tempat menarik di perlis arau

Related posts

HOTEL 4 BINTANG YANG MURAH DI KUALA LUMPUR MALAYSIA, DISYORKAN || HOTEL COSMIC

LakiBini Dolan

EPISOD 152 : TEMPAT MENARIK DI MALAYSIA

SEKEP TV SK Paka

Saya suka Superdry!! Saya jumpa kedai ini di Bandar Ho Chi Minh! (Tanda Tanda Pusat Vincom 81) Vietnam 2023

33 comments

Ramizan Dohat June 14, 2023 at 7:26 am

jangan ingat perlis tak dok tempat yang menarik tak haahahhahahaa

Hazli Ismail June 14, 2023 at 7:26 am

Ok,tp

Lunchai Rimba June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu dah jadi ladang tembikai la ni.

Aruna ibba unlimited June 14, 2023 at 7:26 am

Good guidance πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Azmi Sulaiman June 14, 2023 at 7:26 am

Tasik Melati tu kampung Melayu . Tapi ada budaya cina yang ditonjolkan dengan begitu ketara. Cina di Jalan Santan tu dah nak pupus dah buat apa tonjol budaya depa . Budaya Melayu dah tak ada ka?. Tolol!

Rahim Rahim June 14, 2023 at 7:26 am

Sudah leyap semuanya..tempat itu..

Yy 8 June 14, 2023 at 7:26 am

Tak cukup detail.

Ajan Mahazan June 14, 2023 at 7:26 am

Perlis negerinya indah

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Masjid terapung dekat dengan rumah aku je

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Pernah dh p ladang burung unta haritu aku main ngan dia pastu dia nk gigit aku ☺️ dh lh dia lari laju

Iqram_official (◍‒ᴗ‒◍) June 14, 2023 at 7:26 am

Betul tu kami duk perlis

ADAMNOOB CHANNEL June 14, 2023 at 7:26 am

SEMUA TEMPAT SAYA DAH PII

Maylingmey June 14, 2023 at 7:26 am

wah…menarik…πŸ‘β­β­β­β­β­

M&M GAMING June 14, 2023 at 7:26 am

10% saja yg saya tau tempat kat perlis sedangkan saya oqang perlia

org perliq June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang Anggur Perlis

Mikhail 76 June 14, 2023 at 7:26 am

8

Rizuwan Bin Othman June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu Ada lagi ka

PakDie June 14, 2023 at 7:26 am

ladang tebu dah tinggal kenangan.dah jadi ladang getah dan sawit

Siti Lebar June 14, 2023 at 7:26 am

Perlis x kurang hebat

Firdaus Shida June 14, 2023 at 7:26 am

Aku Dari negeri perlis

Kasut Oren June 14, 2023 at 7:26 am

Percayalah..tempat menarik di perlis ialah di kedahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚sebab org perlis pun kalau nak pi belajalan depa pi kedah…nak shopping depa pi alor setar…dari seorang yg pernah dok kat perlis…hahaha

Taidin Lausu June 14, 2023 at 7:26 am

Saya tertarik dengan video kamu.Saya juga menunggu langganan dari kamu ke atas you tube saya.Mantap.πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Aisar Aiman June 14, 2023 at 7:26 am

apa yang menarik paklong?

Shuhaizal Manaf June 14, 2023 at 7:26 am

Ladang tebu dah tiada… kenapa masuk senarai…

Emy ezilliani June 14, 2023 at 7:26 am

Tasik melati

Game RaRe June 14, 2023 at 7:26 am

Bukit kubu

Game RaRe June 14, 2023 at 7:26 am

Ada lagi satu la

azizi neo June 14, 2023 at 7:26 am

βœ“α΄‹α΄‡Κ€α΄‡α΄›α΄€ sᴇᴑᴀ α΄˜α΄‡Κ€ΚŸΙͺs Ι΄α΄„Κ€ #ʟΙͺᴋᴇ#sΚœα΄€Κ€α΄‡#α΄˜α΄€α΄˜α΄‡Κ€α΄α΄Šα΄‡Κ€

https://instabio.cc/20816HCxgpG

Emiey Crocstar June 14, 2023 at 7:26 am

Terbaik la

Mariamarianaa June 14, 2023 at 7:26 am

Hebat lah, langkawi lagi please πŸ€£πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

crown 30 June 14, 2023 at 7:26 am

Hadir memenuhi undangan, sdh padam permanen ya kak…jgn lupa mampir ngopi kak

Brozoul June 14, 2023 at 7:26 am

Good sharing. Boleh masuk wishlist

Chef PondoK June 14, 2023 at 7:26 am

Terbaik syafie.sy dah subscribe channel awak…subscribe balik pls channel sy. 😊

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy