Gurun di tengah VIETNAM!  Tempat Menarik di Ho Chi Minh
Melancong

Gurun di tengah VIETNAM! Tempat Menarik di Ho Chi Minh

5/5 - (1 vote)

Sebenarnya terdapat banyak tempat menarik di Ho Chi Minh City, Vietnam. Memang tak sangka sampai ada padang pasir di tengah Vietnam. Baru balik dari Da Lat hari tu, kami meneruskan perjalanan ke Ho Chi Minh untuk melihat tempat-tempat menarik yang selalu dikunjungi rakyat Malaysia apabila datang ke bandar Ho Chi Minh, Vietnam. Tempah pakej Da Lat, Vietnam dengan SFT Holidays pada pautan ini : 🎵 Lagu & Muzik yang saya gunakan dalam video ini: 🎥 Peralatan kamera & Barangan Perjalanan yang saya gunakan semasa perjalanan saya: – 0:00 – Selamat datang ke Ho Chi Minh! 01:03 – Kopi Panoramik 03:54 – White Sand Dunes, Muine 09:33 – Ally Com Pho Bun Bo 11:15 – Hotel Aluna 12:32 – Naik Naik Turun Bas 16:22 – Jalan Buku Bandar Ho Chi Minh 17 :45 – Pasar Ben Thanh 20:58 – Jelajah Sungai Mekong ——— ✌🏻 Untuk kerjasama / jemputan / hanya ingin bertanya khabar? ———- 📧 E-mel: contact@fikrizamri.com 📘 Facebook: 📸 Instagram: Ingin menaja vlog perjalanan yang akan datang? jangan ragu untuk mencari jadual perjalanan saya yang akan datang: #hochiminh #vietnam #saigon

KREDIT KEPADA PEMILIK VIDEO INI

Related posts

UPDATE TERKINI 5 SPOT VIRAL TERBARU DI JAKARTA ~ DIJAMIN SEJUK DAN SANTUY !!

PANTAI TANJUNG BALAU DESARU, (TEMPAT PERJALANAN MENARIK DI JOHOR) PELANCONGAN MALAYSIA

Pengusaha kereta sewa tidak menang tangan di musim perayaan

46 comments

CIKDI CIKNA KAKI JALAN March 28, 2023 at 3:31 am

Wahhh besttt

Muhd Fauwaz El-Emin March 28, 2023 at 3:31 am

harap ada terjah ke Ho Chi Minh Tunnel…

Ejen_Kim March 28, 2023 at 3:31 am

Kalau malaysia , buat tempat lepak , habis pnuh smpah merata , pokok² bunga habis di pijak 😅

Ejen_Kim March 28, 2023 at 3:31 am

Kalau malaysia , buat tempat lepak , habis pnuh smpah merata , pokok² bunga habis di pijak 😅

SamNie March 28, 2023 at 3:31 am

Shaolin Stephen Chow Fikri 😂😂😂

muhdaydeen March 28, 2023 at 3:31 am

Boleh pulak pasang lagu shaolin soccer 😆

Saif Sulong March 28, 2023 at 3:31 am

21:19 buat hal lah fikri & adin🤣🤣🤣

Wallawey Fuji March 28, 2023 at 3:31 am

21:13 jilake buat perangai 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Akulah Duang March 28, 2023 at 3:31 am

ok vietnam best. tu je blh cakap. seems like much more better than my own country itself.

Muzamir Zamir March 28, 2023 at 3:31 am

2 kali g kemboja.. tp tgk vietnam terus rasa nk g..

KingFarn March 28, 2023 at 3:31 am

Fuhh best gile vietnam ni 😮

Soul Mambro March 28, 2023 at 3:31 am

Bro Fikri Zamri…tadi ada isi minyak kereta kat petronas kan

Meow March 28, 2023 at 3:31 am

Ingatkan nyanyi betul baru nak feeling🤣

Ahmad Fikri March 28, 2023 at 3:31 am

Lawanya lowlight Dji Mavic 3 🔥

LUKHMAN PHOTOGRAPHYX March 28, 2023 at 3:31 am

aku pernah pergi vietnam mse bujang dlu dgn family,lepas tgok video fikry ni aku rse nak pergi balik bwk ank bini plak syokkk

Rakun Biru March 28, 2023 at 3:31 am

Sial doh,cantik gila bandar mereka,kalah KUALA LUMPUR..gila malam pun tak pernah mati suasananya..

speedy gonzales March 28, 2023 at 3:31 am

nama lama bandar Ho Chi Minh City ialah Hanoi

Azizi March 28, 2023 at 3:31 am

Kerana video2 yg cantek dn sembang yg best aku sampai di kelantan p perkena sarapan pagi dgn "MILO TONGGENG" fikri n hadi punya pasal😘

nicassy March 28, 2023 at 3:31 am

Uish mantappp! Tetibe rasa nak gi Vietnam 😮 The sceneries, makanan dia and BOOK STREET!! omggg

DJLacos March 28, 2023 at 3:31 am

Bro gi splashMania bro👍🏻👍🏻 Banting,Selangor

Fila Lee March 28, 2023 at 3:31 am

Subhanallah, tak sangka VIETNAM secantik ni

hairul anuar March 28, 2023 at 3:31 am

Fuhhh cantik gila arr👍👍👍..melaysia tak boleh buat macam ni sebab pergolakkan politik..masing masing Nak tunjuk hebat Dan pandai..terbaikk arr Vietnam 👍👍dulu susah sekarang dah berjaya membangun dgn megah👍👍

Daniel Farhan March 28, 2023 at 3:31 am

tour guide I jugak tu masa pergi Vietnam bulan 2 " zul kan nama dia hahahha

Ehsan Raden March 28, 2023 at 3:31 am

Balik malaysia abang tu kena ganyah tak dngn wife dia? 😆😆

zaim iffan March 28, 2023 at 3:31 am

Terbaikkkk bro Fikri..
Layan mantap n sempoi..
Info n penerangan yg diberi sgt2 membantu..
Views shoot n drone shoot mmg superb n terbaik

Sha Suh March 28, 2023 at 3:31 am

SELAMAT PENGANTIN BARU FIKRI !!!!

Hayyan amsyar March 28, 2023 at 3:31 am

Bang try gi rantau panjang

Intan As March 28, 2023 at 3:31 am

Ada padang pasir ke? Wah bestnya.bila.la nk pi sana ni

Hye Qal March 28, 2023 at 3:31 am

Boleh tahan kemas bandar Vietnam ni teratur je bandar dia, silap² lebih cantiknya dari suasana di kl Malaysia

roy mohd March 28, 2023 at 3:31 am

Rindu pegi saigon dgn arwah mak, best pegi sana tp still kena hati2 sbb sana kuat scam org

Alyaa Aldama March 28, 2023 at 3:31 am

Muzammil Tv March 28, 2023 at 3:31 am

2:38 🤣 hari ni kita belajar pasal babi😅

Firdaus Hanif March 28, 2023 at 3:31 am

suka tgk lu bro .. x suka perli2 audience

muhammad irfan bin dahlan March 28, 2023 at 3:31 am

banggg…sini dtg semporna…saya sponser bot pegi pulau pulauuu👍

Dark Entity March 28, 2023 at 3:31 am

Banyak betoii jodoh… Btoilaa kita salah negara 🤣🤣🤣

Haslizam Abdullah March 28, 2023 at 3:31 am

30:1930:23 😂😅

Izwan Izwan March 28, 2023 at 3:31 am

Canggih jugak Bandar viatnam ekkkk… Best2…

Reza Lah March 28, 2023 at 3:31 am

vietnam itu champa . champa merupakan salah satu tanah melayu suatu masa dahulu selain patani

Aku Secret March 28, 2023 at 3:31 am

Bestnyaaaaaa.. Rasa travel sesama dgn fikri je tgok video ni🌹🌹🌹

Ridhwan Marcello March 28, 2023 at 3:31 am

mcm ku knl sgt pakcik tu..hahahahhaha..

Suffix Media March 28, 2023 at 3:31 am

Stedey lah 👍👍

Duong TN March 28, 2023 at 3:31 am

Wow….Vietnam so cool.🤘

zulkiflee othman March 28, 2023 at 3:31 am

Juga terbaik bro fikri dan bro ardi..video dan lakonan menarik, mghidupkan suasana travel vetnam, terus berminat nak travel vietnam..

zulkiflee othman March 28, 2023 at 3:31 am

Terbaik bro fikri.. video, review, music, byak info menarik ho chi ming..terus berminat utk ke sana.. Kipidap bro travels..

Amat Larbsib March 28, 2023 at 3:31 am

hadir

Haziq Rifaie March 28, 2023 at 3:31 am

macam waknat ye dia punya sidai. apa apa pun video semua padu matt

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy