tempat makan menarik
Melancong

Tempat Makan Menarik di Kuantan #vlog30 #crankcrewteam #kuantan #pantaitimur #jjcm

5/5 - (1 vote)



Assalamualaikum dan selamat sejahtera..sedikit perkongsian trip vlog mencari makan di Kuantan Pahang..maaf jika ada yang terkurang dalam vlog ini ________________________________________________ Like Share Subscribe #royalpudding #anaikanbakarpetai #nasiulamdpondok #sungailembing #paksohcorner #zulsate #telukcempedak #kedaikopipemman # pantaibatuhitam

Video source

Related posts

ZENITH HOTEL KUANTAN | Bilik Deluxe King + Bufet Sarapan | Lawatan Hotel Lengkap | Hotel 5 Bintang

Vitamin Ch'ng

3 Tempat menarik di PULAU PINANG 2023

KhairilJamalludin

Syarat Kemasukan ke Indonesia Jun 2022 | Syarat Kemasukan Indonesia untuk Warga Asing Baru Jun 2022

Strawberry Avalanche

27 comments

hanis farhana August 11, 2023 at 3:07 am

Info yg sgt mudah nk di ss dlm video ,,so nnti open gallery je tgk time g kuantan dh siap ade name kedai,wktu operasi,location😂

Ana Rashid August 11, 2023 at 3:07 am

Aku suka video begini just tunjuk yang aku MMG nak tengok..info yg mudah difahami dari tunjuk family bagai ..cakap byk.

Ms. Bernabe August 11, 2023 at 3:07 am

enjoyed ride and view around nice

Mohd Sahar August 11, 2023 at 3:07 am

Tak dapat berjalan syukur dapat tonton

Dell.afonso Dell.alfonso August 11, 2023 at 3:07 am

Seremban hanya terminal bas buruk sahaja tak perubahan dari dulu lagi

CIKGU ZAM August 11, 2023 at 3:07 am

terbaik sahabat….

Sazali Md Nor August 11, 2023 at 3:07 am

byk berubahnya…..dulu selalu gak kena lekor bas stop sebelum balik Poli…..la ni dah jadi Menara Kuantan

DAMAI CAI August 11, 2023 at 3:07 am

7:36

Dah sampai pasir kubur sungai lembing tu.
Nape xtry mee kari n mee jawa pok yeh..
Sedap dan ekonomi..

Sy lau masa terlebih.
Sy g mandi.
Pastu g mkn meekari.
Pastu mandi lagi.
Pastu makan lagi mee 🤣🤣

Ana ikan bakar 👎🏻 👎🏻 👎🏻

Al Bustamin August 11, 2023 at 3:07 am

salam dari MOSCOW

Dunakzam August 11, 2023 at 3:07 am

Salam. Boleh bagi cadangan hotel kat kuantan yg dengan dgn bus station, shopping complex dan tempat2 menarik?

ainul official channel August 11, 2023 at 3:07 am

dekat rnr tol gambang belakang caltex tu ade mee kari clapottt

Alif fila August 11, 2023 at 3:07 am

Kampungku felda lepat hilir 03

shahrul tasik chini abdul rashid August 11, 2023 at 3:07 am

Dekat Kuantan mmg bnyak kedai kopi dan pantai

Mimie Zahira August 11, 2023 at 3:07 am

Bangga jap jadi student UMP haaahahaaha

anok kelantan August 11, 2023 at 3:07 am

Ak duk phang 35thun tp ak xpnah smpai lg sgai lembing,,,negeri sndiri pun ak bln jelajah abis,,,kna g thun ni bwak anak bini jln²

AMG August 11, 2023 at 3:07 am

Pernah pi Kuantan nih 10 tahun yg lalu..memang terbaek orang Kuantan 👍👍

Atiqah Rahman August 11, 2023 at 3:07 am

Rindunya nak balik. Tempat lahirku ni di Kuantan 🥰😍

zettahad August 11, 2023 at 3:07 am

Port kawan jln ktn kemaman

syaiful nizam August 11, 2023 at 3:07 am

Beautiful and rare awesome lah

Mohd Abdul Hakim August 11, 2023 at 3:07 am

kuantan ni umpama fusion antara bandar dan kampung. Contoh terbaik, macam KL tapi suasana kampung tu masih ada. KL mana ada pantai, makan2 pon sesak2 gila. Harap ada rezeki nak bekerja kt kuantan. Ritue ada apply kat kuantan. Doakan saya dapat.

Schanizam Adruce August 11, 2023 at 3:07 am

Kuantan Bandaraya lestari… Skrg makin byk kedai makan

Nasrul Hadi August 11, 2023 at 3:07 am

Tak kesempaian lagi nak ke lombong biji timah sungai lembing… Syok dapat bersantai kat sungai huhu… Telok cempedak tiap malam tak pernah tak meriah tumpuan ramai… Manggo cheese cake daknye😋

Brader Ngoh August 11, 2023 at 3:07 am

Nice trio..terbaik..

just facts August 11, 2023 at 3:07 am

You forgot 1 more thing. Everyone knows that if you visit Kuantan you have to stop by the best eyewear shop in all of Malaysia… Seriously i keep going there they are the best! no shop can compare to Eyecon Kuantan

OMAN INFO REP FOR ASEAN MUSCAT August 11, 2023 at 3:07 am

Panjang sangat pembukaan. Boring.

Adaem Harizz August 11, 2023 at 3:07 am

aldante pasta palace

Aterk MSR August 11, 2023 at 3:07 am

Hadir nyemak… Done subcribe bosku

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy