tempat menarik di kota kinabalu
Melancong

Tempat menarik di kota kinabalu Sabah part 1 | yang bestnya aktiviti Island hopping

5/5 - (1 vote)



Hai semua, assalamualaikum, kali ini saya akan berkongsi tempat menarik di Kota Kinabalu, Sabah, saya akan sertakan kos yang dibelanjakan untuk bot 2 pulau (Pulau Mamutik dan Manukan) – RM40 setiap aktiviti parasailing – RM70 setiap aktiviti seawalking – RM150 satu terima kasih sudi singgah melalui saluran saya. ambil like dan subscribe untuk menyokong channel saya. dialu-alukan juga tinggalkan komen untuk saya menambah baik video pada masa hadapan. selamat menonton _____________________________________________________________________________________ hai semua, selamat datang ke channel saya, saya ingin berkongsi tempat menarik di Kota Kinabalu Sabah. Jika anda suka sila sokong dengan like, comment dan subscribe channel saya. Terima kasih dan selamat menonton. – 00:00 – intro 00:38 – Penerbangan Kuching – KK 01:06 – Qlio Hotel 01:53 – makan malam di Todak Waterfront 05:29 – Gaya Street 07:42 – Jesselton Point 09:18 – Island Hopping 09:37 – Pulau Mamutik 11:17 – parasailing 13:34 – seawalking 16:21 – Pulau Manukan 16:47 – Terima kasih – Follow me on.. journey kitchen #kotakinabalu #sabah

Video source

Related posts

Mengapa Orang Barat Menjadi Penjaja di Singapura

Ghib Ojisan

Tempat menarik di Selangor, Pantai Cunang

JalanMakanPakai

9 Tempat Menarik di Bandar Sibu Yang Boleh Dilawati | Pelabuhan Sibu, Sarawak

Normala NBS

22 comments

zhueL June 14, 2023 at 7:23 am

latok tu cecah dgn limau , atau lada campur limau , baru la xda rasa hanyir nya, klu mkn bgtu saja x sedap

andak mohd June 14, 2023 at 7:23 am

anggaran brp jauh dri qlio hotel ke todak waterfront tu

Ronie Tjung June 14, 2023 at 7:23 am

Sis . Qlio hotel jauh kah dari airport…

Brother Wei June 14, 2023 at 7:23 am

Salam kak…nak tanya Mahal tak makanan seafood kat situ?

Hamizah Ezan June 14, 2023 at 7:23 am

Apa nama kedai makanan laut tuh..?

Compilation Shorts June 14, 2023 at 7:23 am

simple info but good explain….thanks

karim Rim June 14, 2023 at 7:23 am

Pengen melancong ke sabah ..kira"orang indoo bisa masuk tak ke sabah

Nardo Cativo June 14, 2023 at 7:23 am

How nice the Philippines is..Sabah Philippines

Ben Sarabi June 14, 2023 at 7:23 am

Assalamualaikum… TQ sngt2 dtng pulau2 area kota Kinabalu.. ☝️☝️☝️ ermm Kamu ikut Long Beach company….sya pun kerja d jesselton point jgk.

suriza zabidin June 14, 2023 at 7:23 am

Menariknye. Tq share 🙂 🙂

Hazn Haris June 14, 2023 at 7:23 am

seawalker tu kena bayar berapa kak?

MING GAMING June 14, 2023 at 7:23 am

beliur aku tngok kau makan kak😅😅

Teroka Dunia June 14, 2023 at 7:23 am

Sedapnya makanan laut… 😋😊👍

Cik QQ June 14, 2023 at 7:23 am

Kk syurga makanan. Best 👍

Avakuvu Civintava June 14, 2023 at 7:23 am

alat,musik ,kuliner ,fantastic

Water Bay June 14, 2023 at 7:23 am

Nice place nice trip 👍🏻👍🏻👍🏻

Monarch Leo June 14, 2023 at 7:23 am

Wahhh bestnye kak mala Jalan2 hihihi.. Sabah mmg best seafood nye … 😋👍Latokkkk dapnyeeeee

Direy Dinan June 14, 2023 at 7:23 am

Mantoppp sis

Jason Chia June 14, 2023 at 7:23 am

Nice place to go 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤗🤗🤗

salina18 June 14, 2023 at 7:23 am

hi kak nbs sememangnya sgt menarik. syok betul jalan2

Orkids Channel June 14, 2023 at 7:23 am

kak mala memang suka travel ye, kejap je kat sana, kejap lagi ada di sini.. hehe

Moktih live Story June 14, 2023 at 7:23 am

Moktih teringin nk gi Sabah tapi belum tercapai lagi…tempatnya cantik2 juga…Dan menarik…suka tengok dasar laut dng ikan2 tu..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy