tempat menarik di pahang
Melancong

Kuantan Pahang | Berbaloi sangat korang pergi bercuti dekat sini..

5/5 - (1 vote)



Assalamualaikum semua, apa khabar. Saya harap anda semua sihat dan sentiasa diutamakan. Sudah agak lama saya menyepi dari dunia YouTube sejak PKP dilaksanakan kelmarin. Banyak perkara yang perlu dibuat dan juga mencari mood untuk bekerja semula dalam travel vlog saya. Alhamdulillah kini kembali dengan semangat baru. Untuk kandungan ini, saya ingin berkongsi lokasi menarik di Kuantan Pahang yang boleh anda kunjungi. Video ini juga merupakan video pertama saya yang cuba saya buat dengan betul dan disusun. Video ini dihasilkan selepas tamat PKP dan juga sebelum negara kita dilanda banjir besar baru-baru ini. Sebarang komen positif amat kami hargai. : : Hai, nama saya Ameer bin Roslan, YouTuber pemula yang ingin berkongsi tentang aktiviti travel vlog saya. Kepada anda yang masih baru di channel saya, saya alu-alukan dan terima kasih kepada yang telah SUBSCRIBE 😊

Video source

Related posts

10 Tarikan Pelancong Paling Dilawati di Jakarta pada 2023

Heaven on Earth in THAILAND! Is PHUKET Worth Travelling in 2022? (Travel guide)

Tempat Makan Best Buffet Ramadan Paling Murah & Sedap di Johor Bahru #shorts #shortvideo

16 comments

za ba June 14, 2023 at 7:33 am

terbaik bang…salam dari germany

Loher Air June 14, 2023 at 7:33 am

Org kuantan hadir

Zulkapli Ismail June 14, 2023 at 7:33 am

Wowwww

Tourism Pahang June 14, 2023 at 7:33 am

nice vlog…

ikhwansyafiq June 14, 2023 at 7:33 am

Salam bro. Kat benteng tu agak2 safe x nak fly drone?
Btw nice content, subscribed.

Adam Haikai June 14, 2023 at 7:33 am

Kat sungai lembing Tu next time Naik Bukit panorama..

sha β—‘Μˆ June 14, 2023 at 7:33 am

Kuantan Art Street nampak terang dgn lampu-lampu & nampak meriah pada malam hari.
Laman Teruntum or Benteng pun nampak meriah pada malam hari

MAI NAK CHEQITA June 14, 2023 at 7:33 am

Paduii ❣️❣️❀️

Yummaya June 14, 2023 at 7:33 am

Mantap boss πŸ‘πŸ»

Syahril Caen June 14, 2023 at 7:33 am

Nice vlog bro..singgah sini sbb mmang plan nak becuti dekat kuantan pun next..dah ada listing idea utk pegi mana nnti…thanks sharing bro..teruskan dengan content2 lebih padu lepas ni..

Rev. K. Saravanan Krishnan June 14, 2023 at 7:33 am

…Kuantan best forever…πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Amaterasu Kato June 14, 2023 at 7:33 am

Great video.Very informative. Thanks.

Matyen Rosli June 14, 2023 at 7:33 am

Mantapp

Azmaidi Abidin June 14, 2023 at 7:33 am

Menarik bro

Sholehah Nurush June 14, 2023 at 7:33 am

Jemput laa dtg rumah di kuantan….☺️..hehe

Shahrul Farid June 14, 2023 at 7:33 am

voice over ni suara sapa bil ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy