tempat menarik di sarawak
Melancong

Tempat menarik di Miri Sarawak – Bahagian 1 | Perjalanan 4 hari 3 malam | Tempat teratas Miri

5/5 - (2 votes)



Hai semua, assalamualaikum, kali ini saya nak kongsikan tempat-tempat menarik yang boleh anda lawati bila datang ke Miri Sarawak. Video ini akan mempunyai 2 bahagian, terima kasih kerana sudi singgah di saluran saya. ambil like dan subscribe untuk menyokong channel saya. dialu-alukan juga tinggalkan komen untuk saya menambah baik video pada masa hadapan. selamat menonton hai semua, selamat datang ke saluran saya. Jika anda suka sila sokong dengan suka, komen dan melanggan saluran saya. Terima kasih dan selamat menonton. – 00:00 intro 01:22 Nur Hotel 02:33 Coco Cabana 08:46 Zoo Mini Ladang Buaya & Hidupan Liar Miri 13:58 Jambatan Asean 15:34 Tujuh Pendatang Sungai 18:02 Kafe Lavender 19:03 Bukit Canada 20:06 Pemandangan Miri Old Petroleum 20:06 Bukit Kanada 20:06 Malam Petroleum Lama Miri: 8 Terima kasih – Ikuti saya di.. dapur perjalanan #mirisarawak

Video source

Related posts

Perjalanan ke Ho Chi Minh , Vietnam 2020 | pertama kali keluar negara

Onoki Travel

15 Lokasi Air Terjun / Sungai di Selangor

Rileklah Official

Kali pertama melawat UDAIPUR, India – Temui penduduk tempatan & Lawatan Beli-belah ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

Gypsy in Sneakers

33 comments

pakistaniinmalaysia July 25, 2023 at 3:11 am

Mashallah nice vlogs I'm from miri

pAtRiCk boy July 25, 2023 at 3:11 am

Sy yg berasal dr miri ni pn blm prnh masuk dkt bukit kanada utk lihat dlm bngunannya..trbaik lh..dtg lgi ya..๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿฅฐ

3rd.Eye. July 25, 2023 at 3:11 am

Hadir support terus

Mami Wai July 25, 2023 at 3:11 am

Welcome to Miri…

Pano tam July 25, 2023 at 3:11 am

Mantap miri

Jaya25 Channel July 25, 2023 at 3:11 am

Waa bestnya. Sayang tak dapat ikut,..Atang menjengguk ke channel anda.

Firdaus Muzammil July 25, 2023 at 3:11 am

wah macam tengok documentary travel alaยฒ tv macam tu. terbaik kak, semangat terus buat content tau

Putra Azizul July 25, 2023 at 3:11 am

Takda pluang nak g

kelabrekreasi petroliam July 25, 2023 at 3:11 am

bila dia cakap susah cari restaurant halal..hmmm…macam berderet je kat sini๐Ÿ˜…

ana muz July 25, 2023 at 3:11 am

Great video ๐Ÿ‘๐Ÿป..Sebenarnya banyak restoran halal di Miri.. ramai jugak orang melayu yg buka kedai makan di sana.

ADUNG7312 ADUNG July 25, 2023 at 3:11 am

sekarang tak susah sangat nak cari makanan halal di Badar miri.banyak dah restaurant dan gerai2 makan orang Islam.

Helen Kumang channel. July 25, 2023 at 3:11 am

Wow video view yg cantik.mantap ya.

Iman Garrix July 25, 2023 at 3:11 am

Boleh lawan Bintulu sudah

Nur Qairiah Caroline Lanying July 25, 2023 at 3:11 am

Tq for staying at Hotel Nur Miri. Sehingga berjumpa lagi Di lain waktu.

Hotel Nur July 25, 2023 at 3:11 am

Thank you for staying at Hotel Nur Miri. Hope to serve you again in future. ๐Ÿ˜Š

Dayang Rogayah Awang Bujang July 25, 2023 at 3:11 am

Terima kasih stay kat Hotel Nur,Miri dan liputan bandar Miri Part 1.

familyrizki 2020 July 25, 2023 at 3:11 am

ok..tunggu next video..nice sharing.. appreciated with thanks

chia jason July 25, 2023 at 3:11 am

The place looks great to visit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Ong Shiying July 25, 2023 at 3:11 am

Nice place to visit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Zahra Arslan July 25, 2023 at 3:11 am

Beautiful place for visit, Sarawak sangat indah ya sist๐Ÿ˜๐Ÿ˜

jepan x July 25, 2023 at 3:11 am

wow indah betul kk

Water Bay July 25, 2023 at 3:11 am

Nice hotel nice place to chill out ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

ctzai CH July 25, 2023 at 3:11 am

terbaik sis.. 4 hari 3 mlm..

Ros iLa July 25, 2023 at 3:11 am

cantiknya permandangan sana

Jason Chia July 25, 2023 at 3:11 am

Nice place to visit ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

RK@RumahKita July 25, 2023 at 3:11 am

bestnya jalan2…

Awe menu simple July 25, 2023 at 3:11 am

Tq sis sharing tempat2 menarik di MIRI serawak ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Kaksya RBS July 25, 2023 at 3:11 am

Wau miri pun menarik juga. ๐Ÿ‘

Cik Moon Shuhada July 25, 2023 at 3:11 am

Banyak tempat menarik tu, satu hari memang tak cukup nak jalanยฒ. Kalau nak pergi sana memang kena plan betulยฒ takut nanti ada miss tempat wajib singgah.

Dapur Mak Cik Kak July 25, 2023 at 3:11 am

Serawak, negeri cantik, budaya menarik. Banyak lokasi tumpuan pelancong. Hidangan ketam nampak menyelerakan.

Farah Erna Kitchen July 25, 2023 at 3:11 am

Tak dapat di alam nyata tengok conten akk terhibur teruja nk le sana suatu hari nanti menarik cantik sungguh akk nice

Uzma July 25, 2023 at 3:11 am

perkongsian terbaik๐Ÿ‘

Vlog Nahma July 25, 2023 at 3:11 am

pernah sampai Miri 20 tahun dulu
mesti banyak perubahan dan pembangunan sekarang

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy