tempat menarik di negeri sembilan
Melancong

WAJIB tempat singgah bila bercuti di Port Dickson [Negeri Sembilan]

5/5 - (1 vote)



Siapa sangka dengan bercuti di Port Dickson di Negeri Sembilan, anda boleh melawat pelbagai tempat menarik dan memberi pelbagai pengalaman tau. . . Dalam video ini, Yaya kongsikan 14 tempat yang wajib anda lawati jika anda merancang untuk bercuti di Port Dickson atau baru bercadang untuk bercuti di Port Dickson, anda perlu menonton video ini. . Tinggalkan komen untuk satu lagi tempat menarik yang Yaya tinggalkan dalam video ini okay? . Adakah anda suka melancong? Ya, kami mempunyai hobi yang sama, jom follow Yaya di Instagram: yaya_lavenda

Video source

Related posts

KALI PERTAMA KAMI di COLOMBO, SRI LANKA πŸ‡±πŸ‡° Kota ini GILA

Sun Kissed Bucket List

Percutian di Bandung bawah RM299!

Aisyah Habshee

Ep 24 Lawati Makam Kemal Ataturk di Ankara banyak berhala Yunani!

RARE TV

27 comments

Syafiq Haris July 25, 2023 at 3:12 am

2:27 Pantai Bagan Pinang
3:15 Pantai Telok Kemang
4:24 Pantai Blue Lagoon
5:27 Pantai Saujana
5:57 Pantai Tanjung Gemok
6:40 Pantai Purnama
7:11 Pantai Cahaya Negeri
7:57 Bukit Batu Putih
9:27 PD Waterfront
10:10 Muzium Tentera PD
10:41 PD Ostrich Farm
11:30 Cafe Kampung Kaw
12:17 Kings's Char Kuew Teow
12:50 Masjid Sri Sendayan
13:32 Gunung Datuk

Hashim 3020 July 25, 2023 at 3:12 am

hai kak ni rayyan saya dah komen

Putra z July 25, 2023 at 3:12 am

T,kasih review tempat sy

Cuti Jalan Makan July 25, 2023 at 3:12 am

Tq ..hadir sebab plan nak pergi PD bulan ni

H&n Campsite PD July 25, 2023 at 3:12 am

wow terbaik … nanti singgah ye batu 4…
#hncampsite #portdickson

BULETIN UTAGHA July 25, 2023 at 3:12 am

hank you yaya.

Pon Suek Xuan July 25, 2023 at 3:12 am

Thank you for the video! Visited King’s Char Kuey Teow, they have a live band. Kafe Kampung Kaw is a good recommendation as well. Pantai Cahaya Negeri has the best view and Pantai Teluk Kemang has the softest sand. Bukit Batu Putih has a fantastic view of Selat Melaka and is not a very difficult hike.

adamdanial channel July 25, 2023 at 3:12 am

πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Azmaidi Abidin July 25, 2023 at 3:12 am

power editing

Mohammad shafiq July 25, 2023 at 3:12 am

Bagi saya kan you,,,,,,,pusat serenti tampin,,,,puspen ,,,,,paling best you

iqaa syafiqah July 25, 2023 at 3:12 am

Yaay akak ada sna saya duduk saya kat teluk kemang hihihihi

Badai Mega July 25, 2023 at 3:12 am

Tahniah Yaya..beri info pada kami

Anne Yin July 25, 2023 at 3:12 am

Suka tgk Yaya.. suara jelas. Info pun menarik!

QZA Brothers July 25, 2023 at 3:12 am

Cantiknya #qzaportdickson

aimi travel July 25, 2023 at 3:12 am

Thank you 😊

Jaja Azmi July 25, 2023 at 3:12 am

introduction or snippet PD ni panjang sgt lah, kak. 1 minit, 30saat. maybe boleh pendekkan. anyway, thank you. saya akan terus support akak.

O Oo July 25, 2023 at 3:12 am

Tq yaya😊

Eyhra Schada July 25, 2023 at 3:12 am

video dah best tpi intro xpyh trlalu pnjg sngt smpai 2 mnitπŸ˜’

Mohdazwan Mohddzulkifli July 25, 2023 at 3:12 am

Kepada Yaya cara penyampaian bagus Dan santai..saya harap untuk video selepas Ni kalau boleh Yaya letakan sekali apa yg Ada di sekeliling tempat yang di rekomenkan..contoh pantai..apa resort atau chalet yg Ada..Dan kemudahan2 lain..apa pun saya terhibur tengok video Yaya…semoga terus berkembang maju

CANAL RIACHO DOCE July 25, 2023 at 3:12 am

Bom dia acompanhando seu trabalho super toop

sufina othman July 25, 2023 at 3:12 am

Kat pantai bagan pinang ade toilet/changing room?

Dellfury July 25, 2023 at 3:12 am

Pm kat mana ni ke?port di kaon

MD Nor Bador July 25, 2023 at 3:12 am

New sub. Keep up a good work ! πŸ‘

Siti Alawiah July 25, 2023 at 3:12 am

Nice. Tq ye for sharing❀️😍😍😍

All Moment Studio July 25, 2023 at 3:12 am

tq buat video ni. hehe
my hometown πŸ‘

Mr. tiger July 25, 2023 at 3:12 am

Bila pi sana?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy