tempat menarik di johor bahru
Melancong

Vlog Johor | Tempat Terbaik Untuk Berjalan Di Johor | Versi Bajet Rendah

5/5 - (2 votes)



Hai hampa.. Assalamualaikum & selamat kembali ke channel saya πŸ€—. Dalam vlog kali ni, kami ke Johor… memandangkan kami dapat merentas negara & kebetulan sepupu suami ada buat majlis hari jadi. Jadi, suami buat keputusan untuk ke sana. Last minit dah plan 🀣. Kami bermalam di sana 2 hari 2 malam. Sempat berjalan-jalan di tempat-tempat best di Johor. Jadi…teruskan menonton 😊 Semoga anda semua terhibur..πŸ˜‰ TQ for watching..❀ & jangan lupa subscribe πŸ₯° #vlog #johor #johorvlog #johorbahru #countrygarden #forestcity #vlogger #malaysia #vloggingcamera #cameratest # vlogwithphone #subscribe #staycation #lowbudgetvacation #holiday #familyday #jalanjalan # kacanggin

Video source

Related posts

Yanaka Ginza Tokyo Street Food Tour / Japan Local Travel Vlog

SAMURAI JUNJIRO Channel

20 TEMPAT TERBAIK UNTUK LAWATI DI INDONESIA – PELANCONGAN TERBAIK DI INDONESIA (TOUR INDONESIA)

V&D Media

[Tempat menarik di Bintulu] Pantai Tanjung Batu, Bintulu, Sarawak 2021

Lensa Lynthiana

15 comments

mista hakimi June 14, 2023 at 7:33 am

best jugak johor bahru ni rupanya

Qadir Hussin June 14, 2023 at 7:33 am

Situ rumah saya sebernarnya tpi dh pindah

Suhadah Ad June 14, 2023 at 7:33 am

wah makin cantik dah country garden, dulu kosong je

hairol apendi June 14, 2023 at 7:33 am

Best betul nk naik grab mesti mahal sbb kenderaan dh rosak ….taman permainan last tu kt mne boleh lh naik bas nnty

Teroka Dunia June 14, 2023 at 7:33 am

Terbaik video dan info…πŸ‘πŸ˜

Sahabat June 14, 2023 at 7:33 am

Assalamualaikum.
Buat semua kaum muslimin, mohon doakan saya supaya segera dibebaskan dari penyeksaan sihir sukma yang saya deritai selama puluhan tahun ini (KEL4NT4N)

Amir Status Box332 June 14, 2023 at 7:33 am

Hello Nieza I'm YoUr Big Fan From PakistanπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Mohd Iskandar June 14, 2023 at 7:33 am

Dkt forest city water park tu msok brp,dewasa n kanak2

Adam Hilman June 14, 2023 at 7:33 am

Kak dari kedah p johor mnyak keta habeh brapa laa…nnti saya lak nak p heheheh

Farah Elyn June 14, 2023 at 7:33 am

country garden tu danga bay ke ? boleh masuk pantai ke kak? cantiknyaaaa 😍

Nor Yatie June 14, 2023 at 7:33 am

Johor bahru mmg best..tnh tpt tumpah darahku..ngri elok aman bahgiaaa ehhh ternyanyi plkπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

mohamad azreez azahar June 14, 2023 at 7:33 am

Assalamualaikum kak nak tanye fun fair tu dekat mananye ? Bukak lg x ? Akak tahu x hotel yg menarik dekat jb ?

Piyant erino June 14, 2023 at 7:33 am

Saya pun nak datang sini juga nanti memang best

Ana@MeeracleLife June 14, 2023 at 7:33 am

Woww best nya jalan jalan di johor

Muhd hailee June 14, 2023 at 7:33 am

Wow 🀭 datang Johor lh

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy