tempat menarik di thailand
Melancong

Backpacking ke Thailand

5/5 - (1 vote)



Berhati-hati dengan Siam. Banyak perangkap. Sila gunakan yang sesuai untuk tahu jika anda ingin beg galas, #khairuljamain #gayahidup

Video source

Related posts

5 Tempat Menarik di Kuala Lumpur Anda Mesti Pergi Gembira 1

10 Tempat Menarik Di Pahang | Percutian Singkat

SINEY TEMPAT TERBAIK | EPISOD 1: TAMAN TUMBINA, BINTULU

43 comments

Khairil fitri Razali July 10, 2023 at 5:52 am

Wah khairul jamain

naabiil July 10, 2023 at 5:52 am

Rindu budak kj ni storytelling pasal backpack lgi huhu

crow Jun!oR July 10, 2023 at 5:52 am

kalo pergi melancong tourist dari negara lain nampak kita senyum and tegur xsombong..xp yg dtg dri malaysia plak tgk ats bwh ats bwh 不不不不不

Abdulroman Maneehiya July 10, 2023 at 5:52 am

Aku orang yala thailand… Paling jauh ke Bangkok je.. Never been to North Thailand…

Aa Zz July 10, 2023 at 5:52 am

Actually thailand yg belajar dari kita. Dulu kemasukan pelancong kita lebih banyak dari thailand and now dah tertukar. Bagi aku salah satu sbb ialah malaysia terlalu fokus berpolitik hingga tak sempat nak buat kerja masing2

jim yan July 10, 2023 at 5:52 am

Dh boleh travel ke Thailand x skrg?

Mona July 10, 2023 at 5:52 am

Aku nak travel, tapi aku takut lah. Arghhh..aku selalu tvk video dy ni…tpi bila aku nak gi travel aku takut. Help meee

hyperannZH5 July 10, 2023 at 5:52 am

Ak rasa Malaysia tak dikenali negara luar sebab kita kurang memartabatkn identiti tradisi kita sendiri

Azmir Abdul Aziz July 10, 2023 at 5:52 am

AHMAD NAJMI ROSLAN July 10, 2023 at 5:52 am

Baderkhan-I'm a tourist not a terrorist

Adam Irsyad July 10, 2023 at 5:52 am

macammana nk tau makanan halal ke tak?(tanya je jangan marah)

Muzaffar Bin Marzelan July 10, 2023 at 5:52 am

Aku harap satu hari nanti Malaysia akan orang tahu mindset dalam kepala, jealous tengok Indonesia,tanya negara je Indonesia tanya negara je Thailand

Fathi Ilmi July 10, 2023 at 5:52 am

Ayat akhir tu betul. Ramai penduduk antarabangsa tidak mengenali Malaysia. Mereka hanya kenal Indonesia,Thailand,Vietnam di Asia Tenggara.

Moto Din July 10, 2023 at 5:52 am

Mcm bahaya ja gaya boss, terlalu honest ngan local..

Abdul karim Abdulabduh July 10, 2023 at 5:52 am

Kt malaysia lgi rmai plancong ter masuk bangla

BIAWAK KOMODO July 10, 2023 at 5:52 am

Apa nama background music ?

Nurumayma July 10, 2023 at 5:52 am

Sawadikap,kankunkap,makanKicap不

hakimii2000 July 10, 2023 at 5:52 am

Even Singapore pon tak best dlm Bab tourism & hospitality ni, Thailand je pro dalam bab2 macam ni that why Thailand ada dlm top ranked the most visited country in the world… Tak jemu dohhh holiday Kat Thailand 伐屢唐屢唐

Umi Is My Name July 10, 2023 at 5:52 am

Best pergi Thailand suka pergi Ayutthaya punya temples tu best sangat. Memang hospitality tiptop 屢

aqeel July 10, 2023 at 5:52 am

Aku gi ThaiLand Naik kete

gucci mane July 10, 2023 at 5:52 am

try pegi sisaket,buriram,kao yai

Mohd Raihan July 10, 2023 at 5:52 am

Background lagu ape Kalau boleh tau?

Akid Akid July 10, 2023 at 5:52 am

thailand selalu pergi..klau ikut kan setiap hari,setiap minggu ada sana25 mnt dari rmh..

Apiz July 10, 2023 at 5:52 am

Kairul : sawadikap kangkungkap
Aku : sapa dapat tangkap bodonya bertempat agak lengkap lengkap singkap…

Tibe

I dont now??? July 10, 2023 at 5:52 am

bang boleh jalan kaki tak

L矇ift Bell July 10, 2023 at 5:52 am

First skali aku dgr dia nak duk bekelah tepi pantai xdak org, aku pi google hantu pantai dekat thailand. Including jenglot2 dlm botol yg org buang saka tu

L矇ift Bell July 10, 2023 at 5:52 am

First skali aku dgr dia nak duk bekelah tepi pantai xdak org, aku pi google hantu pantai dekat thailand. Including jenglot2 dlm botol yg org buang saka tu

L矇ift Bell July 10, 2023 at 5:52 am

First skali aku dgr dia nak duk bekelah tepi pantai xdak org, aku pi google hantu pantai dekat thailand. Including jenglot2 dlm botol yg org buang saka tu

piyaw la July 10, 2023 at 5:52 am

Dia asyik travel sampai 6 bulan, tak kerja ke??

amirio July 10, 2023 at 5:52 am

Satu yg best thailand ni,buah2an diorg.kt mn pun mmg manis giler.betul la klu org ckp pertanian diorg no 1 dlm dunia.
Hiburan jgn ckp laa.

Syawkani Muhammad July 10, 2023 at 5:52 am

yg mana suka travel, backpacker, hiking, camping, aktiviti outdoor. Singgah youtube sy ya綽. Jngan lupa subscribe

German Cheems July 10, 2023 at 5:52 am

O:47 name die meme
Saya : what the heck

My Family & My Hometown July 10, 2023 at 5:52 am

malaysia maju bab politik

marni ainin Syahirah July 10, 2023 at 5:52 am

Betuii.. tourism in thai more advance in malaysia

Khairul Afandy July 10, 2023 at 5:52 am

Apa tajuk background music ?

RX7 FD3 July 10, 2023 at 5:52 am

bnyak btul pengalaman bro ni

Lutfi Nawi July 10, 2023 at 5:52 am

Bajet pergi bangkok untuk backpacker biasa berapa bang?

Nazzarul Hakim July 10, 2023 at 5:52 am

Salam bangg..kalau boleh saya nak belajar travel dgn abang,,kalau ada masa,, boleh la abang ajak saya nanti..heeee

anithsms kyo July 10, 2023 at 5:52 am

Gi Chang Mai time tghari.. merelap, panaih xleh bawa bincang

Charlotte July 10, 2023 at 5:52 am

sawadekha happy now?

Rogue July 10, 2023 at 5:52 am

Lalisa manoban

Azman Aziz July 10, 2023 at 5:52 am

sy pernah ternampak tourist mat salleh bg comment "thailand too much freedom, singapore too discipline and malaysia in the middle (sederhana)" maybe ada baiknye Malaysia begitu..

empros88 July 10, 2023 at 5:52 am

Thailand promo perlancongan dgn cheap beer. Mlaysia punya pantai dan pulau lagi cantik

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy