tempat menarik di thailand
Melancong

Apa yang Best Dekat Hat Yai?

5/5 - (1 vote)



Macam naik tuk tuk dekat Hat Yai. Alangkah baiknya jika ada barang terpakai dari perjalanan kali ini. Masukkan dan tebus kod promosi di Shopee untuk mendapatkan lebih banyak diskaun dan pulangan tunai! Pengguna Baharu: SHPCNYFB Pengguna sedia ada: CNYPHSFB #sitihwaauni98 #gayahidup

Video source

Related posts

Port Dickson mempunyai RESORT UNIK | Banyak aktiviti untuk Keluarga | Pusat Peranginan Eagle Ranch

5 DESTINASI PULANG YANG MENARIK DI PULAU PINANG | 2022

Rojak Channel

5 lawatan terbaik di vietnam

27 comments

MeMiszAmy 09/06/2023 at 11:42 AM

Best hatyai pegi 1st 2012 then last pegi 2023 blan 3 ritu..after 11yra

Wan Ismail Wan Kamaruddin 09/06/2023 at 11:42 AM

200bath =rm26 la dik..,duit malaysia teruk sgt..xmcm zaman dulu2

BlackFlower 09/06/2023 at 11:42 AM

orang kedah masuk hatyai guna border jew kalau tak ada passport

ಡ ͜ ʖ ಡ 09/06/2023 at 11:42 AM
Pate Paulina 09/06/2023 at 11:42 AM

Bagaimana bahasa,ada orang melayu niaga kat situ kah

Emirfarhan Anuar 09/06/2023 at 11:42 AM

kaki mat 🛵🛵🛵 suka pergi ke bangkok pasal sparepartnya bukan kata murah full modified memang terasa puas hati 👍🏻👍🏻👍🏻

Emirfarhan Anuar 09/06/2023 at 11:42 AM

nak senang pergi golok lagi senang kalau nak sampai ke atas siap²lah google translate untuk terjemah bahasa agak mudah 👍🏻👍🏻👍🏻

who cares 09/06/2023 at 11:42 AM

Bulan 6 ni nak pegi Hatyai..boleh suggestkan agak2 berapa thai baht kena bawak

Olaf in memory 09/06/2023 at 11:42 AM

Hi sis, nak Tau juga tempat Mkn best di hatyai. Blh share.

Tengku F 09/06/2023 at 11:42 AM

Tempat massage tu bahaya sikit bagi lelaki😂

Dira Talib 09/06/2023 at 11:42 AM

La xmau share xpyh cakap sabau jala

ridhuan abdullah 09/06/2023 at 11:42 AM

Ape nama kedai makan tu?

Ah Pek YT 09/06/2023 at 11:42 AM

insurans tu nak beli dkt mana

Khairul H05 09/06/2023 at 11:42 AM

bukan reference. preference.

Rozells Anzalna Ahmad 09/06/2023 at 11:42 AM

Lama aih tak pii HatYai, dulu dok pii jugak kerap- kerap….he,he,he.

frgaileanti 09/06/2023 at 11:42 AM

Suara macam ernie zakri

Ahmad Syazwan ARF 09/06/2023 at 11:42 AM

pernah pergi hatyai.tapi kalau makanan murah memang x bleh lawan pattani dan narathiwat

Shahrul Ahmad 09/06/2023 at 11:42 AM

Thai mmg best tp kenangkan nilai ringgit & baht semakin jauh berbeza mmg x best sgt la nk ke sna

Rahami TV 09/06/2023 at 11:42 AM

Kaito-decha. Restoran sedappp

i'm juz sayin.. 09/06/2023 at 11:42 AM

Pakai tudung = halal

Dol Lah 09/06/2023 at 11:42 AM

Pantai samila, byk anjing liar.. Makanan xla murah sgt dh.. Myb sbb myr jatuh

deakwanwaja 09/06/2023 at 11:42 AM

benda mmg xketat.. klu kena teruk weii.. satu lg sebab apa la hatnyai tempat org malaysia pi sebab tourist luar negara xbyk lg.. klu ada org malaysia depa xlayan ehh… kalu aku aku suka pi pak bara lg best.. haha

Zainal Abbidin 09/06/2023 at 11:42 AM

Kau cerita pasal duit..engkau tak kira ke tukaran duit..tukar rm100 kita dapat 650 bath. Kalau massage 260 bath tak ke sebenarnya jadi rm40..mana ada murah..dah la economy malaysia teruk kau promote negara orang pulak.. cuba kau kira balik.

Tasnim Ayusyah 09/06/2023 at 11:42 AM

Thailand memang Ramai pergi sebb negara dia memang Alu-alukan pelancong plus barang murah . Murah gila berbanding Malaysia . Orang Malaysia ni kalau tak letak harga dewa memang bukan Malaysia la . Kau pergi je Cameron Highlands tu semua letak harga mahal ii lepastu marah orang pergi melancong kat hat yai . Thailand ni barang murah plus servis bagus . Orang Malaysia kena belajar macam mana Thailand alukan pelancong dengan harga murah + servis bagus .

Nak Marof 09/06/2023 at 11:42 AM

👍

joe 09/06/2023 at 11:42 AM

Sis silap kira ni 200 baht = rm26/27 sis zaman dulu kala boleh la rm hampir sama dgn thai baht

Zaiem Zulkepli 09/06/2023 at 11:42 AM

Barang memang murah,tak dinafikan…..yg buat rakyat teruk,tukaran duit kak long….jgn kira harga ja….kira tukaran duit….nape tak cita tukaran duit…..😂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy