tempat menarik di vietnam
Melancong

Jalan Malaysia, Ho Chi Minh, Vietnam || Vlog Kembara || Hari 1

5/5 - (1 vote)



Video ini adalah percutian bersama saya dan isteri ke Ho Chi Minh, Vietnam pada 14-17 Dis 2022 (4H3M) bersama 12 rakan guru dewasa dan 1 bayi. Saya ingin berkongsi bagaimana suasana di negara ini seperti keadaan bandar, orang ramai, bahasa dan paling penting tempat membeli-belah. Saya pecahkan video itu kepada 3 bahagian. Selamat menonton dan terima kasih atas sokongan anda. Sila tekan butang “suka”, butang loceng, tinggalkan komen dan “langgan” saluran ini. Terima kasih. Kamera digunakan: Insta360 X3 Aplikasi penyuntingan: Insta360 Studio Capcut @ Video ini berkongsi percutian saya dan isteri ke Ho Chi Minh, Vietnam pada 14-17 Disember 2022 (4H3N) bersama 12 rakan guru dewasa dan 1 bayi. Saya ingin berkongsi bagaimana suasana negara ini seperti keadaan bandar, orang ramai, bahasa dan paling penting tempat membeli-belah. Saya membahagikan video kepada 3 bahagian. Sila nikmati menonton video ini dan terima kasih atas sokongan anda. Sila tekan butang “suka”, butang loceng, tinggalkan komen dan “langgan” saluran ini. Terima kasih. Kamera digunakan: Insta360 X3 Aplikasi penyuntingan: Insta360 Studio Capcut

Video source

Related posts

10 Tarikan Pelancong Terbaru dan Paling Banyak Dilawati di Jakarta

Informania

MIRI FUN-FAIR 2023 Boulevard Shopping Centre / What to EXPECT

Tempat menarik untuk dilihat dan dilakukan di Sydney, Australia (mesra bajet)

HAY Where Next

15 comments

IRFAN RUDIN June 14, 2023 at 7:29 am

Terbaik

wannacomel June 14, 2023 at 7:29 am

Salam, apa hotel yg paling terdekat dgn ben thanh di malaysian street tu ya? Terima kasih

Hanifah Hazmie June 14, 2023 at 7:29 am

Terima kasih. Kalau you letak a summary of tempat2 yg you pergi kat description box, lagi baik. dapat tengok sekelip mata mana you pergi.πŸ‘

Ika Kartina June 14, 2023 at 7:29 am

Ingin melihat kehidupan dan kegiatan orang Vietnam sukses bang

Irfan Azmi June 14, 2023 at 7:29 am

Bos, camera apa guna ye

Shamsul Amri June 14, 2023 at 7:29 am

Salam sejahtera..tuan ada tak no telefon karim tu..

Nero Scout June 14, 2023 at 7:29 am

Klu nk tau Nie la Tempat Asal Bangsa Melayu. Original mmg dari sini -Ho chi min-. Dulu masa melayu duduk sini kita panggil tempat nie Champa. Klu pegi sini jangan sebut perkataan Champa. Nanti kena tangkap.

Hafiz Afandi Mhaf June 14, 2023 at 7:29 am

Tuan ada contacts no. tour guide ni..

mama lynna June 14, 2023 at 7:29 am

Saya suka video nya menarik

Uzair Mustaqim Vlog June 14, 2023 at 7:29 am

Terbaik lah bang. Teruskan sharing. Banyak manfaat. Nanti nak g travel mesti rujuk video2 abg😍

Othmar's Vlog June 14, 2023 at 7:29 am

amazing . . . thumbs up πŸ‘πŸŽ‰πŸŽˆ

Rozalina Mohd Zakuan June 14, 2023 at 7:29 am

❀❀❀

Just Cook with Sha June 14, 2023 at 7:29 am

Hi guys… I loved ur video πŸ₯°πŸ₯°Very nice

Cherita kami June 14, 2023 at 7:29 am

πŸ€—

Prohodaction June 14, 2023 at 7:29 am

like it- very goorgeous ! =))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy