tempat menarik di penang
Melancong

TEMPAT MAKANAN WAJIB CUBA DI PULAU PINANG! | #LokalLagiBoom | Bahagian 1

5/5 - (1 vote)



#LOKALLAGIBOOM (PULAU PINANG): BAHAGIAN 1 Jika anda rasa anda telah pergi ke semua tempat makan di Pulau Pinang, anda perlu menyemak semula Adakah benar dalam semua video ini anda pernah ke sana? Siapa pernah pergi tempat makan dalam video ni? BELI SEKARANG: – LAMAN WEB : – SHOPEE : Ikuti kami untuk kemas kini: – INSTAGRAM : – FACEBOOK : – TWITTER:

Video source

Related posts

5 Tempat Melancong Terbaik Di Eropah @canva

Sam Mencuba MAKANAN VIRAL Di Cameron Highlands

Cabaran $20 di SINGAPURA πŸ‡ΈπŸ‡¬ (ia tidak sesuai dengan rancangan)

44 comments

abe din July 6, 2023 at 5:37 am

Terbaik abng john

The Pro July 6, 2023 at 5:37 am

Kalau nak betui2 pekena char kuey teow..Kena pi Char Kuey Teow SG 2…

Khayodot July 6, 2023 at 5:37 am

Rindu nasi kandaq penang dgn mood dia 😭

Zam zila Zam zila July 6, 2023 at 5:37 am

Jln2 cari mkn

Razak Ismail July 6, 2023 at 5:37 am

2.24.sec….hai sama ja selera kita…masak daging dia mmg surr…fav dish…
cuma minyak dia kena usyar sama…byk sgt…
apa2 pun pergh mantap

Nursheena Yusop July 6, 2023 at 5:37 am

Lajak dpn skit, char kotiaw longkang lg surrrrr

Katok Puru July 6, 2023 at 5:37 am

Dapat rasa dia makan woo

jack nazz July 6, 2023 at 5:37 am

Aduiiiila..Hameediyah pulak….feveret Tu….nasi kandar paling sedap dlm Malaysia….mmg best….nak ckp pun x bleh…g mkn tgk baru tau….πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ€€πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜

m nazr July 6, 2023 at 5:37 am

Rindu la semua ni. Didoakan semoga covid cepat berlalu. Boleh la dgn tenang balik Penang dan bawak family makan2 sambil mengimbau kenangan dulu2. U can take me out from penang, but u can never take penang out of me. Kemaihhhh

munirah July 6, 2023 at 5:37 am

Hantam saja mkn kan

Muhd Iqram July 6, 2023 at 5:37 am

Aq oqang penang kalau p negeri lain makan mesti mulut aq ni auto keluaq perkataan tk sedapπŸ˜‚ srs

nanajiii July 6, 2023 at 5:37 am

Best dengaq abg ni cakap loghat penang tapi kami besa cakap loghat penang campuq loghat kedahπŸ˜‚

miekxx July 6, 2023 at 5:37 am

rindu penang aduu

Aidil iberahim July 6, 2023 at 5:37 am

johnbear turn on "beast mode" ka tu 🀣🀣

Syafiq Baharuddin July 6, 2023 at 5:37 am

Jalan elok kot nuh john smpai mata xbuleh nk angkt dh πŸ˜‚

ariff Lattif July 6, 2023 at 5:37 am

Aku suka datang penang, dlam banyak2, restoran hameediyah aku belom sempat singgah. Next time datang penang nak try

syazwan yahya July 6, 2023 at 5:37 am

Wtf john bear.. tak p cari hantu ka harinie? πŸ˜‚πŸ€£

mohamad shafawi July 6, 2023 at 5:37 am

Sup hameed dh lama x mkn, sdp nk mampoihhh..

Real Human July 6, 2023 at 5:37 am

Meleleh ayaq lioq aihh

Zart Eventives July 6, 2023 at 5:37 am

Macam2 best makan disini.
Mai ..mai…mai

Ha Ha July 6, 2023 at 5:37 am

Tu dia abang john bear pi pekena nasi hameediyah..surrr pasni hang gi buat paranormal jebon2(hantu) dkat Hameediyah ni ada ka xdak

AHK206 July 6, 2023 at 5:37 am

Kuey teow basah tu bukan char kuey teow. Tu kuey teow sup kicap. Char kuey teow kena kering and ada rs char tu. Ni fakta. Truth is the truth! I rest my case! BYE!

Muhd Hasif July 6, 2023 at 5:37 am

cari hantu kee ?? πŸ˜‚

mr_dauz 96 July 6, 2023 at 5:37 am

Aku minat minum hausboom sejak abang Jhon buat review,thanks bro

Ariff Asraf July 6, 2023 at 5:37 am

John aku fans kau hahha

Chaq Shimi July 6, 2023 at 5:37 am

Awat mkn cendoi cina

noramalina faisol July 6, 2023 at 5:37 am

Try 'Am char koew teow balik pulau' bole tahan jugak

Raimi July 6, 2023 at 5:37 am

Tengok skali lalu muka cam caprice

Gitar Hidayat July 6, 2023 at 5:37 am

8:02 Mata tu mataa tuu . Hahahaha Asurrrrrrrrr πŸ˜‚

Ir Dhan MSK July 6, 2023 at 5:37 am

6:30 john bear lebih takutkan tauge dari hantuπŸ˜„

MSSM July 6, 2023 at 5:37 am

Sup hameed boleh layan tengah malam πŸ₯Ί

MSSM July 6, 2023 at 5:37 am

Sebagai peminat char kuew teow, bagi aku c.k.t paling sedap semua dok belah seberang. Dalam pulau fail. Thank you

Hakimi July 6, 2023 at 5:37 am

masakan mamak bukan sedap pon

noena July 6, 2023 at 5:37 am

Sedapnyaaaaa ayam kurma hameediyah

afb gud July 6, 2023 at 5:37 am

nasi kuning tu biryani
nasi putih nasi kandar

MUHAMMAD IKMAL July 6, 2023 at 5:37 am

Yang pi cendol cina buat apa haishhh

Zaf_ Bro July 6, 2023 at 5:37 am

awt dgn kening hg terangkat nek ataih…dok buat shemmpoiiii

Arif Suhaimi July 6, 2023 at 5:37 am

budak nakal. hujung simpang

amy azura July 6, 2023 at 5:37 am

1st time tgok, dh berkenan cara awak bercakap, berseloroh, semua best lah, kelakar yg santai2 je.. Tgok pun tenang.. Saya doa kan awk sihat sejahtera dan di murah kan rezeki spnjg hayat.. Amin

Rahim Kamaruddin July 6, 2023 at 5:37 am

Kiwakk john bearr..hahahahah..ingat pi cari hantu

zafra Zaff July 6, 2023 at 5:37 am

Episod 1 suma dh pi
Sat nk tgk part 2 pnya 🀭

paragas jr July 6, 2023 at 5:37 am

3:49 cendol rm3.20

Renz Channel For Fun July 6, 2023 at 5:37 am

Char tu basah ke, wtf

Lishcute July 6, 2023 at 5:37 am

Teringin nak join makan sekali

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy