tempat makan murah
Melancong

Tempat Makan Murah di Kampung Inggeris

5/5 - (1 vote)



Hai, YurFriends. . Anda yang sudah lama merancang kursus di Kampung Inggeris, mesti mempertimbangkan kos makan harian supaya bajet anda kekal selamat. . Dalam video ini, kami mengesyorkan tempat makan yang murah di kampung Inggeris, pilihan lauk-pauk yang lengkap, pelbagai, dan tentunya rasanya yang enak. Selain dapat makan di sana, makanan tersebut juga boleh dibawa pulang. . Bagi anda yang mempunyai pertanyaan tentang Kampung Inggeris Pare, sila tanya di ruangan komen, atau boleh layari laman web dan media sosial kami di: Web:

Tik tok:

IG:

Jangan lupa melanggan saluran Yureka! #MakanMurahDiKampungInggris #Yureka #RegistrationIngKampungIngris

SUMBER VIDEO

Related posts

CUTI DI BINTULU SARAWAK | BINTULU SARAWAK | VLOG KELUARGA 2

KOMAJOE

Saya Melawat Pusat Beli Belah TERBESAR di Bali : Living World Denpasar

Syurga Daging Premium di Cyberjaya, Kars Fine Meat & Steak

DESTINASI TV

7 comments

Kampung Inggris Yureka June 15, 2023 at 5:37 am

Jika kalian butuh informasi detil mengenai pendaftaran kampung inggris, kami membuka sesi konsultasi juga loh, silakan klik pada link berikut https://bit.ly/YoutubeYureka

OPEK CHANNEL June 15, 2023 at 5:37 am

Yes..

Zulhasahada kim June 15, 2023 at 5:37 am

tempat langganan
taun 2016 masih 8000an udah wah

Devi Vebrianti June 15, 2023 at 5:37 am

Kok chat di WA gak pernah di balas yah? Begitupun juga di IG

Christian Darma s June 15, 2023 at 5:37 am

Iya nih murmer hahaha

Muchammad Thohari Akbar June 15, 2023 at 5:37 am

Murah banget di Pare hahaha mantappp

Noppzari _30 June 15, 2023 at 5:37 am

Mantap kak

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy