tempat menarik di kl
Melancong

TEMPAT MENARIK DI KL MALAYSIA WAJIB ANDA LAWATI

5/5 - (1 vote)


TEMPAT MENARIK DI KL MALAYSIA WAJIB ANDA LAWATI
Tuan/Puan adalah seorang yang sangat bertuah kerana mendapat maklumat awal tentang peluang perniagaan baharu di Era Digital, untuk menjadi pemilik kedai dalam talian dengan berpuluh ribu produk. Sertai sekarang, klik pada pautan di bawah Selepas berjaya di: Malaysia Singapore Thailand Fingo akan dibuka tidak lama lagi di Indonesia pada Mac 2020

Video source

Related posts

SUASANA KAMPUNG TEMPAT SAYA TINGGAL DI SWITZERLAND MAC 2023

Lauk Haram Jadah Makanan Etnik Chetti Asli di Melaka?! | Resepi Tok Melaka

Pusat Mustafa Belanjawan Terbaik dan Termurah Singapura

29 comments

Jusniah Mosundin July 25, 2023 at 3:27 am

Wah cantiknya di KL ini kan😁😁πŸ₯°πŸ₯°

Siti Komariah July 25, 2023 at 3:27 am

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

DARK MIKEY July 25, 2023 at 3:27 am

Bang datang di legol lan johor

haryati Md saad July 25, 2023 at 3:27 am

Canggih laa bndr kuala lumpur ni

Shah July 25, 2023 at 3:27 am

πŸ‡²πŸ‡Ύ

Pikah_tumpat Channel July 25, 2023 at 3:27 am

cuba pergi dekat kl tower ..

Pikah_tumpat Channel July 25, 2023 at 3:27 am

dataran merdeka , aquria klcc ,batu caves , bricfield , putrajaya dan china town je xpernah pergi .. yg lain dh pergi

Ai Terbukti Mantap July 25, 2023 at 3:27 am

Mantap

arshad hassan July 25, 2023 at 3:27 am

Mantap… Nak pegi ler

npstella July 25, 2023 at 3:27 am

Terima kasih kerana promote tempat2 menarik di KL/Selangor.. Bagus utk org Malaysia juga. Syabas dgn ulasan yg sgt baik. Lain kali boleh buat ulasan ttg theme parks yg berdekatan sprt sunway lagoon, dll

RHS Media Resources July 25, 2023 at 3:27 am

Kau Ni hensem la bang

Ahmad Zambri July 25, 2023 at 3:27 am

https://www.youtube.com/watch?v=5Z-cZ5JV_VE tmn tasik titiwangsa berwajah baru di thn 2020

User Mat-_-zXZ July 25, 2023 at 3:27 am

Ibu kota kedua Malaysia adalah terletak di Sabah n Sarawak sila
πŸ‘

Mohd Faisal Abu Hassan July 25, 2023 at 3:27 am

Alamak! Ada banyak jugak tempat yang saya tidak pernah pergi walaupun saya diam di KL hahaha

Nana Supaphorn Channel July 25, 2023 at 3:27 am

😊😊

Ismail July 25, 2023 at 3:27 am

dataran merdeka semakin indah..jgn lupa juga taman tasik titiwangsa..sgt2 cantik

ABDI NUBAGJA July 25, 2023 at 3:27 am

Walaikum.salam… info menarik…πŸ€πŸ‘ˆ

Pedang Sakti July 25, 2023 at 3:27 am

nanti ade rezki lebih…boleh lah saya kesana…salam hormat dari Malaysia..buat Bang Ray πŸ™

bang bard luarbiasa derhaka July 25, 2023 at 3:27 am

Tambahan.. Taman tasik perdana ada taman botani, taman kaktus, taman herba, ladang rusa, taman rama rama dan taman burung terbesar.. Semua free melainkan taman burung.. Dekat area tu jugak ade petrosains negara dengan muzium negara..
Hidden gems yg dekat dengan kl langat dan semenyih.. Lokasi cuma 30minit dari kl, banyak air terjun dan kolam air panas.. Sesuai kalau nak lari sekejap dr hiruk pikuk kota.. Yg best kalau musim buah mmg seru la area langat ni dengan buah2

bang bard luarbiasa derhaka July 25, 2023 at 3:27 am

Video minggu lepas ke ni bang?

Akil Datuk Abdul Rahim July 25, 2023 at 3:27 am

Hadir saya ke channel bang ray 😊

Ayhu Ayhu July 25, 2023 at 3:27 am

Pernah ke malaysia ,sayang nya kosongan jadi gk berani ke mana"

Raden Imam Jaelani July 25, 2023 at 3:27 am

Mana cik gu aisyahnya

Citra Yudhistira July 25, 2023 at 3:27 am

British koloni

showfiAn κ€Όκ₯‹ κ€Άκ₯‡ κ€Ώκ₯ July 25, 2023 at 3:27 am

Terima kasih maklumatnya bang Ray, nanti bila ke Malaysia nak jumpa bang Ray hi3x

Daniel Hamdi July 25, 2023 at 3:27 am

Kuala Lumpur trip bang Ray pergi stesen kereta api kuala lumpur

Halima Muslimin July 25, 2023 at 3:27 am

Waalaikumsalam😊

hannu ganteng July 25, 2023 at 3:27 am

TEMPAT MENARIK DI KUALA LUMPUR YANG WAJIB ANDA KUNJUNGI 😍
Madang bang

Muhd Luqman July 25, 2023 at 3:27 am

Bang dtg ke drawbridge terengganu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy