Ajyad Makkah Terkini, Hotel Murah Sekitar Masjidil Haram !!!
HOTEL

Ajyad Makkah Terkini, Hotel Murah Sekitar Masjidil Haram !!!

5/5 - (1 vote)



#Umrah #Diy #Makkah #Ajyad #Hotel #TravelAgency #Malaysia #vlog #vloggers

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Bandaraya MIRI – Bandaraya Maju Cantik di Malaysia

Gambar Sebenar Bilik BAJET HOTEL di KOTA KINABALU, SABAH (dengan Sarikata Bahasa Melayu)

Vander Good

REVIEW HOTEL HONG MELAKA HOTEL MURAH DI MELAKA

info

26 comments

Mohamad Kamal 09/06/2023 at 11:48 AM

Alhamdulillah…thn 1997 sy dgn kawan2 buat umrah DIY…kami dduk hotel di celah2 lorong je tp sngt gembira…masa tu bangunan2 lama masih ada & rumah2 di lereng2 bukit bnyak…sngt seronok tngok….tp thn 2014 buat haji@ land premiun semua tu dah tak ada…

Mohd Suib 09/06/2023 at 11:48 AM

Pernah duduk Mira Ayjad dgn CS Holidays 😊

Zain Arifin 09/06/2023 at 11:48 AM

Assalamualaikum akhi…..boleh check harga 1 bilik untuk 4 orang (semua lelaki).
Insha Allah umrah akhir ramadan ni

Alvatar Alva 09/06/2023 at 11:48 AM

Assalamualaikum bang chik…boleh tak bang chik tolong cari kan 1 bilik 4 katil untuk umrah akhir ramadan ni?

Ridhwan Suhaimi 09/06/2023 at 11:48 AM

Alhamdulillah…baru balik dari umrah, menginap ni malak agyad…hotel not bad dan makanan sedap…xsmpai 10 minit pon jalan kaki 👍🏻

Noradila Hidayah 09/06/2023 at 11:48 AM

Disebabkan BangChik Life selalu bt kt kawasan Ajyad, so masa p thn lps mmg kawasan yg selalu sy tgk kt video, tq

ZURAINI ZAHID 09/06/2023 at 11:48 AM

Skrg hotel saraya Iman dah buka ke?

Yasmin Junid 09/06/2023 at 11:48 AM

Miney changer xnak tukar rm1.

nir 09/06/2023 at 11:48 AM

Cuba mnyelusuri jln ajyad sehingga hotel muasem ajyad dan bakkah alsalah tu

Adilah Rusli 09/06/2023 at 11:48 AM

Bila tengok vedio yg bang cik buat ni saya rindu sangat dgn kota mekah dan madinah ni masa sy gi umrah dulu , rasa nak pergi lagi lah …

jamaliah yassin 09/06/2023 at 11:48 AM

Waalaikumussalam

Sarah Idrus 09/06/2023 at 11:48 AM

Bang Chik boleh tak buat review hotel Marsa Al-Jariah. Hotel kami telah di downgrade tapi asyik tercari cari hotel nie dlm youtube tapi tak jumpa. Yang ada pun review sebelum covic.

Ibrahim Mohd Din 09/06/2023 at 11:48 AM

Terima kasih abgcik atas info yg panjang lebar. Miss you.

Md noor Iskandar 09/06/2023 at 11:48 AM

alhamdulilah terima kasih bang chik share video dekat kawasan ajiyad

Rose Ahmad 09/06/2023 at 11:48 AM

Assalamualaikum bang cik..insyaallah 19/nov ni saya dn suami akn ke mekah.buat umrah..banyk info yg dpt dri vlog bang cik.terima kasih.semoga dpt la menafaat untuk kami..

Yusaini Mohamed uyob 09/06/2023 at 11:48 AM

Assalamualaikum salam perkenalan

khairul azhar 09/06/2023 at 11:48 AM

masyaAllah rindunyaaa…alhamdulilah sungguh seronok duduk di jalan ajyad tu..x pernah kosong jalan tu..ada je org pergi/balik masjidil haram..6 – 17 oktober 2022..suasana org berpusu2 cari pahala..Ya Allah beri aku peluang untuk hadir menunaikan haji pula..aminnnn

Affaf Said 09/06/2023 at 11:48 AM

Assalam…akak nk tanya hotel mira saha jauh tak dr masjidil haram

Azizan Adam 09/06/2023 at 11:48 AM

AsSalam Bang Cik,
InSya Allah, Pakcik mendarat Jeddah 23 Okt 2022. Travel Agen (Muttawif) kami akan bimbing jemaah untuk 3 kali Umrah. Lepas tu Pakcik nak rancang buat secara sendirian. Nak tanya, jika nak buat Umrah secara sendirian (tidak bersama jemaah pakej) di mana hendak menyewa kenderan untuk ke Miqat? Dan berapa kosnya. Kami akan menginap di Safwa Tower, In sya Allah

NOOR AZAM ABU BAKAR 09/06/2023 at 11:48 AM

insyaAllah yaAllah bulan Disember ni kalau diizin Allah

Ruzilah Yaacob 09/06/2023 at 11:48 AM

kenangan menunaikan haji tahun 2019

msaadhamid 09/06/2023 at 11:48 AM

Dulu kami tinggal di hotel Nada al-Deafah (bukan Anwar al-Deafah spt dlm video), betul-betul di belakang Le Meridien. Balik dari masjid singgah beli ayam golek di belakang hotel al-maqam. Yang bagusnya tinggal di kawasan Ajyad ni ialah kurang sesak berbanding kawasan Misfalah dan jarak ke masjid agak dekat. Sempat lagi solat dalam masjid kalau dah azan. Alhamdulillah.

Ghost 09/06/2023 at 11:48 AM

Kat mekah pun ada scammer. Memalukan Allah dan nabi muhamamd saw je

Merah Putih 09/06/2023 at 11:48 AM

Tuhan Fobia Mabok Racun Ugama Dosa dan Kafirkan Tuhan maha Esa Pencipta Umat2nya Semasta Alam 😱

M M 09/06/2023 at 11:48 AM

Bangchik..boleh ke share pasal perkhidmatan dobi di mekah. Nak tahu rate disana dibandingkan perkhidmatan dobi hotel.

Rumi Ati 09/06/2023 at 11:48 AM

Terima kasih sudah vlog ny jadi ingat waktu umrah bulan ramadhan tempo hari dihotel olayan ajyad

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy