tempat menarik di korea
Melancong

Perbezaan antara Seoul dan Busan

5/5 - (1 vote)



Jadi asli kejelitaan dan kekacakan orang Busan kan? #peikatpassport #antarabangsa

Video source

Related posts

Perkara Terbaik Untuk Dilakukan di Kuala Lumpur 2023 4K

Tips Melancong ke Korea Selatan

5 FAKTA MENARIK DI VIETNAM

40 comments

Mohd Syamsul Izat Samsuddin July 10, 2023 at 5:50 am

Busan yang tidak Bosan

Sam One July 10, 2023 at 5:50 am

Ayat hujung tu bang2 hahahaha

Maizatul Akmam July 10, 2023 at 5:50 am

Kalau camtu nak kawin Ngan i.n skz lah

jjongmonn July 10, 2023 at 5:50 am

Better go to Itaewon
Itaewon banyak halal food kan
Busan remind me to Jungkook and Jimin

Iqbal Geo July 10, 2023 at 5:50 am

Busan bandar kedua terbesar di Korea Selatan

λ””λ§Œ July 10, 2023 at 5:50 am

Busan zombie suka datang … Seoul zombie start … Tapi hakikatnya aku suka Busan sebab loghat Busan lebih kurang negeri kelahiran aku, Terengganu

λ””λ§Œ July 10, 2023 at 5:50 am

Bandar / Suasana : Seoul = Kuala Lumpur
: Busan = Pulau Pinang

Loghat : Seoul = Kuala Lumpur
: Busan = Terengganu

Uuu … Terengganu ade gokk … Sek Tranung meh sini … Sape x mari aku tumbok ye pah pita

Puteri Raisha July 10, 2023 at 5:50 am

Kawin ngan jungkook ah

Puteri Raisha July 10, 2023 at 5:50 am

Sbb tulah jimin ngan jungkook encemπŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ’œπŸ’œπŸ’œ

Mohammad Hafizul July 10, 2023 at 5:50 am

πŸ‘… panjang

Hazary Axlroze July 10, 2023 at 5:50 am

Kat Malaysia kalau nk tengok orang lari lari ialah ketika tiba tiba hujan turun…

Azmi Jemik July 10, 2023 at 5:50 am

yap…busan tempatnya cantik…xdak busy sgt dkt bndar tu..

Suria Qaisara July 10, 2023 at 5:50 am

Jungkook(bts) from BusanπŸ₯Ί

Hanem Mini July 10, 2023 at 5:50 am

Aku tengok Blimey channel.. Dorang kata Kat Korea memang ada budaya "Cepat-cepat" terutama sekali kat bandar Seoul tu, yang bagusnya dorang sampai on time.. Kerja dorang siap on time.. Yang tak bagusnya ramai yang tertekan dengan gaya hidup "Cepat-cepat" ni. Kat Busan mesti lebih relax kan… Teringin nak pergi.

Hamizan Hady July 10, 2023 at 5:50 am

Hai gais, aku utuber baru dalam youtube ni. aku buat vlog video yang insyaallah memuaskan hati korang..jemput datang singgah kalau sudi and jangan lupa subscribe alright? thank you

Firzana Amani July 10, 2023 at 5:50 am

selain busan, daegu pun banyak lelaki and perempuan yang helok

Eh Iskandar July 10, 2023 at 5:50 am

Panjangkan bibir bawah, letak lidah kat gigi. Dah? Sekarang sebut Seoul..

nabila turnerhun July 10, 2023 at 5:50 am

busan kampung Seoul bandar settle.

Saif Ibn Mohd July 10, 2023 at 5:50 am

Hah…btul lh tu

BTS forever Abangtan Zatul July 10, 2023 at 5:50 am

Busan and Seoul Dua2 penting bagi orang korea sbb Seoul ibu negara korea busan pulak kalau tak takde sapa je nk tengok train to busan hehe…pulak

Taha Mehar July 10, 2023 at 5:50 am

Yg mana nak pergi busan sebab bts jimin and jungkook, anda boleh pergi unhidup

Wan July 10, 2023 at 5:50 am

Jung daehyun orang Busan sbb tu dia comel

hslyqn July 10, 2023 at 5:50 am

nak tau lebih tau pasal korea singgah channel khairul jamain dia stay kat sana 8 bulan

natalya safra July 10, 2023 at 5:50 am

0:33 ni fesyen kejadah nya

Mrs July 10, 2023 at 5:50 am

Korea dgn plastic tidak boleh di pisah kan 🀣🀣

cloude nimbus July 10, 2023 at 5:50 am

Minit 1:32 – Aku terhibur haha

mkfdz19 July 10, 2023 at 5:50 am

Yang membezakan Seoul dan Busan adalah Busan banyak train zombie manakala Seoul tidak…. tu jer sebenarnya

Song Song July 10, 2023 at 5:50 am

PARK SEO JOONNNN

Lucky Tofu July 10, 2023 at 5:50 am

Rindu nak pergi korea lagi 😊😊

don don July 10, 2023 at 5:50 am

Amboi cep wan ke tu

nad July 10, 2023 at 5:50 am

k lover join the chat

04μ΄ν•˜μ‹  July 10, 2023 at 5:50 am

xyah tgok org korea org kita Malaysia ni pun fake memasing nok jadi putih.. cucuk sana cucuk sini.. tak kira sape dari rakyat biasa n artis sama je.. tu baru cucuk kasi putih belum cerita nak tinggikan hidung, besarkan buah dada, sulam bedak la, vshape la mcm2 lagi laa.. kang ada la yg kata dah dorang mampu dorang buat laa.. mmg btul tapi kalo nak buat pun biar ada sebb munasabah bukn just utk nampak cantik pd pandangan manusia smpai mengubah ciptaan Tuhan..

Riedz Shah July 10, 2023 at 5:50 am

Aku tk tau camna nk bezakan accent korea semua cam sama je

Khairil Solihin Rosli July 10, 2023 at 5:50 am

Awat gaya chef wan tu 🀣

S.A.D.S.H.S.H.S.N.S.A.M July 10, 2023 at 5:50 am

Muka real korea bkn kt sluruh korea selatan, tp muka real korea tu tgk lah muka puak2 korea utara,tu la real muka org2 Korea..

Sickobing July 10, 2023 at 5:50 am

Assalamualaikum,Korang boleh tk bantu saya,CLICK TOMBOL SUBSCRIBE CHANNEL SAYA, Demi anak muda berjaya!!! sapa yang subscribe semoga dilimpahlan rezeki yang melimpah! amin ya allah

Azree Ayie July 10, 2023 at 5:50 am

Bkn busan dh kena serangan zombi ka

Mr Lancer July 10, 2023 at 5:50 am

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Amir Ashraf July 10, 2023 at 5:50 am

pulau nami…πŸ‘πŸ‘

nadzer harriss July 10, 2023 at 5:50 am

East Asia tak lawa mana pon. Perempuan South East Asia lagi lawa2 & ori tak caya korang pergi lah Bali

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy