tempat menarik di thailand
Melancong

Pelabuhan Menarik Di KRABI : Episod 1

5/5 - (1 vote)



jika anda ada perancangan untuk melancong ke krabi.mai tonton video ini hingga habis.kerana dalam video ini saya tunjukkan port dan tips menarik untuk ke krabi..jangan lupa like & subscribe channel saya sebagai tanda sokongan dan dorongan untuk saya teruskan usaha.. jangan follow saya :- Facebook :

Halaman Jurugambar :

Halaman Perjalanan Saya :

Jika anda ada sebarang iklan yang ingin anda sertakan dalam video saya untuk episod seterusnya, boleh hubungi saya no tel: 010-9028095 #goprohero10 #cuticumalaysia #thailand #krabi #aonangbeach

Video source

Related posts

PERMATA TERSEMBUNYI KUALA PILAH

SULAM HPD228

Tempat wisata menarik di kuching

Putra Jaya Rent Car

(Vlog Keluarga) Liburan keluarga ke Turki 2022 secara mandiri (tanpa travel agent) – Hari 1

King Journeys

34 comments

Saidatul Amalina June 7, 2023 at 10:52 am

salam. nak tnya tempat selepas amazon cafe tu apa ye nama dia? yang pantai tu? terima kasih

nur anis suraya June 7, 2023 at 10:52 am

Bulan apa yg okay g krabi ye? Takut hujan2 pulakπŸ˜…

hot tshirt June 7, 2023 at 10:52 am

Bos apa nama hotelnya.. mcm best aja sebb boleh terus turun pool

AdamAuliaAleesya June 7, 2023 at 10:52 am

2200 bath tu pergi berapa pulau abe ?

Arifin Harun June 7, 2023 at 10:52 am

Akhir bulan mei 2023 ada trip ke krabi. Tq Azzim, nice and very informative vlog.

Hazatul Balqis June 7, 2023 at 10:52 am

Comeyyynyo bey zim

Siti Zaliha June 7, 2023 at 10:52 am

Nak masuk Krabi kena guna passport ye.Border tak boleh ye.Di sana banyak seven e dan cafe Amazon kan.

Louge Syawal June 7, 2023 at 10:52 am

mantap bang!! boleh sya thu kaunter utk trip phi phi island boleh beli dekat kaunter abg tu jugak ke??

Bas Haha June 7, 2023 at 10:52 am

Jalan jalan di tempat saya bang .saya di krabi pulau kohlanta

Zurinawati Mohammad June 7, 2023 at 10:52 am

Trbaik

aadkjeli pengesanan June 7, 2023 at 10:52 am

kemah,kema pun ada

Karamat_Reading June 7, 2023 at 10:52 am

speak Thai fluently

bluediamond blue June 7, 2023 at 10:52 am

Video cantik dah, kemas dan clear..Next kena rajin sikit la letak word utk mention harga yg dibayar utk setiap servis/mkn..tq.. 😬

Manzi Resources June 7, 2023 at 10:52 am

ada buat trip ke gi Krabi

Wak Mqqn June 7, 2023 at 10:52 am

Syukur Alhamdulilah 😊

haze kimi June 7, 2023 at 10:52 am

Part 2 ?

Ariff Ishak June 7, 2023 at 10:52 am

Mano episod 2 be

amira zaini June 7, 2023 at 10:52 am

video abang memang terbaik dan jelas . tapi pendapat saya kalau boleh abang letak nama tempat dan harga tiket sekali supaya senang kami nak dapatkan information yang jelas πŸ₯°

Jeep Mohd June 7, 2023 at 10:52 am

Saudara Azzim, apa nama port baru di tanda masa 08.12 – 13.08. Amat menarik sekail. terima kasih ke atas perkongsian maklumat.

Shahril Reza Zulkuply June 7, 2023 at 10:52 am

Coco one beach kt mana..

Faizal Waginin June 7, 2023 at 10:52 am

Kat pasar mlm x ada mkn halal ke ?

21th CENTURY June 7, 2023 at 10:52 am

Slm…nak tanye…Sy akan ke Krabi 10hb ni..adakah duit Malaysia boleh guna di Krabi…

M N J June 7, 2023 at 10:52 am

Waaaaa..bang….ada pakej x…brpa sorang…hehe….plen nak g bulan 2 ni Insya'Allah

Riey Han June 7, 2023 at 10:52 am

Boleh tahu nama beach yang sebelum sampai Hatyai tu

RASIS LOE KOYAK June 7, 2023 at 10:52 am

Apa pon Siam meme best.. terbaik tuanπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hjh. Zaleha June 7, 2023 at 10:52 am

Baguslah trip adik. Yg penting boleh berbahasa Thailand. Tahu tempat mkn yg halal.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Zuraimey Mey June 7, 2023 at 10:52 am

terbaik bro infonya..

pyan jani June 7, 2023 at 10:52 am

Kalau ada drone,, mesti cantik,,pemandangan dari atas

Ami Imam June 7, 2023 at 10:52 am

Pernah ke kerabi 1 Minggu pas natal pokoknya best banget

Semutar Guide June 7, 2023 at 10:52 am

Fadhil pun gi jugok…

Timothy Harley James June 7, 2023 at 10:52 am

Bro. Lagu instrumental tajuk apa yg bro pakai pada minit 10.40 tu? Best bunyi nya.. teruskan berkarya bro. New subscriber sini

ramzul hallmi June 7, 2023 at 10:52 am

Molek sungguh

SIM Sim June 7, 2023 at 10:52 am

Memang cantik memuaskan Dr awal perjalanan hingga sampai la ke pulau the bess

Aziz Saaid June 7, 2023 at 10:52 am

Salam ammi Abg nak tanya satu orang gi karabi berapa rm….mi ,…,🀲🀲🀲🀲

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy