tempat makan

Related posts

Florenz und sein Alltag auf Koh Samui di Thailand

5 Negara untuk melancong dengan Shopping Murah

(Vlog Keluarga) Liburan keluarga ke Turki 2022 secara mandiri (tanpa travel agent) – Hari 1

26 comments

Tie Qis September 8, 2023 at 1:19 am

Abg nazmiefarise makan semua jenis ramen please…🥺😃

An Nur September 8, 2023 at 1:19 am

Bang semua familymart sama aja bang😂😂!

𝗔𝗿𝗶𝗶 ? September 8, 2023 at 1:19 am

perut kenyang, duit melayang😂😂

azminizam mohamad September 8, 2023 at 1:19 am

Cuba mkn makanan yang ada kat 7 eleven semua

Lin Nurzihan September 8, 2023 at 1:19 am

nama saya pun faris😮

Atikah Nawi September 8, 2023 at 1:19 am

Takyah lah jerik😂

MIRZAN September 8, 2023 at 1:19 am

Siki la bang

marshmallow September 8, 2023 at 1:19 am

Bukan sikiiiiiiiit!!

marshmallow September 8, 2023 at 1:19 am

To banyak sangaaaaat!!

playar ml September 8, 2023 at 1:19 am

Sikit je itu banyak sangat 🤔

Khairul Alief Aiman September 8, 2023 at 1:19 am

Saya terkejut lalu terkentut lalu terberanak lalu tercirit lalu terbang ke kedah

alya azihan September 8, 2023 at 1:19 am

sedapnya😢😢🤤🤤🤤🤤

: Z u Z a : September 8, 2023 at 1:19 am

jahad do ko banh , aku dh lau xsabar nk balek KL sebab nak makan kt family mart seja hehe

Sdanial22 and muamar1304 September 8, 2023 at 1:19 am

Oi babi itu bayak bukan sikit babi bodoh

Kak Miza September 8, 2023 at 1:19 am

Kenapa dengan abang kdi tu😂

Angga Lesmana September 8, 2023 at 1:19 am

Bang buat asmr esok

Aniq Adila September 8, 2023 at 1:19 am

banyak tu tiba je padahal nak tunjuk

Bandar meme😅 September 8, 2023 at 1:19 am

Fish ball? 🤨

Aries September 8, 2023 at 1:19 am

perhhh gila la… boleh sumbat 2 sekali gus 😳

Fariz Zhafran September 8, 2023 at 1:19 am

Bg cube makan makanan di mall

Mohd Azwan September 8, 2023 at 1:19 am

Boleh lah layan video…. Abg ini walau pun makan nasi dengan budu😂😂😂

Selamah Yusof September 8, 2023 at 1:19 am

Udah gemok

KERIS_MALAYSIA September 8, 2023 at 1:19 am

Sikit sangat😂😂

Dayana Lubis September 8, 2023 at 1:19 am

Bang cube abang bagi2 makanan kat tepi orang pun teringgin nk makan macam abang.

zarul arif September 8, 2023 at 1:19 am

Maaf ckp tgok gigitan pertama mmg tak nmpk sosejnya.. Belum tgok lagi belah 2 ke x walaupon saiz bese. Bukan expect yg jumbo tu saiz bese pon jadi la.. Tulis ni sbb penah kene 😢😢😢

Arissa Ai September 8, 2023 at 1:19 am

mahaiii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy