tempat makan menarik di shah alam
Melancong

Syurga Ikan Bakar di Bangi, Fendi Makan di Melantak?

5/5 - (1 vote)



One Grilled Fish ialah restoran ikan bakar terkenal di Bangi, yang menyajikan pelbagai jenis makanan laut seperti ikan, sotong, udang, ketam, lala dan kerang. Semua makanan laut di sini diambil segar dan pelanggan bebas memilih ikan mengikut saiz dan berat yang dikehendaki. Antara hidangan yang wajib dicuba di sini ialah sambal bakar petai, bakar biasa, masak tiga rasa dan wap limau. Setiap hidangan ikan bakar akan dihidangkan dengan celup air asam jawa dan sambal kicap. Lokasi » One Ikan Bakar Lot 6, Bersebelahan Kilang Sony, Jalan Persiaran Kawasan Perindustrian Bangi 43650, Bandar Baru Bangi, Selangor Waktu Operasi » Setiap Hari (3.30pm – 11pm) Jika anda mempunyai sebarang cadangan untuk kedai makan atau restoran yang menarik, boleh komen di bawah. Jangan lupa KOMEN, SHARE dan SUBSCRIBE Destinasi TV. Mulai 2017, Destinasi TV melihat budaya kulinari dan pelancongan sebagai pintu masuk kepada sejarah, tradisi dan evolusi masyarakat tempatan. Destination TV menghasilkan siri video digital yang menghiburkan, pendidikan dan berkualiti tinggi untuk tontonan umum percuma di platform seperti Youtube, Facebook, Instagram, IFlix dan Dim Sum. Destinasi TV terkenal dengan siri video digitalnya seperti “Mat Salleh Cari Makan”, “Kembara Ramadan Rhys”, “Pilan Terbaik”, “Sembang Bros”, “The Nasi Lemak Show”, dan “Trek Artisan”.

SUMBER VIDEO

Related posts

#kelantan #tempat_menarik 20 TEMPAT MENARIK DI KELANTAN

Percutian 7 Hari 6 malam ke Melbourne, Aussie

Tempat menarik di kota kinabalu Sabah part 1 | yang bestnya aktiviti Island hopping

24 comments

Gαry β July 6, 2023 at 5:05 am

Harga kayangan 🥲

FARIS PARIS July 6, 2023 at 5:05 am

Aku datang dari utara mai makan kat sini. Lol kena marah dengan pelayan. Saya nak boss restoran ni ajar la kawal emosi pelayan. Saya tak marah dia dan tak cakap kuat. Mungkin ada customer yang buat dia marah so dia lepaskan kemarahan dia kepada saya. Amat sedih la. Orang lain yang buat kita yang kena plak hadui mai dari jauh nak makan dengan aman pun tak leh ka.

Ezarin Mazlan July 6, 2023 at 5:05 am

review ikan bakr jalan bellamy fendi

Encik Ekudz July 6, 2023 at 5:05 am

mahal gak . sotong 2 ekor 80 .. jeram 3 ekor besar bas rm60

fikri jasri July 6, 2023 at 5:05 am

pan grill bukan bakar

leklusakkoklu July 6, 2023 at 5:05 am

Ni bkn ikan bakar. Ini pan fry

your dad’s a benchood July 6, 2023 at 5:05 am

Selalu ke sini. Baik dan sedap tempat ni 👍👍

mr jinggo July 6, 2023 at 5:05 am

X best pun..harga yahudi

spiritual sabdo Dadi Malaysia July 6, 2023 at 5:05 am

Fendi…dah xde job shooting ke skrng ni…

Tengku Solihin July 6, 2023 at 5:05 am

dah pergi mmg sedappp

Mat Isa Md Yusof July 6, 2023 at 5:05 am

Kedai ni depan opis aku tapi aku tak pernah pi mkn pon

AHK206 July 6, 2023 at 5:05 am

Tu bukan ikan bakar. Tu ikan pan fried.

xox xox July 6, 2023 at 5:05 am

Ini ada jgk sambal aku mkn dekat Terengganu bakar n sos saje dh lah mahal menyesal😅😅😅

zahir syawal96 July 6, 2023 at 5:05 am

Nak makan sedap duit mesti kena sedap pakai huahuahua

Hashirama Senju July 6, 2023 at 5:05 am

supervisor pengurus erk 😄👍👍👍👍

Kang Bagus July 6, 2023 at 5:05 am

Makan free, sedap lar mat…

Khairul Anuar 🇵🇸 July 6, 2023 at 5:05 am

boek padu . sambel petai 👍

Star Man July 6, 2023 at 5:05 am

😆😆bakar💷💶

Yaman Hasan July 6, 2023 at 5:05 am

Wowowowoow ini makanan aku.

WYN_RZK July 6, 2023 at 5:05 am

Dah try lepas tengok video Fendi. Jujurnya biasa2 je..

slaves of god July 6, 2023 at 5:05 am

masyukkkk… letak dua masyuk la😂😂😂

Mohamad Sukri Lapagang July 6, 2023 at 5:05 am

Still masih mahal banding dekat sabah

Mohamad Azam July 6, 2023 at 5:05 am

Manis elok na 👍🤣

Nazri Shah July 6, 2023 at 5:05 am

Bang try ana ikan Bakar dekat Kuantan Pahang

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy