tempat makan murah
Melancong

Tempat makan paling murah di Sydney Chinatown (Tempat Makan Paling Murah di China Town)

5/5 - (3 votes)



Eating World atau juga dikenali sebagai Habour Walk..merupakan medan selera yang sangat terkenal dan tempat makan paling murah di China Town. Gerai-gerai di sini menjual pelbagai jenis makanan Asia. Ada yang menjual makanan jepun, thai, cina malaysia, chinese food, malaysian food, vietnamese food dan ada juga kiosk yang menjual makanan indonesia, saya rasa semuanya sedap dan harga sangat berpatutan dan murah. Selamat mencuba. #tempatmakanmurah#chinatown#sydney#australia#hangoutwithyunika

SUMBER VIDEO

Related posts

Makan Makanan FamilyMart Banyak-Banyak | Tempat Makan Best Food Wajib Try #shorts #shortvideo

Nazmi Farise

5 Tempat Menarik Untuk Anak di Kuala Lumpur

Fatin Mazelan

Syarat Kemasukan ke Indonesia Jun 2022 | Syarat Kemasukan Indonesia untuk Warga Asing Baru Jun 2022

Strawberry Avalanche

12 comments

Mila Khairu June 15, 2023 at 5:37 am

Ikan dan cakue yg kk mkan brp an kak?

Mila Khairu June 15, 2023 at 5:37 am

Kak range harga skitar brp smp brp utu mknan ny?

Anggiani Irawan June 15, 2023 at 5:37 am

👍 ,rekom nih tempat makan murah di sydney chinatown , ,
Salam lunas full amanah kak +👍🔔 ,makasih sudah mampir
Yang lain mampir juga ya , ,😁

LS50 June 15, 2023 at 5:37 am

tempat makan murah nih…salam silaturahmi dg erat ya kakak

dian komala June 15, 2023 at 5:37 am

inget waktu kuluah di sana makan steam fish with chili sauce yuummmiiii

indra yoyo pergi mancing June 15, 2023 at 5:37 am

Mantul,, menunya buanyak banget,,, hehehe jadi pengennnnnnnn
Salam kenal dan salam kompak selalu
Si merah sudah padam mbak,,
Di tunggu kunjungan baliknya ya
Lqnjutkan,,,, suksez

indra yoyo pergi mancing June 15, 2023 at 5:37 am

Subscriber baru

ABey Day June 15, 2023 at 5:37 am

Nice vlog hang out like mantap
Pket tlah tba aman permanen & full time

Ida Cooking Bunga June 15, 2023 at 5:37 am

Tempat makan paling murah di Sydney
Enaknyaaa 😋😋

Indah Love Dominique June 15, 2023 at 5:37 am

Kami suka masakan Asia.

Hang out with Yunika June 15, 2023 at 5:37 am

Udah mas aku dah mampir

Agus Ccg June 15, 2023 at 5:37 am

pertama lihat dan suka setelah lonceng bunyi, enak banget masakan cina ikannya kelihatan lembut dan yang penting murah ya kak hehe.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy