tempat menarik di korea
Melancong

Jelajah Musim Sejuk Korea Selatan Seoul 2018 (dalam 9 Hari)

5/5 - (1 vote)



Tajuk Seoul South Korea Winter Trip 2018 Penerangan Kamera Sony A6500 + Pemegang Cam 18-105mm F4.0 Fathullah Marzuki Zazailena Tarikh 24 Jan – 2 Feb 2018 Lokasi Seoul, Korea Selatan Saiz Skrin FullHD 1920×1080 Lagu Semua muzik berbayar (Tiada Hak Cipta) Penyuntingan Video Fathullah Marzuki

Video source

Related posts

Tempat wisata menarik di kuching

Putra Jaya Rent Car

Tempat menarik di Johor yang wajib dilawati!!

PLANET FAKTA

Tempat Makan Best Buffet Ramadhan Sedap di Johor Bahru | Best Food in JB #shorts #shortvideo

Nazmi Farise

27 comments

Intan Nasuha July 25, 2023 at 3:17 am

Kak, homestay dekat mana ya ?

siti hazar July 25, 2023 at 3:17 am

Baik sangat anaknya…dah la Comel

ZALINAH HANIFFA July 25, 2023 at 3:17 am

Salam puan dan tuan.. saya nak mintak bantuan bley.. bley ke share internery tuan masa dikorea ni.. saya 1st time nak pergi bawak anakΒ².. seronok pulak tgk video u ni..

Younggok Adams July 25, 2023 at 3:17 am

Next time. Wear. Little more longer. Jacket. Keeppy. Much more warm thank good. Video

Azhar Issue July 25, 2023 at 3:17 am

PUASSS HATIIIIIIIIIIIII TENGOK !!!!!

HadziR Zubir July 25, 2023 at 3:17 am

Sorry tumpanng lalu ya πŸ˜… Ni link Video Trip Bujang ke Korea Winter Trip baru-baru ni sebelum covid-19 mengganas .. jgn lupa support channel saya , subscribe, like and comment ya hehehe tqq https://youtu.be/HB6T5IbiaEw

Kak Kak July 25, 2023 at 3:17 am

Wow..Nice place..😍😍..i like it..

Azlan Shah July 25, 2023 at 3:17 am

Asalamulaikum abg sya ujung taun ni nk pergi korea blh mntk itinerary tak please,☺️wanezora@gmail.com

Khairuddin Abdul Hamid July 25, 2023 at 3:17 am

Ktorg terkena "gangguan" masa sewa di hotel bajet dekat Itaewon.😱😱😱

Fatimah Nabila July 25, 2023 at 3:17 am

Setuju, susah nk cari restoran busan jib!

May Ann Gonzales July 25, 2023 at 3:17 am

I went to Korea last February 2020. Pls visit my channel to check what you can do more in SEOUL during WINTER. Exciting activities! πŸ₯°

Nurul Atira July 25, 2023 at 3:17 am

salam, boleh share itinerary ? atirasalleh97@gmail.com

Monarch Leo July 25, 2023 at 3:17 am

https://youtu.be/hM4mohjXlh8

Hye korang… Jom singgah YouTube channel sy… Sy baru mencuba buat vlog tentang travel… Kalo korang suke jgn lupe like, Share and subscribe tau… Tq 😍✌️

Anak Kampung Gallery July 25, 2023 at 3:17 am

Salam… Boss, nak tanya..

Bawak dslr tu, cara panjagaan die kalo pi winter mcm mana ye?
Kene bwk drybox ke? @ Cukup selica gel je?

T.kasih tuan πŸ˜‰

zaini Ismail July 25, 2023 at 3:17 am

Just come back from korea …love to watching u blog.

Hjh Rosnima Rusman July 25, 2023 at 3:17 am

Nostagia best nya..kalu bulan 1 hingga bulan 2 lg banyak salji turun

Hjh Rosnima Rusman July 25, 2023 at 3:17 am

Itawon banyk mknan halal kat sana…

mohammed azmi shahruddin July 25, 2023 at 3:17 am

Comel baby!

Anak Kampung Gallery July 25, 2023 at 3:17 am

Salam.. Tuan, nak tanya..
Kalo nk bwk DSLR ke winter,
Mcm penjagaan nya ye??
Ke guna Silica gel je??

Jabar Isman July 25, 2023 at 3:17 am

Video yang menarik.. 😍😍 Merancang ke sana juga.. Bole kongsi itti..? jabarisman2@gmail.com. Terima kasih sangat2.. 😊

DaGhost July 25, 2023 at 3:17 am

Salam..hi boleh share itinerary daghost.amy@gmail.com
Thanks

Hmdiiazln July 25, 2023 at 3:17 am

Tae ape??

HannaSueπŸ•ŠοΈπŸ•ŠοΈ July 25, 2023 at 3:17 am

Hi boleh share inti please msh_sue@yahoo.com tq

SHA_ECHAH July 25, 2023 at 3:17 am

tgh bulan 12 ni sy pi… bajet dlm 1k dalam tgn cukup tak utk entrance semua tu .. xshopping

Amazing Sabah July 25, 2023 at 3:17 am

Terbaik πŸ‘πŸ‘

Nor Hisham Mohamad July 25, 2023 at 3:17 am

Assalamualaikum, nk tnya Encik Fatt gi bulan berapa ye ni? snowy tu membuatkn video ni jadi awesome sgtπŸ‘πŸ»

Annisa Ibrahim July 25, 2023 at 3:17 am

Salam! Nice video! Boleh kirimkan itinerary ke annisa0511@gmail.com? Terima kasih πŸ˜€

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy