hotel kuala terengganu
Melancong

Job at Permai Hotel, Kuala Terengganu

5/5 - (1 vote)



Hai semua.. Selamat kembali ke Studio Azri Adnan.. untuk video ini, kami ingin mengulas hotel lain di Kuala Terengganu.. Secara keseluruhan, pengalaman menginap di hotel ini memuaskan.. Apa yang kami suka tentang hotel ini adalah sarapan pagi masakan sangat sedap terutama nasi berniaga terengganu… #hotelkualaterengganu #cuticutimalaysia #hotelreview #terengganu

SUMBER VIDEO

Related posts

Apa Yang Difikirkan Gadis Thai Tentang Lelaki Asing | Hubungan Di THAILAND #livelovethailand

JALAN-JALAN SEJARAH LAPANGAN TERBANG MELAKA 3H2M, BAHAGIAN 1 – Menara Taming Sari, Melaka River Cruise…

REKOMENDASI HOTEL TER-STRATEGIS DI KUALA LUMPUR MALAYSIA

13 comments

Sitinurkhaleeda69 Khaleeda69 November 22, 2023 at 8:21 am

Berapa harga 😢

Abi Hatim November 22, 2023 at 8:21 am

Dulu nama hotel ni hotel park inn..

•°kaii°• November 22, 2023 at 8:21 am

Sy baru balik dr hotel permai semlm..Alhamdulillah ok
Penuh…meriah

Jejak Cuti RF November 22, 2023 at 8:21 am

Lama dh hotel ni..terbaik tuan..tkasih review. Jom sokong Azri Adnan Studio 👍

Rainun Mohamed November 22, 2023 at 8:21 am

Sejujurnya hotel ni sgt serammm weh…apa expectation korang kalau jejak je lobby depan lif sampai ke bilik dia pasang ayat kursi. Jengah ke bilik suasana sgt suram walaupun dah pasang semua lampu, cadar pun busuk, bilik air apatah lagi…sy sanggup cancel walaupun dah buat bayaran tunai di kaunter tp mgkn rezeki saya akhirnya receptionist setuju pulangkan balik wang saya setelah saya tolak tawaran utk tukarkan bilik.

꧁nuratieyfa꧂ November 22, 2023 at 8:21 am

Nak tanya boleh mandi tak swimming pool tu…. Bersih ke air swimming pool tu

Ashiqin Alya November 22, 2023 at 8:21 am

Nie booking bilik apa ye ?

DICKY INDRA KUSUMA OFFICIAL November 22, 2023 at 8:21 am

Semangat selalu dan salam sukses4

by Kak Wany November 22, 2023 at 8:21 am

wah bestnya bercuti..
yg penting breakfast sedap

MuNir 4MDM Channel November 22, 2023 at 8:21 am

Tu la kan, kebersihan hotel itu yg kita tgk dulu. Nasib makanan sedapkan.

Mohd Farhan Sharafuddin Mohd November 22, 2023 at 8:21 am

Dedak sokmo ni…permai masok sedap..bilik bangunan baru ni

Azzim Abdullah November 22, 2023 at 8:21 am

waaahhh best awok dia bercuti semace

W Sibling Channel November 22, 2023 at 8:21 am

Selamat bercuti ye.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy