HOTEL MURAH!!!  DI MALAYSIA KUALA LUMPUR - HARGA BAWAH 100rb !!!
HOTEL

HOTEL MURAH!!! DI MALAYSIA KUALA LUMPUR – HARGA BAWAH 100rb !!!

5/5 - (1 vote)



Sepanjang perjalanan saya ke Malaysia, ini adalah hotel terkecil yang pernah saya lawati dan ia tidak melebihi 100,000 dan konsepnya serupa dengan hotel kapsul. Reggae Mansion KL 53, Jalan Tun HS Lee, City Centre, 50050 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia reggaehostelsmalaysia.com +60 3-2072 6878 https://goo.gl/maps/eXBMxm8ks4q We booked through hostelworld.com Jenis: Asrama Bercampur Standard 24 Katil https://goo.gl/p7S2g8 Pada bulan Jun tahun lepas, saya berjaya memburu tiket Rp0 di Airasia, sekarang ada lagi promo tiket Rp0. Just nak share sikit tips untuk backpacker ke KL dengan berbelanja 1 juta dollar termasuk makanan, penginapan, transport di KL dan flight. 7 Tips Cara Melancong Murah ke Kuala Lumpur Gaya Backpacker – Perjalanan Asing https://www.youtube.com/watch?v=t2byGJ15vCc Cadangan Tempat Pelancong Kuala Lumpur – Melancong ke Makam Batu Caves https://www.youtube.com / tonton?v=kNAPshW0FMU Kuala Lumpur Tempat Pelancong Paling Popular dan Wajib Dilawati di Malaysia https://www.youtube.com/watch?v=9sbOIac15EA Semoga bermanfaat bagi mereka yang ingin ke KL Music dengan: ☞ Follow Tobu: ➞ Spotify http:/ /smarturl.it/Tobu_Spotify ➞ SoundCloud https://soundcloud.com/7obu ➞ Facebook https://www.facebook.com/tobuofficial ➞ Twitter https://twitter.com/tobuofficial ➞ YouTube https: //www.youtube .com/user/tobuofficial

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Where to Stay in Macau – Hou Kong Hotel Room Tour🇲🇴#Macau #Hotel #Near #TouristSpot #Affordable

Jas Sap

Tayangan Pertama Kuala Lumpur (lebih baik daripada Singapura dan New York?)

Max Chernov

Menyewa kereta? Apa yang perlu diketahui?

KLezcar Malaysia

22 comments

Nurmalidar 59 March 5, 2023 at 10:43 am

Lokasi di daerah mana

Nurmalidar 59 March 5, 2023 at 10:43 am

Lokasi di daerah mana

808JOKER March 5, 2023 at 10:43 am

Dorm ni tak boleh tido berdengkur kuat, kalau capsule hotel ada yang sound proffered

Dhilla Pratama March 5, 2023 at 10:43 am

Lokasi hotel ny dmna ya pliase jwb ya sy mau nginap dsna jg

eija mieja March 5, 2023 at 10:43 am

buat jugala untuk pelancong yg nk ke Bali… sya Malaysian nk sgt pergi Bali tapi x de geng

Rahma Harrun March 5, 2023 at 10:43 am

Yang mau kesini tlg chat . Kita pergi kesini .. yuk .. sy keberulan ada beberapa temen semua pada kenal d youtube .kami ada grup . Ktmu di jkt ajaa .. yg mau tlg chat wa 0821 571 76297

Yulir March 5, 2023 at 10:43 am

kak mau tanya. kalau deposit 50MYR itu untuk permenginap atau permalam?terimakasih

Candra Putri March 5, 2023 at 10:43 am

Hargax per bed atau gimana?

my abbad Yassin March 5, 2023 at 10:43 am

How much cost per 1day ?plllz someone answer me?

Iqbal Quy March 5, 2023 at 10:43 am

kok di google 250k ya

Yhose Kristian Surbakti March 5, 2023 at 10:43 am

Berapaan harganya satu malam

Samuel Nugraha March 5, 2023 at 10:43 am

Halo pak, didetik video terakir, itu kamarnya type apa ya? beda banget dengan yg sebelumnya. Terima kasih

Iruz Jr March 5, 2023 at 10:43 am

Dorm yg kaya gini, ada loker buat nyimpen koper ngga ya?

Rahma Harrun March 5, 2023 at 10:43 am

pengen ke KL masih nyari" tempat

Tio Manna March 5, 2023 at 10:43 am

murah lagi

Tio Manna March 5, 2023 at 10:43 am

bagusan jalan jalan ke sini

Ana Batrisyia March 5, 2023 at 10:43 am

100rb=brapa RM

JAMIE LEE March 5, 2023 at 10:43 am

AFFANDI , ANDRI NYA NGUMPET YAAAA

JAMIE LEE March 5, 2023 at 10:43 am

ANDRI ~ ENJOYAJA.COM

Valentine Bawole March 5, 2023 at 10:43 am

Enggak rugi tidur di hotel ini

Eunice Soe March 5, 2023 at 10:43 am

kalo yg dorm kyk gini beda ya ga bisa pesen di traveloka? hrs dr sananya lgsg?

Asik Banget March 5, 2023 at 10:43 am

kecil tapi nyaman… asikbanget ya…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy