tempat menarik di kota kinabalu
Melancong

Tempat menarik di Kota Kinabalu Sabah Part 2 | memang puas hati

5/5 - (1 vote)



Tempat menarik di Kota Kinabalu Sabah. Hai semua, assalamualaikum, kali ni saya nak kongsikan link tempat menarik yang boleh dilawati di Kota Kinabalu, Sabah, kos terlibat rumah terbalik & 3D wonder Muzium rumah terbalik – RM 12 dewasa – RM 6 kanak-kanak Muzium 3D – RM 23 dewasa – RM 15 kanak-kanak, terima kasih kerana sudi singgah ke channel saya. ambil like dan subscribe untuk menyokong channel saya. dialu-alukan juga tinggalkan komen untuk saya menambah baik video pada masa hadapan. selamat menonton __________________________________________ hai semua, selamat datang ke channel saya, saya ingin berkongsi tempat menarik di Kota Kinabalu Sabah. Jika anda suka sila sokong dengan like, comment dan subscribe channel saya. Terima kasih dan selamat menonton. – 00:10 – intro 00:53 – Kota Kinabalu Big Market 01:29 – Kraftangan Market 02:26 – Kota Kinabalu Sinsuran Market 03:10 – Bukit Bonduk@Bukit Botak 04:27 – Grilled Coconut & Baked Lokan 06:30 – Upside Down House & 09 Wonders part29: Thank you 1 klik link ni Follow me on.. journey kitchen #kotakinabalu #sabah

Video source

Related posts

Vlog: Melancong di Sibu

Riz Faisal

SOROTAN: Episod 14 | Kereta Api Sewa (2019)

TV3MALAYSIA Official

Semua Boleh Buat..Tempat Makan untuk Sekampung pun ada..

Kakak Sri di sini

42 comments

Hazman Riess July 25, 2023 at 3:26 am

Sultan Sulu mau klaim Sabah kembali. Apa kamu bersetuju.

Seuau Huhuhu July 25, 2023 at 3:26 am

Memang menarik, apalagi kalau bukan di bawahan malaya bungok dah lama maju

Nairom Kinsui July 25, 2023 at 3:26 am

tempat menarik di Kota Kinabalu Sabah Part 2| cantik menawan

Oven Ummi July 25, 2023 at 3:26 am

Cantiknya tempat ni…air kelapa bakar ka tu. Best nya banyak tempat makanan.

Runner Langsat July 25, 2023 at 3:26 am

Terubat rindu kami kat kg kami๐Ÿ‘

BIASA TAPI SEDAP July 25, 2023 at 3:26 am

Ramai pelancong luar & dalam pergi kesini ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

chia jason July 25, 2023 at 3:26 am

Nice place nice food ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿค—๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿค—

Mohd Razi Mohd Razi Dakun Abdullah July 25, 2023 at 3:26 am

Malunya sya orang Sabah tak tau tempat2 menarik tpt sendiri.. Tahniah dan terimakasi dik sbp datang dan promosi Sabah..

Cik QQ July 25, 2023 at 3:26 am

Cantiknya sabah…โ˜บ๏ธ

AliDon Official July 25, 2023 at 3:26 am

sYa suka tgk starting vid ni
…. dan seterusnya.. memang menarik. tq nbs

Ong Shiying July 25, 2023 at 3:26 am

Nice place to visit ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

myQueen July 25, 2023 at 3:26 am

wow!!!! amazing so beautiful my dear…

Jia yi Chia July 25, 2023 at 3:26 am

Nice place ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

ah oh ong July 25, 2023 at 3:26 am

Nice view ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Dak iNa HumBLE July 25, 2023 at 3:26 am

Huhu…rindu sabah…yg share tmpt yg akn cuba nk 0g santai2

JaleSokmo Always walk July 25, 2023 at 3:26 am

This is awesome and very interesting to watch your video of Sabah ๐Ÿ‘

Charles Channel July 25, 2023 at 3:26 am

Kita orang Sabah yang sangat baik untuk berkongsi ilmu dan pengalaman, Cc like5 maju bersama dengan subscribled done

sakura chinta July 25, 2023 at 3:26 am

Teruja tengok permandangan indah..kalau pegi sini pasti macam2 benda nak beli ni๐Ÿคญ

ZASUFA TV July 25, 2023 at 3:26 am

banyak tempat nya..makanannya pun best2

zamzam77 July 25, 2023 at 3:26 am

terbaik good content

AINUL RAUDHAH July 25, 2023 at 3:26 am

Subhanallah… Sangat cantik…

Niksuria Zainu July 25, 2023 at 3:26 am

Cantiknya……best dpt jln2….

Yadin channel July 25, 2023 at 3:26 am

Cantiknya

Water Bay July 25, 2023 at 3:26 am

Nice to shop around, ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

saiful fitness July 25, 2023 at 3:26 am

tempat cantik sekali kak. bila la boleh pergi sana

ctzai CH July 25, 2023 at 3:26 am

ok jalan2 ke KK part 2.. cantik pmandagannya.. mkanan pun sdap2.. tq perkongsiannya..

Mama Moi.Jiaๅฎถ July 25, 2023 at 3:26 am

Terimakasih untuk video yang menarik ini kak

Zila vlog 2 July 25, 2023 at 3:26 am

Part 2 tempat menarik Di sabah๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Awe menu simple July 25, 2023 at 3:26 am

Byk tmpt2 menarik kt sabah yea akk,tgk akk mkn lobster ๐Ÿฆž๐Ÿฆž๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

PakCik SMY July 25, 2023 at 3:26 am

best nonton sebab belum pernah sampai Sabah lagi. Like

Matyie Channel July 25, 2023 at 3:26 am

Wah sudah part 2 tempat2 menarik di Kota Kinabalu..๐Ÿ˜Š

Sha Mohd Channel July 25, 2023 at 3:26 am

Bestnya dpt jenjalan..

nuraini carey lifes July 25, 2023 at 3:26 am

itulaj yg dikata org tua2 jauh perjalanan luas pengalaman ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

King Qaiser July 25, 2023 at 3:26 am

Best nya kak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Fiza ASMR July 25, 2023 at 3:26 am

Layan habis ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

Kaksya RBS July 25, 2023 at 3:26 am

Terpesona betul dari awal video hingga akhir..sangat menarik perkongsian. Sedap tengok lokan bako. Lama dah tak makan. Si artis celup tu comel je ketuk tamparuli auto joget.๐Ÿคญ apa pun cantik view permandangan jambatan dari atas.

AMIR5307 July 25, 2023 at 3:26 am

xsabar rasanya nak g sana jln2

BETO SYUKRI July 25, 2023 at 3:26 am

Terbaik sis perkongsian tempat menarik๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Adam dan Hawa TV CHANNEL July 25, 2023 at 3:26 am

Wahhh lokan panggang tu sedap ke tu…..terbaikkk๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

cindy erang July 25, 2023 at 3:26 am

Wahhhh cuti cuti Malaysia

Jom masuk DAPUR July 25, 2023 at 3:26 am

Bestnya….bila la dapat sampai ke sini

Ulien kura ceria July 25, 2023 at 3:26 am

Wah ini terusanya kemarin kota Kinabalu ya kak .. bakal tayang bioskop menarik dari Malaysia ini

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy