tempat menarik di korea
Melancong

MELANCONG KE SEOUL DENGAN BAJET RM1500?!

5/5 - (1 vote)



Kalau nak itinerary saya dekat Seoul, boleh tinggalkan email kat bawah. Saya akan menghantar e-mel kepada anda! Jangan lupa subscribe dulu yeee Travel Partner : My Social Media : Insta : Gmail : hafirulliman@gmail.com

Video source

Related posts

ANAMBAS #1 (Motosikal sekitar Pulau Matak Anambas) | Travel Coy

TV RUSAK PRODUCTION

Ep 24 Lawati Makam Kemal Ataturk di Ankara banyak berhala Yunani!

RARE TV

🇻🇳 Jelajah VIETNAM STREET FOOD Terbaik di Hoi An (Hidangan Lazat dan Unik!)

Flora and Note

22 comments

Rafiqah June 14, 2023 at 7:28 am

Saya baru balik dari sana sbb bercuti ngn family, tapi kena pergi balik sbb exchange study. Tak taula cmne nk budget 3 bulan lebih kt sana hshs

xiao Ong June 14, 2023 at 7:28 am

hey bro after watch your video it quite interested to go Korean but can i get all location / details name ??? , cuz kinda confuse without subtitle please thank you

Zainab Mahjin June 14, 2023 at 7:28 am

Sana nak ke Korea. 1st time p. Good & info padat. Thanks ya

Shamira A.Shukor June 14, 2023 at 7:28 am

Nak itenary pleaseee

Aina afizi June 14, 2023 at 7:28 am

Data itu nk booking mcm mna?

Asraf Muhammad June 14, 2023 at 7:28 am

Bawak maggi boleh ke sana

Seha Rashed June 14, 2023 at 7:28 am

boleh share iti x bang

Nur fazlina Fazlina June 14, 2023 at 7:28 am

Nk ittenary bole?

Lionel Han June 14, 2023 at 7:28 am

bajet pakaian musim sejuk kah?

QiDien June 14, 2023 at 7:28 am

Suruh subscribe tapi takde video baru. Urmm

teeheethegee June 14, 2023 at 7:28 am

Thank you so much for the video.very helpful!

Muhd Izzatfathi June 14, 2023 at 7:28 am

blh x share itenerary 😊?

minatozaki sana June 14, 2023 at 7:28 am

Macam mana Korang cari hotel atau penginapan pleaseee reply komen 🤭☺️☺️

Nik Amalina Zul OT June 14, 2023 at 7:28 am

Bajet sy pergi Januari 2017..cuma bwk beras,sardin beberapa tin dan serunding daging je..pergi berdua dgn kawan..ni expenses untuk seorang..nk jimat lg boleh je..
-Tiket flight return (rm716 beli masa sale free seat airasia)
-hotel 7h 6m (rm500/seorang)
-makan,jalan2,masuk top attraction,topup kad mcm Touch n Go tu,souvenir,shopping (rm2300-saje bwk lebih in case emergency nk pakai duit)..

Total hangus : RM3500

Nk kurangkn bajet lg pon boleh..bergantung pada diri sendiri..

NHLegacy June 14, 2023 at 7:28 am

nak itinerary boleeeeee?!!? dah subs dahhh, ni email @nhakim1999@gmail.com

Aboi Kaki Jalan June 14, 2023 at 7:28 am

afiqaidil6565@icloud.com nak pleaseee

Cik Puan Yati June 14, 2023 at 7:28 am

klu x tahun 2020 saya ke busan korea ikut company trip.. free wei sediakan duit shopping je.. tapi sbb covid cncel semua.. musnah btul impian nk ke korea.. 😂 insyaAllah 3 4thun akn dtg jika diizinkan saya akn jejakkan kaki kesana jgk..

Nurfadhilah Razak June 14, 2023 at 7:28 am

teringin nak bercuti di korea.. 😊 , bnyk guna duit jgak.. isyallah kalau diizinkan dpt merasa suasana di sana😍

Wander Naddy June 14, 2023 at 7:28 am

nak itinerary pls ;(
here’s mine sharminenadeera@gmail.com

Mohd Azwan Bin Md. Azali June 14, 2023 at 7:28 am

azwan.azali1993@gmail.com minta itenary geng. TQ

Fuad here June 14, 2023 at 7:28 am

assalamualaikum boleh tak share itinerary
amuhd7103@gmail.com

akmal June 14, 2023 at 7:28 am

Ha srs ke bajet RM1500 je? Ni package atau pergi sendiri? Tq

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy