tempat menarik di korea
Melancong

KAMI BERCUTI DI KOREA SELATAN!! – SEJUK DAN SALJI !!

5/5 - (1 vote)



Teruskan melanggan Ammar Nazhan dan tekan loceng untuk cerita menarik! Anda boleh komen terus di bawah untuk idea menarik anda! Terima kasih kepada anda semua!

Video source

Related posts

PETUA MAKAN MURAH DI EROPAH petua melancong ke Eropah yang menjimatkan (bahagian 3): lawatan kulinari murah

titus kartika

Tempat wisata menarik di kuching

Putra Jaya Rent Car

Kampung Melayu di Katanning, Australia Barat

OGS

36 comments

istiqamah syahra 11/08/2023 at 3:08 AM

sian aya takde partner

Zyra Rosli 11/08/2023 at 3:08 AM

kemain ekk baik masani mikhaa😅

Alia 11/08/2023 at 3:08 AM

알함두릴라 안녕하세요?

NOR QASEH 11/08/2023 at 3:08 AM

Bestnye masa ade Aieman

Sofia Umairah 11/08/2023 at 3:08 AM

Wow bestnye

AZIZAH BT WAHAB Moe 11/08/2023 at 3:08 AM

Habis TU Aya duduk ngan sape dekat kapal terbang😊

FARISHA CHANNEL 11/08/2023 at 3:08 AM

Am Cuba pergi Umrah pulak

Naim Naim 11/08/2023 at 3:08 AM

Halal ke

rosna abdulhamid 11/08/2023 at 3:08 AM

bestnya kalau saya boleh pi la mesti best kan teringgin nak pi korea

11 Kekeh Andharu Purwita 11/08/2023 at 3:08 AM

Am coba ajak team ke Korea 😊

Okto Dwiyanda 11/08/2023 at 3:08 AM

Kenape tak ajak semua

tinixy 11/08/2023 at 3:08 AM

Aya ko sedap lah kan masuk2 dah boleh pergi bercuti dekat Korea woww untung ko ehh

Safia Nur Iman 11/08/2023 at 3:08 AM

Muka ammor macam orang korea la 😂

ronasreen 11/08/2023 at 3:08 AM

ehhhh jap,jap,jap kan korea tak halal

ronasreen 11/08/2023 at 3:08 AM

ehhh jap,jap,jap kan korea fak halal

Sofiyyah's World 11/08/2023 at 3:08 AM

Tempat yang korang makan tu Halal ke tidak?? Korang dah check ke belum?

Azalia Neysa 11/08/2023 at 3:08 AM

Sekali main lah Kat indo am

Nafisah Nafisah 11/08/2023 at 3:08 AM

Mikha mane

SA7 11/08/2023 at 3:08 AM

Time ni aya keseorangan je org lain semua mkn dgn partner am dgn elya ammor dgn teah aieman dgn cuna aya je sorang mkn duduk cmpur dgn am tp skg tuhan hadirkan mikha aya pon dh bahagia dh ada partner dy yg skg iaitu mikha

Wi Ra 11/08/2023 at 3:08 AM

Hahahah

FanzAMZ 11/08/2023 at 3:08 AM

Korea utara be like.. KIM JONG UN siuuuuuuu

Noor Azlina Mat Yaacob 11/08/2023 at 3:08 AM

🎉

Qisya Humaira 11/08/2023 at 3:08 AM

Wah team am dulu pun ade lagi😊

Aira cute 11/08/2023 at 3:08 AM

Hai am

Nurul Iffah 11/08/2023 at 3:08 AM

Weh best doh pergi korea aku pun nak pergi

ItsSarah 11/08/2023 at 3:08 AM

Weee ni time aq gi korea gakk 1 fligth dgn diee ade perasan die tapi malu nak jumpe

livragirls 11/08/2023 at 3:08 AM

Sian mihka dorng kat Jepang tapi mihka di rumah dengan yang lain

Muhammad A 11/08/2023 at 3:08 AM

Am dah macam orang Korea kan

Kadir Kadis 11/08/2023 at 3:08 AM

Makanan tu halal tk?

Dian Syuhada Ilyas Helmy 11/08/2023 at 3:08 AM

Percayalah nanti korang akan dapat talent bernama elley dan perangai dia asyik suka kan Mikha je dan masa tu Mikha panggil aya bunda

Muhammad Uzair 11/08/2023 at 3:08 AM

Mohon am cut atau buang video2 Masa elya seblum bertudung

Nurul Fatihah 11/08/2023 at 3:08 AM

Aiman:cune aku nak knowing dengan kau lah😍🥰

reginaaerie 8385 11/08/2023 at 3:08 AM

APA papa

Hana :) 11/08/2023 at 3:08 AM

Kalau ada Amir Marsya dan Rahim

marsyazamani 11/08/2023 at 3:08 AM

Lucu nye 😂😂

Amd Fauzi Esivan 11/08/2023 at 3:08 AM

Comel teah pakai baju korea tuu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy