tempat menarik di vietnam
Melancong

Ini adalah 5 bahaya yang mungkin menimpa rakyat Malaysia yang ingin bercuti ke Vietnam

5/5 - (1 vote)



Biasanya yang suka pergi Vietnam ni kebanyakannya nenek dan nenek. Untuk apa? Sebab barang kat sana murah, especially kain.. ramai yang pergi sebab shopping tak cukup.. ada yang pergi melancong.. Vietnam syurga bagi pelancong yang sangat suka shopping. Kalau nak beli tudung Naelofar tapi tak mampu beli kat Malaysia, kat Vietnam tudung ni murah. Itu belum lagi tengok baju perempuan, kain pelikat dan belanga yang buat mata jadi bercelaru sampai nak beli semua benda! Tetapi jika anda ingin pergi ke Vietnam, berhati-hati. Di sini kami ingin berkongsi tujuh sisi gelap Vietnam yang ramai pelancong tidak tahu supaya anda lebih berwaspada.

Video source

Related posts

10 restoran halal yg enak di Tokyo #halal #jepang

Tempat Makan Best Yang Ada Banyak Makanan Paling Sedap di Johor Bahru #shorts #shortvideo

Pasaran Terbaik di Patong Membeli-belah Makanan Minuman Semuanya ada di sini INILAH SATUNYA

3 comments

Baharudin Hamden June 7, 2023 at 3:20 am

Malaysia masih terbaik untuk pelancong di antara negara Asean. Sesetengah negara Asean di pintu masuk je dah ada masalah, kerenah Immigration, Kastam minta tip ini, tip itu. Di airport je mood terus hilang. So, niat nak pegi kali dua memang terpadam terus.😢

Sanusi Mat Isa June 7, 2023 at 3:20 am

tak usah pergi vietnam pelik arrrr

Fly Tred June 7, 2023 at 3:20 am

Rude and rubbish country in the world

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy