tempat menarik di korea
Melancong

Tips Melancong ke Korea Selatan

5/5 - (1 vote)



Bersedia dengan soalan-soalan ini daripada pendatang Korea.

#ainawafi_abkadir #lifestyle

Video source

Related posts

Melancong ke Indonesia

Pasar kek pagi telah berpindah ke lokasi baru!! harga kek murah beribu

Tempat makan murah dan sedap di Jakarta #tempat makan #tempat makan murah #tempat makan sedap

43 comments

Apple lusuh June 7, 2023 at 10:51 am

Jepun tmpat mandi gay or sauna dkt mna

Hasrin Rashid June 7, 2023 at 10:51 am

Tak jadi g Korea pergi Japan je le

n..sy~ June 7, 2023 at 10:51 am

Biasa bajet berapa ribu dekat sana ye utk spend??

residentgood June 7, 2023 at 10:51 am

Why travel Korea when Malaysia itself is huge with 12 States I been to. Johor even 1week is not enough to explore

Shah Damai92 June 7, 2023 at 10:51 am

Bagus juga ķalau dekat malaysia macam ni kan …

Takutlah pati nak masuk negara malaysia …

Kalau ada yang setujulah …

Kalau ada yang tak setuju tu memang betul dia orang keluar daripada negara malaysia …

Macam pelaburan juga kena ketat macam kemasukan rokok , arak , dan benda yang dilarang …

Yang ni macam arab saudi pula 😬😬 …

nazura nafisa June 7, 2023 at 10:51 am

Saya pun penah Pegi Korean selatan

Kamal Bin chemat June 7, 2023 at 10:51 am

Saya kena tahan 3jam masuk bilik siasat scan semua n kena bogel sebab dtg sorang haha

Hafizi Forex Trader June 7, 2023 at 10:51 am

Comel nye aina. Cium kang baru tau muahh

Muhammad Nour Imran Bin Hanudin Imran Hanudin June 7, 2023 at 10:51 am

Bercuti Bukan Honeymoon Bercuti

FJ_meng10 June 7, 2023 at 10:51 am

waa banyak tanya…kesian kan org malaysia yg betul² nk p sana just becuti je…org lain buat taie semua kena…dorg tanya cakap english ke sis?

Aiman Trap June 7, 2023 at 10:51 am

Dh ada plan nk holiday sorang ke korea .. dan ni first time travel keluar negara .. selalu sabah sarawak langkawi sahaja .. tapi bila tgk mcm tu saya jadi takut pulak ada soalan ii mcm tu .. ada baca komen kt bawah tntg pakaian .. saya ni muka dah la pecah ada rupa gengstar .. mmg auto direject la cani ..

Aiman Trap June 7, 2023 at 10:51 am

Nk tanya tapi ada lagi ke org tgk video ni takut xde yg reply haha .. soalan saya , dh check ticket ke seoul pegi balik dalam 3k .. tapi nk tanya .. tiket flight memang takde hari yg dkt dkt ke pergi dan balik .. contoh mcm saya nak pergi 1 jun – 4 jun sahaja .. memang xde ke .. sebab check ticket ada jarak lebih seminggu .. atau kene pergi kaunter trus?

mohd Najmuddin June 7, 2023 at 10:51 am

Hai aina….nak bekenalan

h0neyypiee_ June 7, 2023 at 10:51 am

teringin nak pergi korea:)

Nurfadhilah Razak June 7, 2023 at 10:51 am

Huish… kekok lah mcm tu😂 terima kasih kak bagitahu😊

Nurrul Firzanah June 7, 2023 at 10:51 am

Dekat korea selatan..ada tak yang memakai niqab kak?

hany athyra June 7, 2023 at 10:51 am

Aina wafi ka

Baby Panpanda June 7, 2023 at 10:51 am

Contoh pergi 5 org kelima lima kena tanya ke?

Laura Rita June 7, 2023 at 10:51 am

Saya memang tinggal dikorea kerana ibu saya orang korea

beyai Beyai June 7, 2023 at 10:51 am

Dah kawin ke…hamoa

faiz JQ June 7, 2023 at 10:51 am

Fers travel ke luar..baik gi menunaikan haji dulu (bgi muslim)..kan wajib tu bgi yg mampu..pastu nk gi mana2 gi lah

FASHYA NAJWA June 7, 2023 at 10:51 am

Part 2 sis

Mohd Rahmad June 7, 2023 at 10:51 am

Huhu dah pernah kena sekali sbb soalan² mcm ni la.. kecewa xyah nak ckp mmg koyak habis.

hafizah June 7, 2023 at 10:51 am

Klau nk pergi sana kena buat visa ke?

maceo June 7, 2023 at 10:51 am

Wow nak masuk kat korea macam nak pergi temuduga kerja hahhahahah

Mimi May June 7, 2023 at 10:51 am

Do my honeymoon 😂😂😂👌

Khairuddin Abdul Hamid June 7, 2023 at 10:51 am

Ktorg terkena "gangguan" masa sewa di hotel bajet dekat Itaewon.😱😱😱

ACAP PABLOOO June 7, 2023 at 10:51 am

orang kita ni selagi dia tak merasa..slagi tu dia rasa negara luaq ni lgi best….pdahal aq rasa betuahh jdi org malaysia lgi..negara luaq ni indah dari khabar ja😂

s y a r i e n a June 7, 2023 at 10:51 am

Nak share pengalaman juga la! Best giler dengar org share pasal travel ni!!

Dhian Khalifah June 7, 2023 at 10:51 am

pendapat aku lah..japan lagi best dri korea.

abdul muhaimin June 7, 2023 at 10:51 am

Hmm dia ni lagi.. Bosannn

Muhammad Iqmal June 7, 2023 at 10:51 am

Terima kasih kepada geng2 yang masuk Australia & Korea lepas tu bekerja secara haram. Ketamakan dan kegoblokan anda menjatuhkan reputasi negara dan memberi kesukaran kepada orang lain. Syabas sekali lagi.

lilitaepetit June 7, 2023 at 10:51 am

Why kena tnya? Ada apa2 kes ke ?

Kebangkitan Rakyat June 7, 2023 at 10:51 am

Sepatotnya malaysia dh kena buat mcm nie… Baru lah PATI ni kurang…

Adam Ip man June 7, 2023 at 10:51 am

Alhamdulillah ada juga orang buat ni

H Z June 7, 2023 at 10:51 am

Baru tau aina dh kawen

daisuke June 7, 2023 at 10:51 am

aku rsa 70% yg comment psl broken sbab dia da khwin lol HAHAHA.. tabah la wahai lelaki

Lisa Aiqa Blink June 7, 2023 at 10:51 am

leceh gak g korea

Shahmina Ahmad June 7, 2023 at 10:51 am

Nasib baik aku takda niat pi travel korea 😂

Mohd Rasdan June 7, 2023 at 10:51 am

Wow ketat jugak security kat south Korea
Nice video 😀

Nero Azmi June 7, 2023 at 10:51 am

tip travel:
1. bayar hutang dulu
2. ada duit

Khairul daniel June 7, 2023 at 10:51 am

Skrg dh susah nk travel ke sana…kes pndatang2 dri malaysia jgak…kena tahan lama jgak jawab soalan…nasib beli tiket pergi dan balik…bru lepas…

Zahir Ariff June 7, 2023 at 10:51 am

Xblh beg Packers ke

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy