tempat menarik di eropah
Melancong

Secreta Pakistan mempersembahkan Syurga di Bumi oleh Nomad Eropah

5/5 - (1 vote)



Berbanding Kecantikan, Eropah juga cantik, tetapi mengapa penerangan Eropah menggambarkan tempat ini sebagai “Syurga di Bumi. Rahsianya adalah pada toleransi dan budi bahasa penduduk di sini yang telah lama hilang di Eropah. Jika anda ingin belajar untuk jadi YouTuber seperti kami, klik sini: Nak travel sama-sama kita selepas Pandemik, klik sini : www.rarecation.com __________________________________________ LAGU : Meriah Ramadan oleh Ramol Dihasilkan oleh RamolPro Pautan Video : __________________________________________

Video source

Related posts

Heineken Shopping

info

[Tempat Menarik di Bintulu] Bintulu Waterfront, Bintulu Sarawak 2021

Lensa Lynthiana

PUSAT CULINARI MURAH REPUBLIK MAKANAN DI SINGAPURA || TEMPAT MAKAN MURAH DI SINGAPURA || VIVO CITY

Adelia Josephine

23 comments

RARE TV August 11, 2023 at 2:24 am

Ini Baru Rare Dah tonton wajib share

Bagi yang terlepas video sebelum ini boleh layan video Pakistan yang lain di sini :
Karakoram Highway, laluan berturap tertinggi di dunia : https://youtu.be/5l6Y3JdFr2k
Tasik Attabad, Tasik Biru yang terbina dari 20 nyawa : https://youtu.be/VY1Cay4EmMY
Hunza Valley : https://youtu.be/e8U2R-ScCdo

Khan Khan August 11, 2023 at 2:24 am

Hello bro Please tell me the exact dates you visit in Phander

Omie Jamaluddin August 11, 2023 at 2:24 am

Brapa bang bajek nk ikut travel ke Pakistan ni

usman gamers YT August 11, 2023 at 2:24 am

Nice trip brother
Love from Pakistan 😊

Hannah Hanzu August 11, 2023 at 2:24 am

👍👍👍👍

mimi suhasri August 11, 2023 at 2:24 am

Best betol..memang RARE..!!

Murtaza Ali Hussain August 11, 2023 at 2:24 am

Where r u from

nana galinin August 11, 2023 at 2:24 am

MasyaAllah cantiknya tempat ini. Kanak2nya pun cantik2 🥹

Fara Pictures August 11, 2023 at 2:24 am

Dalam banyak2 video pakistan ini paling best angle tone video dan buat semangat nak pergi…abang pakai gear ape untuk video dan drone spec ape?

Jaludin Zaini August 11, 2023 at 2:24 am

wow bestnye..nak join sesuatu hari nanti..

Zakaria general August 11, 2023 at 2:24 am

Terbaik

durëedevie August 11, 2023 at 2:24 am

Alhamdulillah moment ago i subscribed rarecation @raretv..

Aurora purple August 11, 2023 at 2:24 am

Terbaik Pakistan, penduduk dan rakyatnya.
Islam itu lndah.
Jom kita buat sumbangan ihlas utk membina jambatan utk penduduk di situ. Semoga Allah memberkati mrk dan kita rakyat Malaysia

Ali Noordin August 11, 2023 at 2:24 am

"HOSPITALITY" orang PAKISTAN di kawasan sebegini berasaskan HOSPITALITY MUSLIM yang turun dari contoh yang di pamerkan olih RASULLULLAH SAW ❤️❤️❤️

Shahzad Aslam August 11, 2023 at 2:24 am

oh we love visitors from muslim countries

Irene Koh August 11, 2023 at 2:24 am

So awesome,tak tau pulak tempat sana sangat cantik,ingatkan negara mereka live in poverty.Biasa orang selalu tunjuk negara Europah,Amerika,Jepun extra….Tqsm for sharing.

redwan rosdy August 11, 2023 at 2:24 am

green tea di peshawar sedap..minum dengan gula putih dalamnya ada badam selepas makan nasi palou dan kebab kibas

John Gordon August 11, 2023 at 2:24 am

Dah byk tgk hospitality Pakistan ni dekat vlogger mat saleh..
Orang pakistan ni klo kita bagi duit pun dorang takkan terima duit kita..
Masyallah betul2 dorang amalkn ajaran nabi..
Aku sarankn klo kerajaan nk ambik pekerja asing ni ambik lah org pakistan mesti kita takkan kecewa..

Fatima Az-Zahra August 11, 2023 at 2:24 am

Insyaallah hadir satu hari nanti

Abu Khairun August 11, 2023 at 2:24 am

Orang sana kebanyakan sangat memuliakan tetamu.. tambah2 orang Nusantara.

Nordin Mohd Saleh August 11, 2023 at 2:24 am

Ya betoi sikap orang pakistan utamakan tetamu,,saya ada kawan d malaysia orang pakistan,,dia pelawa pergi sewa nya,,bila saya sampai,,ya Allah d sambut dgn meriah mesra bersama kwn2x serumahnya d sediakan makanan beranika jenis masakan pakistan,,saya bersama kwn 3 orang baru tahu sikap mereka maraikan tetamu memang terbaik,,

rahmat ali August 11, 2023 at 2:24 am

Subhanallah cantiknya kejadian tuhan alam semula jadi dan keramahan penduduknya.

msubramaniam8 August 11, 2023 at 2:24 am

Ya Allah……..so beautiful is Pakistan…..Mashaallah….First time seeing your videos Syib….subscribed..amazing ..tq for showing Pakistan in its best……marvel at Allah's beautiful creation…..so peaceful

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy