tempat menarik di singapore
Melancong

Ulasan Perjalanan: Sehari Di Singapura

5/5 - (1 vote)



Hujung minggu lepas Aina Wafi dan Suha telah dibawa ke Singapura untuk lawatan lawatan sehari! Dengar macam sat tapi memang puas hati sebab dari pagi sampai malam kot di Singapore! Adakah anda ingin mengambil perjalanan Singapore Daytrip seperti ini? Jom ikuti percutian bajet murah. Terdapat juga perjalanan ke tempat lain! FB Page: Pakej Percutian Bajet Murah IG: ccbmtravac #ainawafi_abkadir #syazaanasuha #MLReview

Video source

Related posts

I Fall in Love ๐Ÿ˜ dengan KACHORI dan INDIA STREET FOOD di JAIPUR ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ Rajasthan

Ayngelina

Tempat Menarik Untuk Hari Keluarga Di Malaysia

warkah ilham

6 Pulau Cantik di Malaysia Yang Ramai Tidak Tahu

DestinasiPercutian

32 comments

Scorpio Doid June 9, 2023 at 11:35 am

Tumpang tnya klo mcm masuk shari je singaopre utk internet mcm mana ya? Pengguna maxis dari mlysia nk active mcm mna tu..

MyName June 9, 2023 at 11:35 am

Teringin nak ke kota singa…dpt jalan2 1 hari pun jadilah..๐Ÿ˜

Al June 9, 2023 at 11:35 am

Post Office tu dulu. Skrg Fullerton Hotel

Aidani Isnani June 9, 2023 at 11:35 am

Assala, hebat,la.lu orang injoi wau,ok,broooooooo.๐Ÿง‘โ€๐Ÿผ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

mohd zuhdi June 9, 2023 at 11:35 am

nak tanya ni trip sehari ke? pergi pagi balik malam? tempat depa singgah ni macam takes time kalau takat naik public transport. ke, depa ni singgah kejap just nak ambik video dekat semua tempat depa singgah tu?

Aymen Alyf June 9, 2023 at 11:35 am

Just nak tahu

..
..

Single ke?๐Ÿ˜˜

Mctitties J June 9, 2023 at 11:35 am

kenapa tak pergi masa salji

Hassan Mansor June 9, 2023 at 11:35 am

napa smpai tak bilang bole saya jemput dan kenal2 melepas aku

Shinzo Abe June 9, 2023 at 11:35 am

Pehhh rasa nak pergi la nnt pas rayaa tenkiu share video nii

JamyLbasyar June 9, 2023 at 11:35 am

Mcm x sesuai utk prcutian bajet bsama family.. banyak mall shoping je bawak awek boleh la spare duit bekepok.. hahah, family best kalau pegi pantai.. buat bbq n steamboat..

Happy skeleton June 9, 2023 at 11:35 am

Negara paling bosan untuk hidup Hahaha…..

tomy buja June 9, 2023 at 11:35 am

Singapura adalah israil asia tenggara

s@d;) June 9, 2023 at 11:35 am

Lah comelnye sama tinggi

Asmira Rani June 9, 2023 at 11:35 am

Salam..nk tnye..air paip di singapura selamat diminum ke..contoh hotel?

OfficialPhobia June 9, 2023 at 11:35 am

Memang la sama cuaca dgn Malaysia๐Ÿ˜‚sebelah Malaysia je kot..Lagipun dulukan Singapura ni salah satu negeri dalam Malaysia jugak

roshariza wahid June 9, 2023 at 11:35 am

Tak pergi jalan ampas ke

Muhammad Hadh June 9, 2023 at 11:35 am

Liberal…isap vape..hahha

Khusyairi Ahcai June 9, 2023 at 11:35 am

Singapura waktu malam lampu neon Indah berkilauan gedung tinggi gemerlapan sungguh Indah tiada bandingan sejak dahulu sudah tersurat singapura Tak kurang kisahnya antaranya paling dahsyat ikan todak melanggar singapura zaman Kian berubah (sambung sendiri lah Lagu saloma tu hihi)

All gaming June 9, 2023 at 11:35 am

Ape ni review cm ni hahaha singapore dh sma dgn jb malaysia terang2 la sma cuaca haha

ieven W.T.F angah92 June 9, 2023 at 11:35 am

Asal singapore melayu punya sbab tu banyak mlayu ramai tapi tu lah jadi share ngn org asing entah.
Lah mlayu baik hati sgt pntang org buat baik msti pcya nsib lah mlysia indon brunei thailand nsib org kita sndri klau share jgk hbis lah bnyk btl si penumpang dok ngara org busuk taik klau dok tepi mau jamban x telan org tua tu berak x basuh hahaha bodoh punya aunty tu mcm mna mangkuk jamban blh telan dya heran btl aku cri dlm youtube xde pn dorang delete kot kena kecam trok kot hahaha bangsa tikam blkng mang camtu jga lah ngra kita baik2 org asing patut antar blik smua ni dh branak pinak sampai xtaw sejarah igat ngara dorang dah pundek punya olang

ahmad zaid June 9, 2023 at 11:35 am
Nor Adila June 9, 2023 at 11:35 am

Depends sikap.. Dah pun pulau malaysia dulu tu..
Cantik tempat orang, selamat lagi tempat sendiri

Aisah Idris June 9, 2023 at 11:35 am

Assalamualaikum..bukan kah lebeh baik jika berholiday dengan mahram..lebeh enjoy dan fun.insyaa allah..

zainuddin brahim June 9, 2023 at 11:35 am

torbaiks….tapi syg sekali kalau terserempak boleh ajak u all makan malam..

ZEITISMYNAME June 9, 2023 at 11:35 am

Nice video. Good job gals ๐Ÿ‘#terbaik

Mb B June 9, 2023 at 11:35 am

Merlion akan dimusnahkan tak lama lagi

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Singapore United June 9, 2023 at 11:35 am

Salam dari Singapura untuk Warganegara Malaysia. Pergi Universal Studios, Orchard Road, Jewel Changi Airport di Singapura. ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy