tempat menarik di kelantan untuk family
Melancong

Pantai Bachok, Tempat Percutian Terbaik di Seri Nipah Resort || Tapak perkhemahan || Kelantan Resort

5/5 - (2 votes)



Assalamualaikum, hai kawan-kawan. Selesai sahaja percutian bersama keluarga di pantai sekitar Bachok Kelantan. Tempatnya memang terbaik. Tak ramai yang tahu. dan nampaknya terbaik. Pantainya sangat bersih, kakitangan dan penduduk tempatan ramah. kami diberitahu bahawa tempat itu juga mempunyai pelabuhan khas untuk tapak perkhemahan dan campervan. So kalau korang ada motorhome atau nak decide nak berkhemah kat area kelantan, aku syorkan kat sini… tempatnya memang wow… menarik! Jangan risau, pengunjung luar tak ramai. Pantai dan kawasan masih terjaga rapi. Kali ini saya hanya menikmati suasana pantai bersama keluarga tercinta. Insya-Allah jika dipanjangkan umur, kami akan cuba berkampung bersama rusa kesayangan, mungkin tidak lama lagi. ok.. stay tuned guys.. Yang belum subscribe.. sila subscribe, like dan share. Jangan lupa tekan loceng untuk memberitahu kami tentang aktiviti kami di YouTube. Ok geng… move on… jaga kawan YT… #resortmalaysia wanlehchannel #familyday

SUMBER VIDEO

Related posts

中国小众在国际建学校,telah mencapai peringkat menuai,hari ini membeli beberapa bekalan pembersihan【浪人锋哥】

浪人锋哥

Keindahan pantai klatak di Tulungagung

MELANCONG TV

5 Tempat Menarik di Sabah

ML Studios

4 comments

Wan Ahmad Munawwir November 8, 2023 at 12:34 pm

bang bilik tu rm berapa 1 malam

NUR AMIRA FARISHA BT MOHD ZUFPE Tcmy November 8, 2023 at 12:34 pm

berapa rm ya semalaman?

hebat group November 8, 2023 at 12:34 pm

fly pakai jentera gapo abe wan leh

ali gn November 8, 2023 at 12:34 pm

waalaikomsalam
menarik sekali bang

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy