tempat menarik di kuching
Melancong

10 TEMPAT MENARIK DI KUCHING, SARAWAK

Rate info.4d5d6d.com



Assalamualaikum dan hai semua?! Bagi yang baru, jangan lupa subscribe channel Wan & bagi yang dah subscribe, selamat datang kembali ke channel saya. Dalam video ini, saya ingin berkongsi 10 tempat menarik di Kuching, Sarawak. 10 tempat yang wajib anda pergi bila berada di Kuching, Sarawak. 10 tempat ini memang terkenal! 😍 ————————————————- ————- Tonton video saya sebelum ini untuk: 1. Kajian Phoera Foundation & Setting Powder

2. SHOPEE HAUL & UNBOXING 2020

3. Shopee Haul Malaysia (Penganjur Mekap)

————————————————- ———— IKUTI AKAUN MEDIA SOSIAL SAYA Instagram :

Facebook: Rizwan Ewan Twitter:

————————————————- ———— #PulacesInteresting #KuchingSarawak #JomTravel #PlancongPlaces2020 #Best Places #2020 #Sarawak #Kuching

Video source

Related posts

ζΉ–εŒ—ζ©ζ–½ιΉΏι™’εͺοΌŒθ’«η¨±η‚Ίε€©ε‘ζ‘οΌŒδΈ­εœ‹εœ‹ζ²’ζœ‰ι€šε…¬εΈηš„ζ‘θ½γ€ε€§ζ΅·εŽ»ζ—…θ‘Œγ€‘

Tempat Menarik di Sabah | Sinilou Kibambang Water Park, Penampang

suseY Studio

pulau pinang tempat terbaik untuk pergi tempat terbaik di pulau pinang

Fezry Zulkifli

20 comments

Hidayat Faudzi June 7, 2023 at 11:14 am

NICE VIDEO 😍😍😍 πŸ‘. BOLEH PERGI JAUH NIπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Semoga dipermudahkan segalanya. πŸ’ͺ. Tambah lagi banyak contentΒ² menarik. Inshallah nanti akan lebih ramai yang datang tengok sebab menarik πŸ˜πŸ‘Œ. Saya PAKTAM KURKUR berdoa agar channel ini akan berjaya pada masa skang dan pada masa akan datang. Gudluck and Keep It Up πŸ˜ŽπŸ‘πŸ‘πŸ‘

kumpulan kala jengking June 7, 2023 at 11:14 am

tempat serawak sangat menarik
saya dari perak

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Please help video ibu

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Bantu video ibu boss

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Support video ibu

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Help video ibu

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Support video ibu boss

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Salam Wan bantu video ibu

Robiah Majid June 7, 2023 at 11:14 am

Boleh kerjasama

IamNotNever June 7, 2023 at 11:14 am

Alah… Dah tengok dah Semua tenpat tok

Jim@Mary Family June 7, 2023 at 11:14 am

MantapπŸ‘πŸ‘

Abidah Morbaie June 7, 2023 at 11:14 am

Saya nak kesana lah nanti cantik saya tengok saya dengan keluarga sayaπŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Eee Kp June 7, 2023 at 11:14 am

πŸ‘

elly June 7, 2023 at 11:14 am

Die tak pergi waterpark telaga air tu taman haiwan dan die tak pegi jong crocodile farm

Maz Kitchen June 7, 2023 at 11:14 am

Suatu hari nnti nk ke sana…

InfosMedia June 7, 2023 at 11:14 am

wow..terbaik bossku

RA mysery June 7, 2023 at 11:14 am

wau nice place to go

Benjamen oOng George June 7, 2023 at 11:14 am

Wah 10 tempat menarik di Kuching mantap

Rozyana Roslan June 7, 2023 at 11:14 am

Belum pernah jejak lagi kat snaa πŸ₯Ί

Daltonism Arts June 7, 2023 at 11:14 am

i miss kuching 😭

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy