tempat menarik di kelantan untuk family
Melancong

15 Tempat Menarik Di Kelantan

Rate info.4d5d6d.com


Tempat Menarik Di Kelantan
Antara 15 tempat menarik untuk dilawati di kelantan. Kalau iklan tu tempat menarik yang korang tahu, boleh komen kat bawah. Insyaallah kalau ada rezeki kami akan buat video khas untuk tempat tu. Teruskan menyokong kami agar kami terus menghasilkan video-video menarik khususnya di negara Kelantan. Jangan lupa like, komen, share dan subscribe

Video source

Related posts

湖北恩施鹿院坪,被稱為天坑村,中國國沒有通公司的村落【大海去旅行】

First impression of Kota Kinabalu, Sabah! 🇲🇾

Bukit Bintang, daerah membeli-belah dan hiburan Kuala Lumpur

25 comments

Amalin June 28, 2023 at 10:59 am

Air terjun pernah dua kali dh mandi pantai Senok dh pernah

Sinetron June 28, 2023 at 10:59 am

Saya Orang KL, tak sabar nak travel pergi Kelantan 💕

Muhammad Akmal June 28, 2023 at 10:59 am

Ade 1 tempat sy pernah pegi. Kundasang sabah. Ade lembu2 ade sungai.. cantikk

Mohamad Yusof Hussin June 28, 2023 at 10:59 am

No 9 sllu g sbb dkt rumh..
Tq videonya..

syafykahnur June 28, 2023 at 10:59 am

Info yg menarik 👍🏻 .. siapa yg baik hti tolong subscribe chnnel sy yer .. terima kasih

Norito Norris June 28, 2023 at 10:59 am

I ❤️ kELANTAN 👍👍👍

NOR MUHARANI MOHD TAIB June 28, 2023 at 10:59 am

saya orang kelantan juga 😂😂

Amir Farid June 28, 2023 at 10:59 am

Terbaik lah video ni 🔥🔥Menarik dan bermanfaat. TERBAIK👏🙏 Keep going..💪🏻💪🏻Boleh pergi jauh ni channel ni kalau terus kosisten, teruskan upload video yer… jangan stop dan sentiasa positif.

Btw,channel dan video dah nampak okay dah🔥🔥👏👏👏 try slow2 upgrade kualiti mesti boleh pergi jauh lagi ni.. terbaikk👏👏🙏🙏 keep it up, jangan down dan teruskan teruskan dan teruskan..👏👏🔥🔥 semoga dipermudahkan segala urusan🙏👏 support orang kita 🤝🤝👍 keep it up yer..

Ezalina Garden June 28, 2023 at 10:59 am

Saya suka Saya suka

Ezalina Garden June 28, 2023 at 10:59 am

299like

Casa Qalazrey June 28, 2023 at 10:59 am
Cik Bungee June 28, 2023 at 10:59 am
Mamat 123 June 28, 2023 at 10:59 am

Beyeh

fatin farhah June 28, 2023 at 10:59 am

rantau panjang tapi bakpo gambar tu srupo pengkalan kubor😂

Shah Shah June 28, 2023 at 10:59 am

Tiada bangunan tinggi..tiada tmpt exclusif yg ada hanyalah tmpt dan binaan silam smulajadi budaya n permainan rakyat yg berbagai itulah KELANTAN unik n tersendiri

Pkngah Hamid June 28, 2023 at 10:59 am

Kalau ada yang berminat untuk membeli boleh kesana➡

XEN PAXN June 28, 2023 at 10:59 am

Mari jom pata bachok aq ore kelate

5 Koma 5 Production June 28, 2023 at 10:59 am

Kemah keming boh 👍

Dennis Rumalin June 28, 2023 at 10:59 am

Terima kasih perkongsingannya. Salam kenal dari Sabah

sisir rapat June 28, 2023 at 10:59 am

Good info

nai123 June 28, 2023 at 10:59 am

good info..

Ziikafu Zay June 28, 2023 at 10:59 am

Terbaikk.. boleh lah dtang sini nanti👍👍

Prayitno the vlog June 28, 2023 at 10:59 am

Nice… Seru ini tempat nya untuk outbond

Abdul Razak Azmi June 28, 2023 at 10:59 am

Info menarek…

Cytech Creative June 28, 2023 at 10:59 am

good info… keep it up

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy