tempat menarik di japan
Melancong

Aktiviti Menarik di Hokkaido

5/5 - (1 vote)



Seronok dapat naik float secara percuma. Boleh dapatkan biskut Hokkaido di sini #syafiqahghazali_ #gayahidup

Video source

Related posts

Beli-belah di Pusat Beli-belah Terbesar di Filipina – Vlog Mall of Asia 🇵🇭

Nadir On The Go

10 TEMPAT SEMPOI DI PULAU PINANG!

Laparpo Production

15 TEMPAT MENARIK ‘WAJIB’ LAWATI DI PERTH, AUSTRALIA!!! *FAKTA MENARIK* Bahagian 2

Fir Razali

33 comments

just shafiq July 25, 2023 at 3:18 am

nancy stranger thing version hijab hahaha

Hazmin Ibnu Sani July 25, 2023 at 3:18 am

Simp Simp Simp byk kat sini

Pokya Kuca July 25, 2023 at 3:18 am

Saya dah isi form online nak jadi calon suami awak. Tapi kenape takde reply lagi ya. Ke sebab saya bukan anak dato, atau pangkat tak besar?

Karya Muaz July 25, 2023 at 3:18 am

Ni lah awek cari jodoh guna Google form ni… Saya sentiasa ada untuk awak 😘

Tahlah Aku July 25, 2023 at 3:18 am

Tembam betul awek ni.klu aku dpt.mmg xkeluar rumah lah aku🤣

Obito Senseiii July 25, 2023 at 3:18 am

sorry to say la negara kite ni jgn mimpi la nak ikut jepun ni sampah pon tak boleh buang dalam tong sampah 🫢

abdul rasyid July 25, 2023 at 3:18 am

haha orang cantik dah tapi buat google form

Muhamad Wafiuddin Bahtiar July 25, 2023 at 3:18 am

Alhamdulillah Pnh pegi Hokkaido 2016 hehe

Pudin July 25, 2023 at 3:18 am

Pengalaman aku masa 1st time pegi Jepun pd tahun 2018 ni aku xde rasa surprised sgt dgn culture or environment diorg kt sana mcam diorg akan tunduk bile greetings & toilet ada byk button sbb mmg expectations aku mcam tu sbb dh selalu tgk kt YouTube & dgr dr org lain psal semua ni sbelum travel ke sana, tp ada yg buatkan aku excited & agak surprised ni bile pegi jalan² area countryside sbb diorg pnya village/old town area sana sgt bersih & tersusun dia pnya rumah area kampung kt sana, sgt kemas & paling terkejut bile tgk dlm longkang & canal kt sana sgt bersih dgn air yg jernih, siap ada byk ikan lg, bukan ikan size mcam anak berudu tp size sbesar paha manusia ni, dh mcam kt dlm kolam/tasik dia pnya ikan tu, mmg best travel area mountain & old town ni mcam kt shirakawago, ainokura, gokayama, takayama, hida furukawa etc tu, bg aku lg berbaloi melawat area pedalaman sket dr pegi area bandar² mcam Tokyo/Osaka etc tu, cuma kos dia mahal sket la dr travel area bandar ni tp sgt berbaloi, recommended 👍, akan repeat lg pasni bile dh open border kt sana utk travel & tiket flight dh murah sket

Jejaka Terdampar July 25, 2023 at 3:18 am

Aku x kisah tandas tu mcm mane janji ade paip getah😌

Luqman hakim July 25, 2023 at 3:18 am

Ada jumpa doraemon dgn nobita x kt hokaido tU?😬

Aiman Azam July 25, 2023 at 3:18 am

Ni la yg viral Cari jodoh

Mohamad Norzahir July 25, 2023 at 3:18 am

Ouhh dia ni ke nak cari jodoh tapi suruh isikan google form

Farith Hadi July 25, 2023 at 3:18 am

Sapporo tetap win kalau Jepun ni 😁

Afiq Mustafa July 25, 2023 at 3:18 am

Simpppppp detecteddd

tengok je Baru July 25, 2023 at 3:18 am

saya rasa, jika someone nk jd psgn si dia ni, mestila ada minat melancong luar negara. hehe, dan biasanya melancong luar negara bukan biasa2, RM mesti tebal… jeng jeng jeng

amal husna July 25, 2023 at 3:18 am

Awak pun sopan dimata saya

AFB 89 July 25, 2023 at 3:18 am

igtkan ade hokkaido cheese tart 😹

Mal Hayden July 25, 2023 at 3:18 am

akak carik jodoh viral!!!

ahmdkhairy July 25, 2023 at 3:18 am

Sugoi! Mina san yang dah isi goggle form, ganbattene!

Ik_fc July 25, 2023 at 3:18 am

Ramai hina japan..tapi malay lebih maju dari japan..

REIGA July 25, 2023 at 3:18 am

manisnya senyumanmu

BadMan July 25, 2023 at 3:18 am

Pandai ye Ml Studio Cari timing untuk up video ni

LᴀᴄᴏsᴛᴇBᴏʏ ✔︎ July 25, 2023 at 3:18 am

Teringat plak CheeseTart Hokkaido🗿

fizi waa July 25, 2023 at 3:18 am

Dan dan memang di jepun banyak tempat menarik, kita pun dah tanda dh ha siap ii 🤣 punyala suka

fizi waa July 25, 2023 at 3:18 am

Dakara saya suka jepun kerana jepun negara yang dah lama maju didepan, selalu ada revolusi baik dan jepun ni adalah satu satunya negara yang paling Bagus la sebab itu dasar pandang ke timur membolehkan budaya jepun dikembangkan di tempat len 😎 jepun ni dia lebih utamakan kecantikan sebab negara jepun ni dia bawa imej negara maju yang Bagus dalam semua hal, jadi xhairanla kita byk tau psl jepun

Muhamad Muizzuddin July 25, 2023 at 3:18 am

Sian dia x pasal pasal kena kecam kat Twitter.. hahaha.. semoga dpt la jodoh yg baik tu

MUHAMMAD FAIZULHILMI AIZAM July 25, 2023 at 3:18 am

kita yg tak biasa pakai jamban duduk pon auto pakai sebab selesa

김예림 July 25, 2023 at 3:18 am

👀

afif kendek July 25, 2023 at 3:18 am

Aku pernah dapat upah 100yen sebab bagi seat aku dekat orang tua dalam bas. Tapi tu dekat area Mt Fuji 😛

Amir Rayyan 1 July 25, 2023 at 3:18 am

Terbaik infonya. 🙂

Ali Mikey July 25, 2023 at 3:18 am

Menurut ku vacation yg paling seronok memang la pi ke Jepun terutamanya ke hokkaido aku dah pernah merasakan salji dan donki honte kat shibuya. Klu nk ke sana kena beratur panjang sbb banyak souvenir yg teringin nak dibeli especially kit kat vanilla party ice cream😁. Semoga ML Studio sentiasa berjaya🙏

faisal pesot July 25, 2023 at 3:18 am

betulla nie speaker yg viral smlm, harap2 dpt jodoh yg baik2… semoga dimudahkan urusan sis…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy