tempat menarik di perlis arau

Related posts

Pusat Membeli-belah “Baharu” MARCHΓ‰ THONGLOR Bangkok Dibuka SEKARANG πŸ‡ΉπŸ‡­ Thailand [4K],

KAMPUNG BUDAYA MARI-MARI, SABAH

Suasana Mesyuarat Kerja Cuti PT Cheria

33 comments

Ramizan Dohat June 14, 2023 at 7:26 am

jangan ingat perlis tak dok tempat yang menarik tak haahahhahahaa

Hazli Ismail June 14, 2023 at 7:26 am

Ok,tp

Lunchai Rimba June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu dah jadi ladang tembikai la ni.

Aruna ibba unlimited June 14, 2023 at 7:26 am

Good guidance πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Azmi Sulaiman June 14, 2023 at 7:26 am

Tasik Melati tu kampung Melayu . Tapi ada budaya cina yang ditonjolkan dengan begitu ketara. Cina di Jalan Santan tu dah nak pupus dah buat apa tonjol budaya depa . Budaya Melayu dah tak ada ka?. Tolol!

Rahim Rahim June 14, 2023 at 7:26 am

Sudah leyap semuanya..tempat itu..

Yy 8 June 14, 2023 at 7:26 am

Tak cukup detail.

Ajan Mahazan June 14, 2023 at 7:26 am

Perlis negerinya indah

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Masjid terapung dekat dengan rumah aku je

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Pernah dh p ladang burung unta haritu aku main ngan dia pastu dia nk gigit aku ☺️ dh lh dia lari laju

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Betul tu kami duk perlis

ADAMNOOB CHANNEL June 14, 2023 at 7:26 am

SEMUA TEMPAT SAYA DAH PII

Maylingmey June 14, 2023 at 7:26 am

wah…menarik…πŸ‘β­β­β­β­β­

M&M GAMING June 14, 2023 at 7:26 am

10% saja yg saya tau tempat kat perlis sedangkan saya oqang perlia

org perliq June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang Anggur Perlis

Mikhail 76 June 14, 2023 at 7:26 am

8

Rizuwan Bin Othman June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu Ada lagi ka

PakDie June 14, 2023 at 7:26 am

ladang tebu dah tinggal kenangan.dah jadi ladang getah dan sawit

Siti Lebar June 14, 2023 at 7:26 am

Perlis x kurang hebat

Firdaus Shida June 14, 2023 at 7:26 am

Aku Dari negeri perlis

Kasut Oren June 14, 2023 at 7:26 am

Percayalah..tempat menarik di perlis ialah di kedahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚sebab org perlis pun kalau nak pi belajalan depa pi kedah…nak shopping depa pi alor setar…dari seorang yg pernah dok kat perlis…hahaha

Taidin Lausu June 14, 2023 at 7:26 am

Saya tertarik dengan video kamu.Saya juga menunggu langganan dari kamu ke atas you tube saya.Mantap.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Aisar Aiman June 14, 2023 at 7:26 am

apa yang menarik paklong?

Shuhaizal Manaf June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu dah tiada… kenapa masuk senarai…

Emy ezilliani June 14, 2023 at 7:26 am

Tasik melati

Game RaRe June 14, 2023 at 7:26 am

Bukit kubu

Game RaRe June 14, 2023 at 7:26 am

Ada lagi satu la

azizi neo June 14, 2023 at 7:26 am

βœ“α΄‹α΄‡Κ€α΄‡α΄›α΄€ sᴇᴑᴀ α΄˜α΄‡Κ€ΚŸΙͺs Ι΄α΄„Κ€ #ʟΙͺᴋᴇ#sΚœα΄€Κ€α΄‡#α΄˜α΄€α΄˜α΄‡Κ€α΄α΄Šα΄‡Κ€

https://instabio.cc/20816HCxgpG

Emiey Crocstar June 14, 2023 at 7:26 am

Terbaik la

Mariamarianaa June 14, 2023 at 7:26 am

Hebat lah, langkawi lagi please πŸ€£πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

crown 30 June 14, 2023 at 7:26 am

Hadir memenuhi undangan, sdh padam permanen ya kak…jgn lupa mampir ngopi kak

Brozoul June 14, 2023 at 7:26 am

Good sharing. Boleh masuk wishlist

Chef PondoK June 14, 2023 at 7:26 am

Terbaik syafie.sy dah subscribe channel awak…subscribe balik pls channel sy. 😊

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy