tempat melancong di malaysia
Melancong

10 TEMPAT VOKASIONAL SWASTA DI MALAYSIA ANDA TIDAK AKAN FIKIRKAN TENTANG NEGARA

5/5 - (1 vote)



Selepas Perdana Menteri mengumumkan kelulusan merentas negara, pasti ramai yang tidak sabar untuk pulang ke kampung dan keluar bersiar-siar kan? Tetapi adakah anda tahu ke mana hendak pergi? Sabar, jangan panik.. Dalam video ini, Fakta akan menyenaraikan tempat-tempat menarik di Malaysia yang suasananya seperti di luar negara! Jadi, boleh rancang percutian anda nanti! Tanpa membuang masa, jom sediakan beg anda dan pergi bercuti.

Instagram :

Twitter :

tik tok :

E-mel : www.factw.info[a]gmail.com Untuk sebarang pertanyaan, sila Email atau DM di Instagram VIDEO KREDIT πŸŽ₯ If I had a Chicken – Kevin MacLeod β†’ JayJen & Osheen – Holiday πŸŽ₯ Vlog No Copyright Music β†’ πŸŽ₯ Dreambitious β†’ πŸŽ₯ The Round the World Guys β†’ πŸŽ₯ Fikri ZamRi β†’ πŸŽ₯ Alex Lindbloom β†’ πŸŽ₯ Sher Anne Lee β†’ πŸŽ₯ Belum Rainforest Resort β†’ πŸŽ₯ Kertas, Gunting, Batu & Co. β†’ πŸŽ₯ Shorts Trip β†’ πŸŽ₯ Ridzwan Rahman β†’ πŸŽ₯ BTDM Online β†’ πŸŽ₯ I Am Fauzi β†’ πŸŽ₯ kapsul masa β†’ πŸŽ₯ Shahril Muda β†’ πŸŽ₯ LAWANG β†’ πŸŽ₯ Sea Horizon Resort β†’ πŸŽ₯ β†’ πŸŽ₯ β†’ maszlies🎎 Janda Rehat Mohd. Haizal β†’ πŸŽ₯ eagleranchresortpd β†’ πŸŽ₯ John Ong β†’ πŸŽ₯ Zuha World Traveller β†’ πŸŽ₯ Janice & Jaguar – J Backpack Travel β†’ πŸŽ₯ Coconut Seaζ΅·εΊ•ηˆ· β†’ πŸŽ₯ JordanCongFilm β†’ πŸŽ₯ Adrian Yew β†’ wong β†’πŸŽ₯ Adrian Yew β†’ wong πŸŽ₯πŸŽ₯Aiyam Aiyam β†’ πŸŽ₯ Ron TNT β†’ πŸŽ₯ lfusionart β†’ πŸŽ₯ Ahmad Fairuz Yunus β†’ #Faktaw #Tempat Menarik #PercutianPlaces #Malaysia

Video source

Related posts

5 DESTINASI BERBAHAYA UNTUK PERJALANAN

Pulau Pinang – Saya tidur di muzium di Pulau Pinang, Serius MIND BLOWN!

INDONESIA di Malam!! / Tiada Warga Asing Di Sini! / Jelajah Makanan Jalanan Indonesia di Surabaya 2023

49 comments

Dx Hearted June 7, 2023 at 11:14 am

4:13 rumah bot tasik kenyir

Nordin Musa June 7, 2023 at 11:14 am

Waoo…Bestnya kalau ade rezki saya nak pergi lah

π™΅π™°πšƒπ™Έπ™½ π™·πš„π™Όπ™°π™Έπšπ™° June 7, 2023 at 11:14 am

β’»β“β“šβ“£β“β“¦ ⓒⓐⓨⓐ β“Ÿβ“”β“β“ β“Ÿβ“”β“–β“˜
πŸ˜„πŸ˜„

iyish June 7, 2023 at 11:14 am

Next vidio:10 pulau berbahaya di dunia

Ekmal Engineering June 7, 2023 at 11:14 am

Faktaw boleh saya nak tanya

Ammar Zikry June 7, 2023 at 11:14 am

Aku ak cakap je, tapi macam offensive je, takpe jangan ambik hati

Kalau korang tak suka panas atau digigit nyamuk, korang tak suka camping.

amin danish June 7, 2023 at 11:14 am

Ca

Syamir Darwish June 7, 2023 at 11:14 am

Assalamualaikum Faktaw saya ada cadangan 10 nama tempat yang unik dengan fakta dan sebab yang unikπŸ™ƒ

white and black gaming June 7, 2023 at 11:14 am

Semua bestt

Uyu Iman June 7, 2023 at 11:14 am

Faktaw saya pernah nampak the dome .sebenarnya the dome kat gua musangkan

Azukay Construction June 7, 2023 at 11:14 am

semua lah

HAYATUL ISLAM CHENOR JELEBU June 7, 2023 at 11:14 am

KALAU saye nak cadang kan 10 syrikat melayu islam terbesar di malaysia blh k

HAYATUL ISLAM CHENOR JELEBU June 7, 2023 at 11:14 am

menarik la channel abg faktau yg COMEL NI

zarf zarf June 7, 2023 at 11:14 am

saya asal kelantan tapi ….saya duduk johorβ˜ͺπŸ€ͺπŸ–πŸ•πŸœπŸπŸžπŸŸπŸ›πŸ—πŸ˜πŸ πŸ‘πŸ£πŸ’πŸ€β›©πŸ•πŸ•Œ

azfar official chanell June 7, 2023 at 11:14 am

Tapi saya tak sunyi saya ada iphone samsung nokia and tablet

kanaeru kun June 7, 2023 at 11:14 am

Skip ke 1:31

Rosmina Ahmad June 7, 2023 at 11:14 am

Power do!!!!!

Meor Rey June 7, 2023 at 11:14 am

Rupa gmpng sepulohh

Eidlan Rayyan June 7, 2023 at 11:14 am

Da

Nur Syuhada June 7, 2023 at 11:14 am

Saya pergi kota Kinabalun k.k saba kak saya China di sana hotel saya orang tawau

Jepp Fyra June 7, 2023 at 11:14 am

BESLA 1000 BINGTANG

mia channel😎 June 7, 2023 at 11:14 am

Glamz at genting VIP DOME

Ct rAbE'ahtUn mD isA June 7, 2023 at 11:14 am

Yang kat johor daerah mana

Abd Aziz June 7, 2023 at 11:14 am

Faktaw tiling buat bagi cepatπŸ₯Ί

Dalina Salihudin June 7, 2023 at 11:14 am

Lexus lagi. Best

zai84 June 7, 2023 at 11:14 am

10 Pulau berbahaya Di dunia

hisham hussin June 7, 2023 at 11:14 am

Saya cadangkan 8 hotel yang paling seram

RaiyanFrost June 7, 2023 at 11:14 am

Cadangan: 10 pemain bola terbaik di dunia

wanz June 7, 2023 at 11:14 am

Lepas pergi yang kt terengganu tu rasa macam one peice

Tarmizi Ishak June 7, 2023 at 11:14 am

Cadangan: 5 talipon paling mahal di Malaysia

Norman Naim June 7, 2023 at 11:14 am

Part 2 faktaw boleh bawak mak nanti

Rosmiah Santury June 7, 2023 at 11:14 am

Kalau Faktau cuti kat mana

Maslan Abdul Hassan June 7, 2023 at 11:14 am

qeyuipp[

π‘°π’Ž_𝑹𝒐𝒙𝒂𝒏𝒏𝒆-α„’α΄₯α„’- June 7, 2023 at 11:14 am

0:47:haa…..selepas perdana menteri telah membenarkan kita rentas negeri,saye pun pergi ke Kota Kinabalu. Bestnyaaa… (Ni betul2 tau tak tipu punye.)

Ahh Win June 7, 2023 at 11:14 am

Kundasang Sabah..mcm new Zealand πŸ₯Ί

Gandalf Mithandir June 7, 2023 at 11:14 am

Pilihan percutian, no.10 & no.1..

Kenali Alim Ulama June 7, 2023 at 11:14 am

Assalamualaikum abg Faktaw saya nak cerita Pertama kali Saya jumpa channel ini pada tahun 2020 video pertama kali tak silap saya 11 YouTuber yg paling terkenal di Malaysia . Dan saya mula suscribe channel ini pada tahun 2020 saya mula tertarik dengan channel ini sebab saya tengok first video abg Faktaw "15 brg buatan Malaysia" sebab abg edit video first sangat2 hebat dan menarik membuatkan ramai untuk suscribe channel ini kerana abg edit dengan elok dan Ya Allah semoga saya menang #Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia tetapi kalau abg Faktaw nak tahu Saya Mengaji di sekolah pondok di Kedah semoga saya menang amin dan semoga Channel abg Faktaw berjaya sehingga Dunia Akhirat amin#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysiaAssalamualaikum abg Faktaw saya nak cerita Pertama kali Saya jumpa channel ini pada tahun 2020 video pertama kali tak silap saya 11 YouTuber yg paling terkenal di Malaysia . Dan saya mula suscribe channel ini pada tahun 2020 saya mula tertarik dengan channel ini sebab saya tengok first video abg Faktaw "15 brg buatan Malaysia" sebab abg edit video first sangat2 hebat dan menarik membuatkan ramai untuk suscribe channel ini kerana abg edit dengan elok dan Ya Allah semoga saya menang #Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia tetapi kalau abg Faktaw nak tahu Saya Mengaji di sekolah pondok di Kedah semoga saya menang amin dan semoga Channel abg Faktaw berjaya sehingga Dunia Akhirat amin#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysiaAssalamualaikum abg Faktaw saya nak cerita Pertama kali Saya jumpa channel ini pada tahun 2020 video pertama kali tak silap saya 11 YouTuber yg paling terkenal di Malaysia . Dan saya mula suscribe channel ini pada tahun 2020 saya mula tertarik dengan channel ini sebab saya tengok first video abg Faktaw "15 brg buatan Malaysia" sebab abg edit video first sangat2 hebat dan menarik membuatkan ramai untuk suscribe channel ini kerana abg edit dengan elok dan Ya Allah semoga saya menang #Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia tetapi kalau abg Faktaw nak tahu Saya Mengaji di sekolah pondok di Kedah semoga saya menang amin dan semoga Channel abg Faktaw berjaya sehingga Dunia Akhirat amin#Faktaw500k#AkuBanggaJadiRakyatMalaysia

MOHD SAHARIZAL BIN MOHD BAHARUDDIN June 7, 2023 at 11:14 am

#Faktaw500K , inilah video pertama yang menarik minat saya dan seisi keluarga… sedang mencari tempat menarik semasa pembukaan sempadan negeri tahun 2021…untuk percutian kami, terbaik list ni… semoga Faktaw Channel terus maju jayaπŸ’“πŸ’―πŸ‘

Mr Deoxys June 7, 2023 at 11:14 am

Congrats faktawww sbb dah capai 500k subscribers!!! Suka sangat tengok video faktaww since first video lagi, still ingat mase tu tengah scroll2 cari vid kt yt, tetibe jumpa video faktaw β€œ15 JENAMA BUATAN MALAYSIA TAPI RAMAI SANGKA BERASAL DARI LUAR NEGARA”. Srs best gilerrrr, editing sume tiptop. Tapi mase tu nk tengok vid lain jugak, tapi x sangka tu rupenye vid first channel ni. Dhla time tu kat asrama, sanggup tiap malam check channel nk tengok vid. Sib baik x kantoi bwk phone. Editing faktaw srs padu gile weh, cam x caye lak vid dari malaysia. Skang, still layan vid faktaw tiap kali keluar even dh masuk uni. Time makan, lunch la selalu tengok, sambil makan, sambil layan. Nak lagi best, tengok vid faktaw sambil pakai earphone. Fuhh sound effect die sumpah gegau. Mcm dlm wayang. Pernah jugak nk tengok muka faktaw. Tapi tulahkan. Bukan senang, nnti jumpe kt luar org nk ambik gambar itu ini. pemessss. Tapi srsly sy sendiri rase channel ni boleh pergi 1 million. Boleh dikatakan the best fact malaysia yt ever la. Bangga jadi rakyat msia. Bagusnya faktaw buat channel camni, dapat ler jugak kite sebagai rakyat msia tahu serba sedikit pasal msia ni. Yela sy baca buku kureng, dengan adanya alternatif buat vid ni, srs membantuu. Paling penting skali, pas tengok vid faktaw, acah2 citer kt member fact malaysia, ceh menumpang konon2 pandai HOHOHO. Padahal tengok vid faktaw je huuuuu. Channel yg ringkas, padu, fakta padat dan sangat sangat menarik. Sesuai untuk semua golongan usia. Paling penting skali, suara faktaw yg kuat dan dengan intonasi yg sungguh semangat banding ngan channel fact lain yg hambar je. Huhu (sorry channel lain). Ni review jujur, x menang pun takpe, harap faktaw baca ni as org kate buat ole2 semangat. Owh ya, belum citer pasal meme lagi, memang berdekah la layan. Now, satu kelas sy terhasut tengok channel ni. Dalam kelas je konfem ade yg tengah tengok sambil gelak2. #Faktaw500K

WAN ZULAYKHA BINTI WAN ZAMRI June 7, 2023 at 11:14 am

11 GAMES YANG PALING VIRAL DI MALAYSIA

Irfan_RBLX June 7, 2023 at 11:14 am

5:20 sebenarnya sea horion resort terletak di desaru atau pun sedili

Eddy Razak June 7, 2023 at 11:14 am

Saya pernah pergi terengganu
Naik bot Yang laju
Tengok orang main API PADA waktu Malam
Snowkling

Azura Azura June 7, 2023 at 11:14 am

Ermm abg faktaw..di kelantan punn ada,lalang's di jeli πŸ˜ƒ

dd Ana June 7, 2023 at 11:14 am

Saya punya cadangan :10 benda keluar masa hari kiamat

Rozana Othman June 7, 2023 at 11:14 am

Saya pernah tengok sea of stars

Amalin_Here🀍 June 7, 2023 at 11:14 am

Bang saya duduk terenganu sape nak datang tasik kenyir Sila datang ye😁

Zadiah Abd Salam June 7, 2023 at 11:14 am

10 negara yang ramai orang tidak tahu .

Azhari Azman June 7, 2023 at 11:14 am

menariknya

MOHD ANWAR MOHD KUNHI June 7, 2023 at 11:14 am

Cadangan.10 haiwan yang paling pelik oleh dean Khaleef

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy