tempat menarik di england
Melancong

Mengapa Orang Kaya Malaysia melancong ke London pada Akhir Tahun?

5/5 - (1 vote)



Mengapa anda rakyat Malaysia yang kaya melancong ke London hampir setiap tahun? Bukan sahaja Malaysia, malah Brunei. Sultan Brunei, menteri-menteri di Malaysia, sultan-sultan di Malaysia juga pergi ke London setiap tahun pada akhir tahun. Kali ini, kami akan membuka sedikit rahsia sebagai perkongsian santai dalam dunia pengembaraan. Nikmati!

Video source

Related posts

Beginilah CARA MEREKA MELAYANI ANDA Di MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

7 Makanan Jalanan Saigon Terbaik 2023 | Makanan Jalanan Vietnam

Jadual perjalanan di Osaka dan Kyoto. Mesti melawat tempat!

26 comments

rozlilondon June 7, 2023 at 3:22 am

best guys bila bln 12 kita ada dilondon..mcm mcm ada n murah2 barang2 boleh beli..tapi tiket flight la mahal sikit..jer..

BoySTORY June 7, 2023 at 3:22 am

Untung jadi org kaya

Azmi 4848 June 7, 2023 at 3:22 am

Akubedil sapa mati

Elisha Emanuel June 7, 2023 at 3:22 am

Orang kaya Malaysia yang beragama Islam sepatutnya jangan pergi ke negara Kristian Eropah sebab mereka Islam mestilah pergi ke negara Islam juga seperti Arab Saudi atau Afghanistan Pakistan

DD. RANAI. CHANEL June 7, 2023 at 3:22 am

Bikin pidionya coba gambar lokasi di tampilkan bro jgn muka anda selalu ditampilkan….

Nabila June 7, 2023 at 3:22 am

10k cukup tak pg London..ke tak cukup

BaLQis BaLQis June 7, 2023 at 3:22 am

Kat malaysia lagi rare time raya jln raya lengang ingatkan balik kg rupanya smua berkampung dlm McDonaldโ€™s๐Ÿคฃsgt beza raya dulu dengan Sekarang..

Khairil fitri Razali June 7, 2023 at 3:22 am

Teruskan buat banyakkk videooo travel

Moh Yadji June 7, 2023 at 3:22 am

Ooo, ternyata orang Malaysia suka pergi ke UK, orang Eropa suka ke Asia,

William Ng June 7, 2023 at 3:22 am

Abg cakap mengene je ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Faread Adlie June 7, 2023 at 3:22 am

abang sn buat lah travel pi london pulak

Saul2Paul June 7, 2023 at 3:22 am

Nice

Papi's Home June 7, 2023 at 3:22 am

london ni antara tempat wajib org upper middle class nak datang. kalau orang kayangan ni dtg london tengok anak je haha

Jefry bin yunus Jeff June 7, 2023 at 3:22 am

Dari kecik teringgin pergi

CKL MAL June 7, 2023 at 3:22 am

British tubuh umno nk maintain org melayu ikut cara hidup mcm org British.

Zaiton bte abidin Abidin bin abu June 7, 2023 at 3:22 am

England dan London cantik sebab menjajah negara Komanwel hasil buminya untuk pembangunan negara mereka berlian yang di pakai oleh ratu Elizabeth dan keturunan British datangnya dari Afrika

Nur Alif June 7, 2023 at 3:22 am

Kalau jenama LYLE & SCOTT, Stone island, Barbour, Burberry dengan Aquasqutum ada promosi 90% juga ke.

angel_lucifer June 7, 2023 at 3:22 am

paling sakai
paling bingai
paling sempudal
kat kota London ialah monyet2 dr
Malaysia
Indo
Phil
semua acah2 traveller world class
melayu bersepah2 kat London
semak bijik mata ak
speking London berhabuk
x padan ngn hidung kemek

TerangBulan June 7, 2023 at 3:22 am

Assalm bng…sy nk teringin nk gi london dan da mula tabung sket2 da..jdila nk merasa jejak ke sna..just nk tnya,ble ke melancong ke london dgn bajet rm7k (trmsuk kos return flight) ?brpa mlm penginapan sy dpt agaknya dgn bajet sebegitu ye bng?

therisk Ipin June 7, 2023 at 3:22 am

Wow.. tapi pandangan peribadi saya Pasar Christmas paling menarik adalah di Germany dari utara sampai ke selatan sungguh menarik. lepas ni Rare TV buatlah review kat Germany pulak ๐Ÿ™‚

Nazm Ash June 7, 2023 at 3:22 am

bosan lah london.. orang batak saja teruja hahaha

Amelia Kahandjak June 7, 2023 at 3:22 am

Tahun 70 an bnyak org Maleysia dpt bea siswa dari Inggris ,dan bnyak org Asia yg bangga klw bisa ke London dan Prancis dan Amerika jd mereka disebut org kaya

Asraf June 7, 2023 at 3:22 am

JANGAN CAKAP HARI RAYA KRISMAS. ORANG KAFIR TAK SAMBUT RAYA!!

Sharif Yasin June 7, 2023 at 3:22 am

Adui bang..jangan la panggil antivaksin…sekarang tengok dah gamai yg dh beksin mati terkejut sebab beksin useless cap ayam ni…hati2 la.

Shahrull Shoib June 7, 2023 at 3:22 am

End year sale di Europe best

Shafira June 7, 2023 at 3:22 am

sume host dlm channel ni keje ape sbenarnye kt real personal life? dlm vdeo nmpk mcm biase2 mader nature punye org and sgt humble tp i believe diorg ni "somebody" bkn kaleng2 punye org…kalau keje pn mesti yg pangkat gempak2…boss2/in professional field…best ohh hidup mcm ni…setinggi langit mane pn pergi tp still ingt jati diri as org
msia…tabikk springgg

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy