kereta sewa
Melancong

Bisnes ‘Sewa Kereta’ #mausembang, Untung RM10,000

5/5 - (1 vote)



Walaupun dicemuh dengan perniagaan sampah, CEO muda ini tidak pernah berputus asa. Beliau masih enggan meneruskan perniagaan ini dan akhirnya mampu mengaut keuntungan hampir RM10 ribu!

Video source

Related posts

Reaksi πŸ˜±πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡¨πŸ’₯wow sangat cantik pusat membeli-belah ini

ERINO JAYA

10 Tempat Menarik di Pahang Yang Wajib Anda Lawati | 2022

Rojak Channel

Tempat Makan Best Buffet Ramadan Paling Murah & Sedap di Johor Bahru #shorts #shortvideo

Nazmi Farise

13 comments

Salleh Bodo August 11, 2023 at 3:07 am

saya puyer semangat nak berniaga tue tak selama yer naik… kdg semangat.. kadang down

M Sidek Von Sonne Trading August 11, 2023 at 3:07 am

Terbaik…

ilham muhd August 11, 2023 at 3:07 am

part last tu nk dengar… pliss laa

Rasyid Saleh August 11, 2023 at 3:07 am

lol channel ni penuh dgn negative people.mungkin nama channel maukerja so ramai la penganggur follow sbb nk cari kerja but at the end duk buat video motivasi pulakk..kesian both side yg jobless degree holder pun bodoh tak reti lgsung nak look on positive side on each video asyik2 nk condemn ja well malay kannn..tak condemn bukan bumiputra laaa hahaha

The Callister_blog Channel. August 11, 2023 at 3:07 am

good advise…

K. Kangsar August 11, 2023 at 3:07 am

Attitude attitude, trust the process yada2. Everyone's repeating the same thing nowadays. 😴

Not to say it's not true though. But do they actually believe in what they say?

Az August 11, 2023 at 3:07 am

Dulu ayah aku ada 10 biji.ni zaman proton saga.buat sewa

Normal_Human_ August 11, 2023 at 3:07 am

Attitude dan mindset tu memang penting

monet doflamingo family August 11, 2023 at 3:07 am

Untungla buat bisnes jadi…

Azfathie August 11, 2023 at 3:07 am

Semoga kita semua dimurahkan rezeki Aamiinn ✨

K.Lumpur August 11, 2023 at 3:07 am

Teringin nak buat tapi gaji minimum tak lepas loan. Kerajaan bingai tak set gaji 1500 untuk lepas loan.

FirdausJumaat90 August 11, 2023 at 3:07 am

Nice bro

Fakta Faheem August 11, 2023 at 3:07 am

Idola

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy