tempat menarik di johor bahru
Melancong

10 Destinasi Percutian Menarik di Johor

5/5 - (1 vote)



#sukasukoTravel#johorviral#dangabay 10 Tempat Menarik untuk Bercuti di Johor 2019 Jangan lupa LIKE n SUBSCRIBE sekali ok? . Berkongsi persamaan maritim dengan Singapura dan dengan ekonomi pelancongan yang berkembang maju, ia adalah sifat di mana Johor mempunyai begitu banyak tawaran dari segi membeli-belah, taman tema, pantai yang bersih dan banyak lagi. Dengan begitu banyak tempat untuk dilawati, berikut adalah senarai tempat menarik di Johor yang perlu anda lawati. Banyak Tempat Menarik di Johor seperti taman tema, shopping mall, pantai, pulau, air terjun, tempat makan menarik dan banyak lagi. Semoga maklumat di bawah ini berguna untuk panduan anda semasa bercuti ke tempat-tempat menarik di Johor Darul Takzim nanti Best vlog no copyright music yang non-copyrighted supaya anda boleh gunakan dalam video YouTube anda. Sertai Keluarga : Sokong Dizaro Sokong Daloka ✘ Muat Turun Percuma ✘ :

Video source

Related posts

5 Tempat Paling Menarik di Kuala Lumpur PERCUMA untuk Dilawati.

5 TEMPAT MENARIK DI INDONESIA

Terokai Pergunungan Paling Popular di Singapura | Gunung Faber | Terokai Vlog Singapura

28 comments

suka suko Travel August 11, 2023 at 3:06 am

Terima kasih kepada yang dah SUBSCRIBE, LIKE dan SHARE. Kalau ada pandangan atau pendapat, sila
komen je dibawah πŸ‘‡πŸ»

A August 11, 2023 at 3:06 am

Terbaik Johor

Sri mutiara Tuisyen August 11, 2023 at 3:06 am

Ada panda ke

Humairah Hh August 11, 2023 at 3:06 am

Hai saya dari johor

Firzanah Azman August 11, 2023 at 3:06 am

wahh macam best jer..

Dahi Saya August 11, 2023 at 3:06 am

Johor memang banyak gile tempat 2 yng menarik selain itu ade tempat yng menarik jugak disemua negeri negara satu dunia satu bumi hahahha

Sabrie Hisham August 11, 2023 at 3:06 am

Waalaikummslam

RUZaini ZainUddin August 11, 2023 at 3:06 am

Thorbaek

Ishak Abd Rahman August 11, 2023 at 3:06 am
Rifqah qasrina August 11, 2023 at 3:06 am

Ini Johor BossπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Qusyairi Amin August 11, 2023 at 3:06 am

Bestnya, belum pernah pergi legoland, pulau rawa pon lawa tp mahal kt sana. Danga bay selalu pergi dulu. Rindu zoo johor . Endau rompin xpernah pergi jugak. Angry bird park kt mana pulak ni. Bazar karat the best jugak.

Khairul August 11, 2023 at 3:06 am

Aku pernah pegi legoland,danga bay,bazar karat tapi bazar karat tu nak tidur kat mana tidur kat tepi jalan ke?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Patrick Moon August 11, 2023 at 3:06 am

Taman Negara bukan pahang ka?

Abiharaz Channel August 11, 2023 at 3:06 am
userf August 11, 2023 at 3:06 am

Wtf zoooooo johor

pang5 August 11, 2023 at 3:06 am

danga bay ada pantai ke

Mencari 77 August 11, 2023 at 3:06 am

apa pelik bazar karat masuk kat tempat best d johor.. page sapa ni

Mohd Faizal Md Nor August 11, 2023 at 3:06 am

Saya juga pernah pegi desaru fruit farm sebab saya duduk desaru utama kat bandar penawar

Mohd Faizal Md Nor August 11, 2023 at 3:06 am

Angry birds park pon pernah

Mohd Faizal Md Nor August 11, 2023 at 3:06 am

Zoo johor pernah pegi

sokebolekul August 11, 2023 at 3:06 am

Babi bendera terbalik

Muhd Anuar August 11, 2023 at 3:06 am

JOHOR BANYAK TEMPAT MENARIK..SEMOGA MAKIN BERTAMBAH MAJU..I LIKE..HAHA

Genzi 8355 August 11, 2023 at 3:06 am

Teringin nak pg dkT p.pemanggil cantik

As Memei August 11, 2023 at 3:06 am

Johor terbaik..
Subscribe lah ye my chenel tempat terbaik di johor..

Fadli Marjan August 11, 2023 at 3:06 am

TQ videonya…Saya Banyak Tahu.We …. U

sha shahrul August 11, 2023 at 3:06 am

Johor xbest

Wan mohd helmey mohd August 11, 2023 at 3:06 am

woww

Nik Aida August 11, 2023 at 3:06 am

Thorbaekkk

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy