tempat makan di miri
Melancong

Pertama kali ke Miri, Sarawak!

5/5 - (3 votes)



Hai kawan-kawan, kami teruja untuk membawa anda bersama kami ke Miri, Sarawak. Kami berada di sini selama 4 hari 3 malam. Penginapan kami berdekatan dengan pusat bandar jadi kami hanya meneroka tarikan berdekatan pada hari pertama kami. Harap anda menikmati vlog itu! Jangan lupa like, komen, subscribe! πŸ™‚ ✿ instagram |

✿ tiktok |

✿ e-mel | meikrr23@gmail.com kamera: sony z-v1, Iphone 13 ♬ Muzik palo sopraΓ±o – tangan/hati

bye mugen – luv you

kesempurnaan rendah – sebab

kesempurnaan rendah – ia akan baik-baik saja, saya berjanji

kuil lombong – foxy

marc wavy – Saya benci berada di sekeliling saya

alex hebat – dengan cara yang sama

dyalla – lelaki saya

artesia – kenangan indah

SUMBER VIDEO

Related posts

12 Destinasi Menarik di melaka

suka suko Travel

5 Tempat Paling Menarik di Kuala Lumpur PERCUMA untuk Dilawati.

4K TEMPAT MENARIK DI SINGAPURA | OCBC SKY WAY GARDEN BY THE BAY

WAKJAY CHANNEL

22 comments

google account June 15, 2023 at 5:30 am

memang tak jumpa banglakan..πŸ˜…

Shanise's aesthetic life June 15, 2023 at 5:30 am

Did you know that when you go to times Square there is actually a english tuition which i study there at Saturdays

jayden ngu June 15, 2023 at 5:30 am

miss my hometown miri,thanks for sharing the video got my homesick cured😊

KalZai TV June 15, 2023 at 5:30 am

Nice Travel vlog sis😊❀

Malaysia Viral June 15, 2023 at 5:30 am

terbaik la sis pandai shot video miri yg biasa2 jak pun mcm dah video sis berada di eropah jadi cantik pulak miri ni bila di video sis .serius cakap….saya mmg lahir di miri

RATINO BIN GATI GATI BIN AHED June 15, 2023 at 5:30 am

Bila dtng miri lagi sis cantik

Pano tam June 15, 2023 at 5:30 am

Mantap la mandak..salam dari bintulu

RAJA KENYALANG June 15, 2023 at 5:30 am

Welcome to Miri Sarawak πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘πŸ‘

RAFAEL ANAK REMSHIP Moe June 15, 2023 at 5:30 am

Apa kes?

naliaaviee June 15, 2023 at 5:30 am

actually the mee kolok suppose ada sup then tuang sup tu dlm mee so dia tidak la kering sangat

TRENDING VIDEO XD June 15, 2023 at 5:30 am

Pernah pergi Miri suatu ketika dulu

Amy Zulhelmi June 15, 2023 at 5:30 am

Bersih ohh bandar Miri Sarawak

N. End Entertainment June 15, 2023 at 5:30 am

Welcome to mirian sis

Ryan Bong June 15, 2023 at 5:30 am

I'm from miri but currently working in kkπŸ˜‚ thank you sbb kasi buang rinduuu saa πŸ˜‚πŸ˜‚

Micheal Majang June 15, 2023 at 5:30 am

Salam kenal hadir support.selamat dtg ke miri😊😊

Ariffin Afnan June 15, 2023 at 5:30 am

laksaaaa

Luke Stanislaus Thomas June 15, 2023 at 5:30 am

Lenny beki guru smk miri

STK.plantation June 15, 2023 at 5:30 am

very beautiful beautiful city

Sun Wukong June 15, 2023 at 5:30 am

Boleh Pergi Funfair di boulevard Mall

Kerr Ching Leong June 15, 2023 at 5:30 am

What is the hotel name where you stayed?

Annie Foo June 15, 2023 at 5:30 am

πŸ™πŸ™πŸ™nice Mei dan LalaπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

Haiker June 15, 2023 at 5:30 am

rupa laksa dia mcm yee fung jugalah saya tinguk.. aiyaa.. teringat trus mau makan laksa yee fung tu.. πŸ˜…πŸ˜…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy