tempat menarik di melaka
Melancong

Melaka – 5 Tempat Wajib Pergi di Melaka

5/5 - (1 vote)



โ€ผ๏ธ PERHATIAN โ€ผ๏ธ *Betul* Harga tiket River Cruise Dewasa: RM25.00 Kanak-kanak: RM15.00 Maaf atas kesilapan kami ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป Semoga video ini dapat membantu anda ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป Assalamualaikum..~ Hai kawan-kawan! Kali ini kami akan kongsikan 5 tempat menarik untuk dilawati jika anda berada berhampiran #Melaka: 1. Menara Taming Sari 2. Jonker Street 3. Muzium Kapal Selam 4. Melaka River Cruise 5. Gurun Klebang Seperti biasa kami turut sertakan harga tiket untuk setiap #destinasi supaya mudah untuk anda mengira #bajet anda. yang penting enjoy geng video dan jangan lupa #support channel ini dengan #like #share #comment #subscribe credit to song : MBHV – mana #travel #kembara #guide #photography #videoography #malaysia #visitmalaysia # melaka #bandarberotomi #seni #alamsemulajadi #menarik #tempat #melancong #bercuti

Video source

Related posts

Tempat Makan Best Buffet Ramadan Paling Murah & Sedap di Johor Bahru #shorts #shortvideo

5 Negara untuk melancong dengan Shopping Murah

Ep 24 Lawati Makam Kemal Ataturk di Ankara banyak berhala Yunani!

27 comments

amin ganteng June 15, 2023 at 5:17 am

modal 200rm cukup ke untuk 3 hari 2 malam, mintak pendapat๐Ÿ˜ข

Inspirasi anak kost June 15, 2023 at 5:17 am

Mana best,menara taming sari ke the shore sky tower bang?

fairul lokman June 15, 2023 at 5:17 am

Good viewer

Aishah Saikh Md. Nor June 15, 2023 at 5:17 am

Content bestt !! Tapi boleh tak share lagu intro ni? Mcm menarik lak

andak mohd June 15, 2023 at 5:17 am

WAJIB…..?salah ayat ni bro….kna pham apa itu wajib….

Fadly Affindy June 15, 2023 at 5:17 am

aku duk melaka x pernah naik menara taming sari๐Ÿ˜‚

Muhamad Al Muhaimin June 15, 2023 at 5:17 am

melaka ni, parking tu letih sikit๐Ÿ˜…

Mano Paruvathi June 15, 2023 at 5:17 am

tempat mana ada

alomgir khan jeet June 15, 2023 at 5:17 am

๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

anony mous June 15, 2023 at 5:17 am

Background music x sesuai mengganggu percakapan

Patrezia June 15, 2023 at 5:17 am

Bang yang dekat degan bukit beruang itu ape la bang saya NK jln tpi bingung ๐Ÿ˜†

hairy terbaboom June 15, 2023 at 5:17 am

tpi org melaka murahkn..org luar the cruise rm25 sorg

Sen Bagam June 15, 2023 at 5:17 am

Tq so much

MASYANI ISA June 15, 2023 at 5:17 am

Jongker street mmg la ssh nk cri mknan halal.. sbb tu peniaga khas utk chinies.. khas utk melayu pahlawan walk..byk mkanan halal.

Rayyan XoX June 15, 2023 at 5:17 am

Ok

Tengku Eldrianda June 15, 2023 at 5:17 am

Salam dari medan indonesia,, aku dulu pernah ke melaka dan tempat nya sedap sekali ๐Ÿ˜Ž

CIKGU RAZA'AIN June 15, 2023 at 5:17 am

Terima kasih…๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

เน„เธญเธŸเธฒเธข เนเธ•เน‰เธ‡เธเธดเน‰เธง เน€เธฃเธดเน‰เธšเธขเธน June 15, 2023 at 5:17 am

Beli kat mana river cruise rm15.9 dewasa… Kenapa saya tanya kat fb dia kata rm25…boleh saya tahu beli kat mana rm15.9 tu

TheElastic89 June 15, 2023 at 5:17 am

Boleh saya tahu bila korang buat video ni? Harga tiket untuk melaka rivercruise tu salah. Harga lama dah tu. bertahun dah tukarโ€ฆ

P.A.R June 15, 2023 at 5:17 am

Kau orang ni memang kuat jual tempat tempat melancong Malacca terbaik sekali. Tolong ingat la warga warga emas kita bagi la discount tickets ke tempat tempat melancong ni.

Geng Siku Corner June 15, 2023 at 5:17 am

Best2x

naim norizan June 15, 2023 at 5:17 am

Naiss bro!!

AO Studio June 15, 2023 at 5:17 am

Salam kenalan daล•i AO Studio. Melaka memang byk tempat menarik.

Akustik Anak Bapak June 15, 2023 at 5:17 am

Bermanfaat kontennya..tapi..
Saat idea kita ditolak sebenarnya bukan kerana tidak bagus, tapi mereka sedang memberi kita kesempatan untuk keluar dari "kotak" biar kita bisa menghasilkan sesuatu yang "Out Of The Box"…keep going update Konten yg menarik ya๐Ÿ˜‹.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅUsaha tangga Kejayaan,sabar itu perit tetapi akhirnya nanti pasti Manis diiringi kejayaan,Good work,keep it up๐Ÿ‘๐Ÿผ.

masyithoh bad June 15, 2023 at 5:17 am

Terbaikkkk โค๏ธโค๏ธ

Mikhail Haqq June 15, 2023 at 5:17 am

Orang muda editing memang mantap

Nazree Ennaidi June 15, 2023 at 5:17 am

Noice bang. Tiket ke melaka agak2 berapa ya? Melalui darat atau pun udara atau pun air.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy