akal bila tanya soalan.

“Macam dulu, masa bujang (solo), orang tanya bila nak kahwin, kalau kahwin dengan suami pun tahulah,” katanya.

Terdahulu, selepas dua tahun berkenalan, Zulin sah bergelar isteri kepada rakan niaganya, Farhan Norzaini, dengan sekali lafaz pada 20 Februari lalu. – COSMO! DALAM TALIAN

BACA SUMBER ARTIKEL

Related posts

Jalan baharu Uma Akeh mengurangkan masa perjalanan ke Long Lama kepada 15 minit

PDRM membuktikan mereka bukan pasukan yang boleh dibuli

Lelaki ditahan berhubung kebakaran kecil di pintu masuk bank Sibu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy