tempat menarik di bintulu

Related posts

KUCHING SARAWAK : Lokasi menarik dan penting 4 Mei 2023

Jalan-Jalan Seru di Georgetown Penang Island, Malaysia!

(Kerja Gila!) 3 tempat menarik di Jepun dalam masa 1 hari! | Cara untuk ke Fukuokaa

38 comments

Amirul Haziq Ahmad June 28, 2023 at 11:34 am

❀

kkjtv June 28, 2023 at 11:34 am

Nice sharing wow Bintulu changed ALOT from staying there in my 90s to this HUGE change.

Nedvira June 28, 2023 at 11:34 am

Comel je you warming up πŸ˜„

Mohamad Taib June 28, 2023 at 11:34 am

Negara minduru

Mohd Yusri June 28, 2023 at 11:34 am

ada masa buatlah disibu lagi

7ulie_Hans 7ulpahan June 28, 2023 at 11:34 am

Ada nemu dirik di penggilan lunch tek

racha willie June 28, 2023 at 11:34 am

OK gaesss hahaha

Kirito Kudo June 28, 2023 at 11:34 am

Wow the spring eh…..ada lagik starbucks sigek gik kat airport

Hui Tiong June 28, 2023 at 11:34 am

now bintulu is famous!😲

apuuuuu June 28, 2023 at 11:34 am

😍😍

Kennedy Nuyau Channel June 28, 2023 at 11:34 am

Wow..waterfront bintulu..nice view…

Abong Boy June 28, 2023 at 11:34 am

πŸ‘

Fadli Omar June 28, 2023 at 11:34 am

πŸ’•

Af June 28, 2023 at 11:34 am

Salamualaykum. Bentulu juga ada muslim ya. Saya baru tahu elok nian. Sungguh kota bentulu luas sangat maju lagi.
Saya kira bentulu kota orang orang chaines tak kira ada juga muslim. Bahasa melayu kita sama, tak jauh beda. Apakah bentulu dan serawak 1 kota dua nama.
Salam manis dari Indonesia.

dwiz skap June 28, 2023 at 11:34 am

hi baby .. kami di tanjung batu ni.. haha

Abh Ha June 28, 2023 at 11:34 am

sunyi nya mall lama dah tak pegi turun miri and bintulu πŸ₯²

STK.plantation June 28, 2023 at 11:34 am

The best

Ks Raimy June 28, 2023 at 11:34 am

U ni comel la time exercise suka tngkπŸ˜πŸ˜…

MorganVtec93 June 28, 2023 at 11:34 am

Joging di taman melenum gik kita.. Pat joging sama.. On x.. πŸ€—

ELP June 28, 2023 at 11:34 am

Bc terakam ga kereta aku diak..haha.. gdluck miss..

Foto1x1 June 28, 2023 at 11:34 am

cney nda tempat Birnulu tuk? dalam map pun sikda….

Steve Romanov June 28, 2023 at 11:34 am

bunyi mcm orang sabah saja. xpa2 ko bikin konten main guli pun orang tgk juga tu sebab ko lawa. tiba2 banyak yang subscribe sebab mau pok nasib.. hahaha

Junez Bank June 28, 2023 at 11:34 am

sik ada background music…vedio agak boring ..Semoga dpt improved vedio seterus nya

miss bid June 28, 2023 at 11:34 am

Sis, u ada guna stabilizer ke? Tgk vid xda goyang2. Sik mcm sy mpun. Huhu

TimelessHorrorTV June 28, 2023 at 11:34 am

Very nice πŸ‘

nik June 28, 2023 at 11:34 am

Saya terjatuh cinta pada awak, buleh kenal2

Rudy Aminurzaman June 28, 2023 at 11:34 am

🀩🀩

Sunato Lio June 28, 2023 at 11:34 am

Assalamualaikum

Moch Amad June 28, 2023 at 11:34 am

Cubala bawa sya dekat snaa kan ada temankn kmu aduhhh nie sorang2 ja sna

Moch Amad June 28, 2023 at 11:34 am

Hi syg🀣

Advan Info Official June 28, 2023 at 11:34 am

Lawanya awek sorng ni.. kasi jdi buah hati saya la boleh.. hehe

Zachary Paris June 28, 2023 at 11:34 am

Yeap the name Goddess suits you .

Momoaileys June 28, 2023 at 11:34 am

Bahaya joging seorang2 kalau ada masa boleh saya tolong temani cikadik joging sama2 🐊

Riey1 Degreat June 28, 2023 at 11:34 am

Paut ngak dey mapun inan..

🍁FeeQ_Officialz June 28, 2023 at 11:34 am

Hello too guys πŸ‘‹πŸ‘‹πŸ‘‹

KT Inspire June 28, 2023 at 11:34 am

Terimakasih berkongsi video

Muhd Syahmi June 28, 2023 at 11:34 am

πŸ‘

Alex Samsung June 28, 2023 at 11:34 am

Cute Kasuru

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy