tempat menarik di korea
Melancong

KAMI BERCUTI DI KOREA SELATAN!! – SEJUK DAN SALJI !!

5/5 - (1 vote)



Teruskan melanggan Ammar Nazhan dan tekan loceng untuk cerita menarik! Anda boleh komen terus di bawah untuk idea menarik anda! Terima kasih kepada anda semua!

Video source

Related posts

6 NEGARA EROPAH MEMBUAT ANDA GILA!

Kali pertama melawat UDAIPUR, India – Temui penduduk tempatan & Lawatan Beli-belah ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ณ

10 restoran halal yg enak di Tokyo #halal #jepang

36 comments

istiqamah syahra August 11, 2023 at 3:08 am

sian aya takde partner

Zyra Rosli August 11, 2023 at 3:08 am

kemain ekk baik masani mikhaa๐Ÿ˜…

Alia August 11, 2023 at 3:08 am

์•Œํ•จ๋‘๋ฆด๋ผ ์•ˆ๋…•ํ•˜์„ธ์š”?

NOR QASEH August 11, 2023 at 3:08 am

Bestnye masa ade Aieman

Sofia Umairah August 11, 2023 at 3:08 am

Wow bestnye

AZIZAH BT WAHAB Moe August 11, 2023 at 3:08 am

Habis TU Aya duduk ngan sape dekat kapal terbang๐Ÿ˜Š

FARISHA CHANNEL August 11, 2023 at 3:08 am

Am Cuba pergi Umrah pulak

Naim Naim August 11, 2023 at 3:08 am

Halal ke

rosna abdulhamid August 11, 2023 at 3:08 am

bestnya kalau saya boleh pi la mesti best kan teringgin nak pi korea

11 Kekeh Andharu Purwita August 11, 2023 at 3:08 am

Am coba ajak team ke Korea ๐Ÿ˜Š

Okto Dwiyanda August 11, 2023 at 3:08 am

Kenape tak ajak semua

tinixy August 11, 2023 at 3:08 am

Aya ko sedap lah kan masuk2 dah boleh pergi bercuti dekat Korea woww untung ko ehh

Safia Nur Iman August 11, 2023 at 3:08 am

Muka ammor macam orang korea la ๐Ÿ˜‚

ronasreen August 11, 2023 at 3:08 am

ehhhh jap,jap,jap kan korea tak halal

ronasreen August 11, 2023 at 3:08 am

ehhh jap,jap,jap kan korea fak halal

Sofiyyah's World August 11, 2023 at 3:08 am

Tempat yang korang makan tu Halal ke tidak?? Korang dah check ke belum?

Azalia Neysa August 11, 2023 at 3:08 am

Sekali main lah Kat indo am

Nafisah Nafisah August 11, 2023 at 3:08 am

Mikha mane

SA7 August 11, 2023 at 3:08 am

Time ni aya keseorangan je org lain semua mkn dgn partner am dgn elya ammor dgn teah aieman dgn cuna aya je sorang mkn duduk cmpur dgn am tp skg tuhan hadirkan mikha aya pon dh bahagia dh ada partner dy yg skg iaitu mikha

Wi Ra August 11, 2023 at 3:08 am

Hahahah

FanzAMZ August 11, 2023 at 3:08 am

Korea utara be like.. KIM JONG UN siuuuuuuu

Noor Azlina Mat Yaacob August 11, 2023 at 3:08 am

๐ŸŽ‰

Qisya Humaira August 11, 2023 at 3:08 am

Wah team am dulu pun ade lagi๐Ÿ˜Š

Aira cute August 11, 2023 at 3:08 am

Hai am

Nurul Iffah August 11, 2023 at 3:08 am

Weh best doh pergi korea aku pun nak pergi

ItsSarah August 11, 2023 at 3:08 am

Weee ni time aq gi korea gakk 1 fligth dgn diee ade perasan die tapi malu nak jumpe

livragirls August 11, 2023 at 3:08 am

Sian mihka dorng kat Jepang tapi mihka di rumah dengan yang lain

Muhammad A August 11, 2023 at 3:08 am

Am dah macam orang Korea kan

Kadir Kadis August 11, 2023 at 3:08 am

Makanan tu halal tk?

Dian Syuhada Ilyas Helmy August 11, 2023 at 3:08 am

Percayalah nanti korang akan dapat talent bernama elley dan perangai dia asyik suka kan Mikha je dan masa tu Mikha panggil aya bunda

Muhammad Uzair August 11, 2023 at 3:08 am

Mohon am cut atau buang video2 Masa elya seblum bertudung

Nurul Fatihah August 11, 2023 at 3:08 am

Aiman:cune aku nak knowing dengan kau lah๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

reginaaerie 8385 August 11, 2023 at 3:08 am

APA papa

Hana :) August 11, 2023 at 3:08 am

Kalau ada Amir Marsya dan Rahim

marsyazamani August 11, 2023 at 3:08 am

Lucu nye ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Amd Fauzi Esivan August 11, 2023 at 3:08 am

Comel teah pakai baju korea tuu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy