tempat menarik di pahang

Related posts

Masa untuk Melancong…Tips Melancong dalam negara!

30 Perkara yang boleh dilakukan di ASAKUSA ⛩️ Panduan Perjalanan Jepun

6 Tempat Menarik di Satun & Hatyai Yang Wajib Anda Pergi!

25 comments

Adika Ariff July 25, 2023 at 3:28 am

Assalamualaikum and salam sejahtera semuaπŸ˜€ terima kasih ke channel saya..saya memohon sgt semua utk tekan butang subscribe & like..supaya sy lebih semangat utk hasilkan video baruπŸ™ tqsm pd yg sudah subscribe😁

AZ Studio July 25, 2023 at 3:28 am

org kalau byk duit pun ckp rm24 nasi ayam mahal. tak logik langsung harga. nasi ayam je. yg bagi menyewa pun terpkasa letak harga mahal. tu la jadiknya

Ir.Shaffeq Black July 25, 2023 at 3:28 am

Terima kasih

Afiqnajmie2009 July 25, 2023 at 3:28 am

Aslm….mualim saya afiq ….sekarang dh masuk sekolah menengah…saya support mualim

CGT MOTORSPORT July 25, 2023 at 3:28 am

Kawasan jauh sikit dr menara jam tu? Brp kos klu nak nginap hotel tu d bkt frezer ni bos?

Mohammad saridan Mohamad noor July 25, 2023 at 3:28 am

Saya dpt bilik ni harga rm100 untuk smalam sekali sarapan 2 org, 3 jenis voucher untuk 2 org…3/12/2022, minggu depan baru nak pie…

Jayamalathi July 25, 2023 at 3:28 am

Entrance fees pay where adik

Jayamalathi July 25, 2023 at 3:28 am

πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Yem 94 July 25, 2023 at 3:28 am

Harga hotel tu untuk berapa malam??

Ahmad Afnan Kamil Shafulizam July 25, 2023 at 3:28 am

Sejuk tak bro

Hamza khan July 25, 2023 at 3:28 am

Sini ada lagi place banyak abang kalu mau aku tunju you

Hamza khan July 25, 2023 at 3:28 am

I live here bukit tingi

Hasrul Yusof July 25, 2023 at 3:28 am

Terima kasih atas info anda.. menjadi 1 list untuk di terokai..

I am Sherlocked July 25, 2023 at 3:28 am

Taman jepun kena bayar ke or sekali otel?

Juan Almighty July 25, 2023 at 3:28 am

super nice. excited to go here this december

Ammar's Story Channel July 25, 2023 at 3:28 am

Menarik ni… dlu sblm pandemik pergi da… harap tahun depan dapat pegi lg sekali ni… thanks boss sharing… hadir support channel boss πŸ‘πŸ»

Noor Aini Mohd Yomi July 25, 2023 at 3:28 am

Terima kasih info …seronok dan teruja…saya akan pegi bercuti di colmar pada minggu cuti sek sept ini ….

Hidayah Abdullah July 25, 2023 at 3:28 am

trima kasehh byk2 bgi tahu kt sana mahal.. nnty sy boleh bwak bekal siap2 apa yg patut 😊

Aisy July 25, 2023 at 3:28 am

Aslm mlm cikgu ni iman

HaziqAmsyar July 25, 2023 at 3:28 am

Penah pergi 5 ke 7 tahun lepas

4:21 tempat ni dulu ada swan penah hampir kene gigit XD

ultimate warrior July 25, 2023 at 3:28 am

Nasi Ayam Rm24? Baik aku tapau kat KL sebelum dtg kesini. Paling pun, best nasi ayam Rm9 je. Beli 3 bungkus RM27 boleh makan sekenyang-kenyang nya utk 2 dewasa 1 kanak2. Bawa sekali Pizza Hut, kari puff, kuih bahulu, Pulut Panggang, kek lapis…. utk makan malam. Teh / kopi / Milo bawak sendiri.😁

Azzam Stylo July 25, 2023 at 3:28 am

Macam mana nak booking hotel

MUHAMMAD HAZIM BIN SHARIR July 25, 2023 at 3:28 am

Apa nama hotel tu?

𝙃𝙖𝙨𝙝𝙗𝙧𝙀𝙬𝙣 July 25, 2023 at 3:28 am

Uish, Cikgu Post Kalini, lama tak nampak

Travel at Malaysia with Azmilsyahmi July 25, 2023 at 3:28 am

Best tempat ni sejuk

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy