tempat menarik di eropah
Melancong

Tarikan Eropah terkini di CAMERON CENTRUM | Cameron Highlands

5/5 - (1 vote)



Vlog Keluarga | Aktiviti keluarga | Perjalanan Singkat | makan makan | berehat berehat | Jalan jalan | merakam kenangan bersama keluarga semasa melawat Cameron Highlands Pahang. Pertama kali melawat tempat baru di Cameron Centrum, kawasan komersial baru di Brinchang. Bermalam di Homestay di kawasan baru Tanah Rata. Menikmati nasi lemak strawberry di Taman Sedia. Beli-belah di Kea Farm dan sekitarnya, Terima kasih kerana menonton video ini dan melanggan saluran ini. ________________________________________________________________________ #2022 #cameronhighlands #centrum #nasilemakstrawberry #tanahrata #brinchang #cameronvalley #keafarm #cameroncentrum #homestay #cutimalaysia #pahang #terkini #malaysia #strawberryfarm ________________________________________________________________________ Sweet by LiQWYD | Muzik yang dipromosikan oleh Licensed under Creative Commons: Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)

Video source

Related posts

Membeli-belah di Pasar Seni Ubud di Bali | #balivlog

Cuba aiskrim menara RAINBOW + teroka Nakano, Tokyo! 💙 #FlyANA #AllNipponAirways #ANAPostcards

WORK AND TRAVEL MASRAFLARI VE ŞİRKET SEÇİMİ! Vlog America, Work and Travel 2022 Vlog, America Yaşam!

13 comments

Naziran Nasir August 11, 2023 at 3:12 am

terbaik video ,hadir support

Gita rani August 11, 2023 at 3:12 am

Rindu

Haff East August 11, 2023 at 3:12 am

Terbaik.

HANS MHJ August 11, 2023 at 3:12 am

Mantap. Terbaik. Video lawa. Kalau sudi, datang lah jengok2 video sy jg. Huhu

Opnwatta August 11, 2023 at 3:12 am

bagusla pelancong yg support cameron highlands ni, pada tourist yg kata cameron tk best tuh.. pi la uk..uk pun suhu dh 40 darjah …

youk August 11, 2023 at 3:12 am

👍👍

Rogayah Zulkifly August 11, 2023 at 3:12 am

Terbaikkkk .. 👍👍👍

Muhd Aizat August 11, 2023 at 3:12 am

Sejuk ke? 😂

sofie syaz August 11, 2023 at 3:12 am

Dah sampai bulan 5 aritu…mmg happening kat Centrum ni terutama mlm2. Breakfast lepak Mcd pun view cantik juga. Dua kali breakfast di KHM Farm Tmn Sedia…Asal 2nd day nk ke tempat lain di situ tapi mak ai..org ramai beratur. Bg sy makan ok sedap di KHM farm…scone dia pun sedap. Sambal stroberi sedap. Sempat juga intai campsite Sg Pauh yg sgt susah ditembusi…hihi. Di CH 4hari 3 mlm duduk hotel kat Brincang…best serba serbi dekat. Klu rajin menapak je….tp satu mlm menapak…hihi berbukit letih jugak utk org mcm kami. Camping di loging 2mlm sebelum ke CH.

AHMAD YENIE CHANNEL August 11, 2023 at 3:12 am

Tarikan terbaru ala Eropah di CAMERON CENTRUM, Cameron Highlands, luar biasa masya Allah sepanjang jalan pemandangan sangat indah dan suasana tempatnya sangat megah, makanannya enak banget, terimakasih sudah berbagi infonya, salam sukses selalu sahabatku

adam ahmad August 11, 2023 at 3:12 am

Musim hujan mmg sejuk cameron.. dulu penah sekali pegi hujan.. sejuk!!!

anie daud August 11, 2023 at 3:12 am

Cameron Highlands terbaik ❤️❤️❤️

Sharwin Abd Rahim August 11, 2023 at 3:12 am

Mantap! Nampak sedap nasi lemak strawberry tu, kena cuba ni!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy