tempat makan murah
Melancong

Murah makan & geek @ Cameron Highlands

5/5 - (1 vote)



Assalamualaikum Geng, Ader, agak banyak hotel bajet kat Cameron ni boleh jimat sangat. Peluang yang sangat tinggi, saya akan mencuba hotel bajet ini pada lawatan seterusnya. Di bawah saya sertakan butiran dan nombor telefon beberapa hotel bajet. Jika mahu, sila hubungi nombor yang diberikan. Dan dalam video ini kami melawat Restoran Bunda. Saya mendapat tahu bahawa pemiliknya adalah warga Singapura yang berhijrah ke sini. Saya telah mencuba makanan di sini, dan apa yang saya boleh katakan adalah, ia benar-benar memberi tenaga dan rasa pon sangat seperti rasa Singapura. Dari video tu nampak dier punyer, fuhh, macam-macam ader. Hanya pilih dan hiburkan citarasa anda. Dan tentang harga, ia sangat sesuai. Tak payah risau, makan sampai kenyang, poket tak koyak. Anda perlu mencuba tempat ini jika anda berada di Cameron. Sila tulis dalam komen jika anda mempunyai soalan atau ingin mengetahui lebih lanjut tentang tempat ini. Saya akan cuba sedaya upaya untuk membalas semua komen tidak lama lagi. Nikmati video. Sila like video kami & subscribe Channel kami. Restoran Bunda 5 Marigold Square, Tanah Rata 39000 Cameron Highlands, Pahang Darul Makmur Contact Person: Effa: 011 1947 9455 Budget Hotels: Madani Hotel (Tanah Rata) 15 Marigold Square, Tanah Rata. 39000 Cameron Highlands, Pahang Darul Makmur Tel: +605-491 4080 Email: muslimhotel@yahoo.com Hotel Madani (Brinchang) 16 Jalan Besar, Brinchang. 39100 Cameron Highlands, Pahang Darul Makmur Tel: +605-491 2988 WhatsApp: +6012-230 9759 Email: muslimhotel@yahoo.com Hotel Sun Birds 10 Marigold Square, Tanah Rate 39000 Cameron Highlands, Pahang Darul Makmur Tel: 05-491 111 Telefon Bimbit: 010-404 8011 Laman Web: www.sunbirdshotel.com.my E-mel: hotelsunbirds@yahoo.com

Video source

Related posts

9 LANGKAH UNTUK MENDAPAT LESEN KERETA SEWA

Wahi Abd Rashid

Anugerah Terbaik Rembau Ni! Bajet 3H2M Rm300 je!

Faizdickie VP

Prices in Bali, Grocery shopping in Indonesia 🛒🛍

OhSasha

6 comments

Norhayati Nordin July 6, 2023 at 5:27 am

Assalamualaikum
Saya selalu tdo hotel sunbirds n mkn restrn bunda tu..
Mmg terbaikkk..

walidun khambyah July 6, 2023 at 5:27 am

Bila nak pegi sana lagi… Kusuka sejuk kat tanah rata

pelita samudera July 6, 2023 at 5:27 am

Good inp0 🌹🌹

boon boonx4 July 6, 2023 at 5:27 am

Last aku gi cameron thn 2019… Kedai bunda ni memang ramai…

Noazri Bakhari July 6, 2023 at 5:27 am

Hadir support n subscribe

Yummaya July 6, 2023 at 5:27 am

Terbaik info. Terima kasih di atas perkongsian 👍🏻👍🏻👍🏻

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy