tempat menarik di japan
Melancong

Petua untuk Berjalan ke Hokkaido

5/5 - (1 vote)



Pastikan Covid ini selesai sebelum anda pergi #syafiqahghazali_ #gayahidup

Video source

Related posts

5 Tarikan Pelancong Terkenal di Amerika Yang Mesti Anda Lawati

Tempat Makan Best Sedap Makanan Manis & Sejuk di Kuala Lumpur | Best Food in KL #shorts #shortvideo

10 Tarikan Pelancong Terbaru dan Paling Banyak Dilawati di Jakarta

49 comments

xu azzm July 10, 2023 at 5:50 am

kaido huhuuh

zar khair July 10, 2023 at 5:50 am

Ada Chris Broad autolike
Sekali ngn Natsuki dan Joey

Muhd Hairul July 10, 2023 at 5:50 am

Ada tegok tikit ke japan ….

Kakikerol San July 10, 2023 at 5:50 am

Saya pergi masa musim bunga, sangat berbaloi… Klu pergi in winter just main salji saja, pi Sapporo pun rasanye xde food festival, #klu ade pun sejuk sgt…so pi laa musim bunga… Leh tgk blue lake jgk

Zakaria ayob July 10, 2023 at 5:50 am

Kuat jalan dia ni…

nanan75 July 10, 2023 at 5:50 am

3:02 3000 yen satu meal? mahal nau

Aik Kajang July 10, 2023 at 5:50 am

Byk komen mengarut. Kesimpulannya selamat tinggal mira filzah

Abdul Muaz July 10, 2023 at 5:50 am

nak itinerary please

Addy Khairul July 10, 2023 at 5:50 am

Rumah nobita kt mana

pendongeng handal July 10, 2023 at 5:50 am

πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”

pendongeng handal July 10, 2023 at 5:50 am

πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Ridhuan Master July 10, 2023 at 5:50 am

Tq sis fiqah for the useful&informative tips….tak kesampaian lg nak ziarah my long-lost siblings kat sana…Ultraman&Hagemaru…😭😭😭…rindunye…

Thyme zaini July 10, 2023 at 5:50 am

Bila nak travel ke hati saya ?

adnin syafi July 10, 2023 at 5:50 am

Ini bukan cassie dalam cerita kokom cassandra ke?

ohk July 10, 2023 at 5:50 am

Kalau dia ni bini aku kan best

ِAlif Syafiq Mohd Sopey July 10, 2023 at 5:50 am

Agak2 kalau musim sejuk mcm tu kan, mandi ke tak ?

Faeez Faezzal July 10, 2023 at 5:50 am

Woah

Carta Channel July 10, 2023 at 5:50 am

Hospital mana syafiqah pergi ye? Sbb diorg boleh cabut sayap awak tanpa tinggalkan sebaran kesan.. meow meow meow

limau bola July 10, 2023 at 5:50 am

Cutenyaaaaa speaker

abdul rasyid July 10, 2023 at 5:50 am

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Mr Kiykii July 10, 2023 at 5:50 am

Macam mira filzah😻

faizul aziz July 10, 2023 at 5:50 am

Ada x tips berjalan ke hati awak. 😌😌😌

Helmiey Reds July 10, 2023 at 5:50 am

Hokaido the king of ** was born

Mohd Nazif July 10, 2023 at 5:50 am

Hokkaido ni tempat idaman mak saya. Saya terpaksa postpone trip Tokyo bulan depan sebab mak dah tua. So tunggu reda dulu. Tapi dah pernah bawa dia jalan Osaka + Kyoto tahun lepas. 9 hari lebih kurang RM3k je sorang termasuk flight dan USJ Express pass. AirBNB dan masak sendiri sangat save duit. Nasib baik kastam airport tak rampas pekasam. Hoho

muhammad Ariff July 10, 2023 at 5:50 am

satu lagi..saitama

Edy Affendy July 10, 2023 at 5:50 am

Sapporo ni Aku tau dari Sega video game arcade

Kirimaru official July 10, 2023 at 5:50 am

Aku datang sini semata2 nak tengok Ada ak orang menggatal,banyak!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Shafizul Hilmi July 10, 2023 at 5:50 am

Budget RM2K/person tu dlm tempoh masa berapa lama ,3day2night ke,7days ke,1 month

fad fad July 10, 2023 at 5:50 am

tips : saya berjalan dgn awak πŸ˜‹

Muhammad Iqbal B Norul Amin July 10, 2023 at 5:50 am

Tips berjalan ke hati awak?

Ackerman99 July 10, 2023 at 5:50 am

Mira Filzah ke tuh? lol

Aslam 504 July 10, 2023 at 5:50 am

Aku nasihatkan next year pulak share travel2 ni. Sat g kena cop high maintanence πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Han Aims July 10, 2023 at 5:50 am

Akak lawa, im back πŸ’‹ hahahahaha

Grim Reaper tv July 10, 2023 at 5:50 am

Tip berjalan ke Konoha

mohamad azim July 10, 2023 at 5:50 am

Liga bola italy Serie A pun dh stop sbb corona..jadi tkyah la pegi mana2

suresushi July 10, 2023 at 5:50 am

Editor, buat la keje Betol Betol.

Aliff Danial July 10, 2023 at 5:50 am

buat apa ke hokkaido sedangkan boleh ke hati awak chiaaa

Anihshino42_ July 10, 2023 at 5:50 am

Nanti awak boleh bawak saya ke ? Mungkin untuk honeymoon kite πŸ™„

Pencuri Meme July 10, 2023 at 5:50 am

cantik sis ni..mau 20k hantaran

koko baik July 10, 2023 at 5:50 am

time2 virus ko post.. cit..

Muhammad Amir Hanafi Khuzaini July 10, 2023 at 5:50 am

Boleh tak nak tahu tajuk music instrumental tu

JOAO FELIX July 10, 2023 at 5:50 am

kat ml studio ada bidadari jgk ka..bru tau

Μ‡ July 10, 2023 at 5:50 am

Golden Kamuy

BTS forever Abangtan Zatul July 10, 2023 at 5:50 am

Ada niat ke sana abaikn dulu nyawa boleh terancam semua..

Justsl0v July 10, 2023 at 5:50 am

"Hai Assalamualaikum" 😍😍😍

Amirul Zaquan July 10, 2023 at 5:50 am

Tanak la tips tu semua nak tips ke hati speaker ni je πŸ˜‚ okay jangan kecamπŸ˜‚

Mr Lancer July 10, 2023 at 5:50 am

πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

lee nakko July 10, 2023 at 5:50 am

great. releasing it during virus season..

Azizey Aryansyah July 10, 2023 at 5:50 am

saya sbenarnya tak kesah dgn cerita awak..sya just nak tngok awak jerr, sbb saya keliru samada awak ni manusia sbenar atau bidadari tak brsayap😍😍

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy