tempat menarik di korea
Melancong

Ini 5 Sebab Kenapa Kami Suka Melancong ke Seoul, Korea | Perjalanan Ke Seoul, Korea (Bahagian 1)

5/5 - (1 vote)



Video ini dirakam pada Januari 2020 semasa kami melancong ke Seoul, Korea. Sepanjang perjalanan ini, wabak masih belum bermula. Virus misteri baharu dikenal pasti di Wuhan, China. Ini adalah kali ke-6 saya melancong ke Korea Selatan. Kali pertama pada tahun 2015. Selepas trip pertama itu, saya ‘jatuh cinta’ dengan bandar Seoul. Kali kedua pada 2016 dan seterusnya 2017, 2018 dan 2019 (Busan). Pada korang, kaki travel mesti ‘gatal’ kaki nak sambung travel balik kan? Sama seperti saya dan isteri saya. Sungguh tidak sabar untuk dunia ini kembali ‘normal’ tanpa wabak. Teruskan menonton untuk menyokong penghasilan karya menarik daripada kami. #PaduBebBros #Seoul #AirAsia —————– Langgan saluran saya : www.youtube.com/padubebstudios Langgan saluran kedua saya : www.youtube.com/abugitstudios LIKE Fan Facebook Saya Halaman :

Ikuti Instagram saya : @padubebstudios

Video source

Related posts

ADAKAH INI KUALA LUMPUR? ๐Ÿ˜ (Hari pertama di ibu kota Malaysia yang MENAKJUBKAN!)

Beginilah CARA MEREKA MELAYANI ANDA Di MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

10 Tempat Menarik Di Pahang

39 comments

ZACHER ALVAN LARING LISAK Moe June 7, 2023 at 3:21 am

bang berapa ribu mau ke korea

Salsabila Abdul Manan June 7, 2023 at 3:21 am

Hi, thanks for the video!

Can you share the link of the place that you stayed. And how would you rate your stay there. From 1 – 5? ๐Ÿ˜„

Pok Mie June 7, 2023 at 3:21 am

Mudah dapat tempat solat tak bro?

Farhanah Salleh June 7, 2023 at 3:21 am

Bang nama airbnb ni apa? Sy tgh mencari skrg

Ella Maman June 7, 2023 at 3:21 am

Bang nk tnya bajet yg kena disediakan berapa ekk? teringin nk pi korea…

sy@f June 7, 2023 at 3:21 am

payment semua cashless shj kan? dia terima tak debit visa(kad) bank malaysia kat coffee shop?

Blissful Joina June 7, 2023 at 3:21 am

Done subcribe!โค๏ธ.. berkobar2 nk pegi

nur faizah June 7, 2023 at 3:21 am

Assalamualaikum abg nak Tanya org Korea friendly Tak ,diorang boleh tak komunikasi bahasa inggeris.

Peace Sounds June 7, 2023 at 3:21 am

Apa nama AirBnb kat Mapo ni?

SITI ROZAIDA ZAINOL June 7, 2023 at 3:21 am

Any tips klu nk buat vlog utk solo travelers dan gadget hanya phone dan laptop sahaja๐Ÿ˜Š

Khaula Medina June 7, 2023 at 3:21 am

2018 ๐Ÿ
Memang best ๐Ÿ‘

Dhirah kiflee June 7, 2023 at 3:21 am

bang pian.. nak tanya … apa nama guesthouse airbnb yg bang pian booking??

Mohd Faizal Hassan June 7, 2023 at 3:21 am

Bro piyan.. Bole share nama airbnb kt korea mapo tu?

MIZI COMEL๋ฏธ์ง€ ์ดˆ๋ฉœ June 7, 2023 at 3:21 am

I missed korea ! But I like Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ!

yamanyorange June 7, 2023 at 3:21 am

Pass subway tu boleh guna ke semua train ke eh

Maar June 7, 2023 at 3:21 am

Kampungku dah tutup ๐Ÿฅฒ

Una Eus June 7, 2023 at 3:21 am

Bestnya, pernah pergi Seoul Jan 2019 dulu tapi tak terbuat pulak vlog. ๐Ÿ˜ฅ

Al-Qayyim Rosman June 7, 2023 at 3:21 am

Antara Korea dgn Jepun, mana satu korang lagi prefer?

Zahir Zulkamar June 7, 2023 at 3:21 am

Japan & Korea transport sangat efisyen. Itu yg best bila travel ke sana.

Che Puan Puteri June 7, 2023 at 3:21 am

Kami pon suka ke Korea. Mkn kat area Itaewon kedai Turkey โค๏ธ Sedapppp

M.Zuddin Twice OT9 Once lovely June 7, 2023 at 3:21 am

Bang jumpa dgn Blackpink tak…kalu jumpa saye kirim salam….

Adrian Koh June 7, 2023 at 3:21 am

Hi Padu Beb studios ! WOW..! Kagum sekali dengan keindahan, keunikkan dan juga kebersihan negara Korea. Sudah pasti ada keinginan untuk melawat Korea selepas menonton video ini. Thanks bro for this short but highly informative content about Korea.๐Ÿ˜„

Insert username June 7, 2023 at 3:21 am

Xmampu nk Nek kapal terbang

mat payne June 7, 2023 at 3:21 am

Pian buat travel agency pon ok
Ramai boleh folo travel

M.A.A.R June 7, 2023 at 3:21 am

Pernah sampai sana 2018………adoiiii ๐Ÿ˜“ mengamit kenangan betul ni bro pian!

SHAHRUL FANS SYEDOT ASMR & ISAAC OSMAN June 7, 2023 at 3:21 am

Pian kerajaan melaksanakan semula Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) seluruh negara kecuali sarawak bermula 22 Januari sehingga 4 Februari 2021

ikhram converse June 7, 2023 at 3:21 am

Org yg berkemampuan je boleh gi luar negara hurmm untung laaa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜Œ

Sebastian Jamba June 7, 2023 at 3:21 am

uish best tol ARGHHHH

M.I June 7, 2023 at 3:21 am

Ohh baru aku tau yang line town tu cartoon dari korea

Ahmad khairuddin June 7, 2023 at 3:21 am

wahh lama tak tengok Padu Beb studio travel. Mantap Mantap

Ben June 7, 2023 at 3:21 am

lepak minom coffee pukul 3 pagi dgn suhu -10 mmg syok lapas tu jln area gangnam -guro-yongsan byk kali pegi pon tak boring stay 2-3 minggu rasa mcm tak ckp cuma effect homesick makanan je la bgn pagi teringat roti canai dgn nasi lemak… train bersih time pon tepat saya stay area chungmuro 1 station dr myeondong yg plg penting pakai satu card je tmoney tak payah nak pening

Minulโ€™s Ice cream June 7, 2023 at 3:21 am

Yess,,rindu travellog dri pian…

Zacky 's June 7, 2023 at 3:21 am

Berapa budjet untuk ke korea ?

Amir Iqbal June 7, 2023 at 3:21 am

Rindu travel ๐Ÿ˜ข

๏ผบฮ›๏ผฃ๏ผซ June 7, 2023 at 3:21 am

10:12 One piece ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

MaLaY RuLe Of LAw June 7, 2023 at 3:21 am

X payah ke korea aku leh makan ayam korea n ramen DKY kapar..perghh..javanese style beb. Haha

Rifqi Afif June 7, 2023 at 3:21 am

Rindu sangat nak pergi korea lagi . Moga covid ceoat selesai dapat la pergi sana balik .

Johan Gold June 7, 2023 at 3:21 am

Salam .. sy nak tanya mcm mana nk hubungi encik untuk bincang berkenaan utk review. Terima kasih

MR. BRIAN MARIJUANA June 7, 2023 at 3:21 am

cri maryam ke boss??

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy